امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(08-10-2021، 12:00)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 11:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو بشین آهنگاتو گوش بده
به من چه؟ قبول دارم به من چه اما به تو چه؟

خو تو داری میپرسی من که نپرسیدم Telegh_59

خودت داری میگی من از اون پرسیدم از تو نپرسیدم که یکدفعه میپری وسط
آگهی
(08-10-2021، 11:25)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Prometheus

نظرت چیه بشینیم کتابا رو رمز گشایی کنیم؟

وقتش نیست دیگه
 سپاس شده توسط shahid
(08-10-2021، 12:31)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 11:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- فک کنم پوبون داره به تو هم جنس میفروشه

وقتی میگم ندارم یعنی ندارم بفهممم بعدشم تو اصن میدونی من چجوری فکر میکنم
نتونستی خوشبختی رو برای منی که هنوز که هنوزه تجربش نکردم توضیح بدی
دنیای رنگی داری اما بنظرم رنگ هاش کمه یا ساختارش مینیاتوری میزنه یه همچین چیزی
نهههه من پوبون نمیگوشم-_-

منظورم نیمه های خالی ایه که میبینی اخمخ
چون تو نمیخوای بفمی!نمیخوای درک کنی!
خیخی تو از کجا میدونی دنیای من چ شکلیه؟

@ƤᴏᴏƁᴏи اینقدر به ایشون جنس نفروشید

من فقط نیمه خالی رو نمیبینم دو قسمت رو میبینم بعد قضاوت میکنم
فک کنم داری برعکس میگی تو فقط برای من مثال زدی
عممم بیخیال در اینباره توضیح نمیدم اصن اشتباه تایپی بود
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(08-10-2021، 12:54)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 12:00)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو تو داری میپرسی من که نپرسیدم Telegh_59

خب چرا پرسیدی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(08-10-2021، 12:51)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 10:37)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:telegh_46:
منظورت کجای داش حساممونه دیگ ن؟

ما تو کار دعوا نیستیم بمولا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16335146841135

جدن چجوری بعضیا دوتا سپاس میدن؟

جادوی سیاه

بمولا همش احساس میکنم داری ازش استفاده میکنی

(08-10-2021، 12:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 12:54)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چرا پرسیدی؟

به تو چه
 سپاس شده توسط Prometheus
(08-10-2021، 12:59)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 12:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چرا پرسیدی؟

به تو چه

به تو چه که ازش پرسیدی؟
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(08-10-2021، 12:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم
 سپاس شده توسط shahid
کی داشت بازی وایت ساکس رو نگاه میکرد؟:/....
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(08-10-2021، 12:58)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 12:31)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهههه من پوبون نمیگوشم-_-

منظورم نیمه های خالی ایه که میبینی اخمخ
چون تو نمیخوای بفمی!نمیخوای درک کنی!
خیخی تو از کجا میدونی دنیای من چ شکلیه؟

من فقط نیمه خالی رو نمیبینم دو قسمت رو میبینم بعد قضاوت میکنم
فک کنم داری برعکس میگی تو فقط برای من مثال زدی
عممم بیخیال در اینباره توضیح نمیدم اصن اشتباه تایپی بود

-چرا وقتی جوابی نداری و نمیدونی من چجوری زندگی میکنم برا خودتنظر میدی؟
نآشِنآسَم(:
(08-10-2021، 13:03)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی داشت بازی وایت ساکس رو نگاه میکرد؟:/....

چی بود؟
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: