امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(08-10-2021، 16:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 16:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خالی باشه چه پر دیگه بهت پیام نمیدم
+
حسود خوشگل ندیده
هرجور راحتی

اتفاقا چون خوشگل زیاد دیدم میگم این زشته
یه خشگل نام ببر فقط
+
من کلا ناراحتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط shghyegh
آگهی
(08-10-2021، 16:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 16:07)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرجور راحتی

اتفاقا چون خوشگل زیاد دیدم میگم این زشته
یه خشگل نام ببر فقط
+
من کلا ناراحتم

پارک شین هه
آیو

هر جور ناراحتی
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(08-10-2021، 11:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 11:45)†ᴰᵃᴿᶜʸ†

[hr' نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='لــــــــــⓘلی' pid='3824992' dateline='1631043505']
بهترین دوست کیه؟!
از نظر من کسیه ک برام وقت میذاره
میشه بهش اعتماد کرد ^^
با اخلاقای گند من کنار میاد D:
هوامو داره ^^
هر موقع لازمش دارم در دسترسه ^^
میتونم باهاش دردل کنم ^^
پس :
ایسان، سیروان، فاطمه و آرمین و لیانا! ^^❤
برام اولویت بندی هم ندارن همشون از دم ت قلبمن و از ته قلبم دوسشون دارم D:  

من نمیشناسمتون برای همین شمارو نقل قول میکنم و اگ دوس نداری میتونی جواب ندی

میشه بپرسم هنوزم بهترین دوستات رو داری یا ن؟
اصن از کجا میدونی اینایی که گفتی دوست دارن؟
این که میگی بهترین دوستاتن یعنی از اینا بهتر نداشتی؟
ممنون میشم جواب بدی

سلام
اره هنوزم بهترین دوستامو دارم و هنوزم بهترینن
خب بهم ثابت کردن.. همه جوره
نه نداشتم..
میتونم بپرسم برای چی پرسیدی؟!

@shahid
Karlina
 سپاس شده توسط shahid
(08-10-2021، 13:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 12:59)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به تو چه

به تو چه که ازش پرسیدی؟

تو چیز خورشی که میپرسی وسط؟ مگ از تو پرسیدم که عین چیز جواب میدی؟

(08-10-2021، 15:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 11:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ

دنیا رو مچاله کن بعد بنداز زیر پات بعد باش فوتبال بازی کن
مطمعنی میخوای دوباره پشت کنکور بشینی؟

ناموسا ب ت چ

آبو بریز اونجایی که داره میسوزه

(08-10-2021، 16:26)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیشناسمتون برای همین شمارو نقل قول میکنم و اگ دوس نداری میتونی جواب ندی

میشه بپرسم هنوزم بهترین دوستات رو داری یا ن؟
اصن از کجا میدونی اینایی که گفتی دوست دارن؟
این که میگی بهترین دوستاتن یعنی از اینا بهتر نداشتی؟
ممنون میشم جواب بدی

سلام
نه نداشتم..

@shahid

سلام
خیلی ممنونم
مشتاق شدم بدونم چقد برای رفیقاتون ارزش قاعلید و به کجا رسیدید
ممنونم که جواب دادید
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
رمز اکانتمو یاد رفته بود(:

(08-10-2021، 16:55)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 13:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به تو چه که ازش پرسیدی؟

(08-10-2021، 15:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا ب ت چ

آبو بریز اونجایی که داره میسوزه

(08-10-2021، 16:26)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
نه نداشتم..

@shahid

سلام
خیلی ممنونم
ممنونم که جواب دادید

ستین خیلی ارزش قاعله برای ما و همچنین به هم کمک میکنیم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط shahid ، βάરãɲ ، لــــــــــⓘلی
(08-10-2021، 17:09)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 16:55)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
خیلی ممنونم
ممنونم که جواب دادید

ستین خیلی ارزش قاعله برای ما و همچنین به هم کمک میکنیم

مگ چند وقته باهم رفیقید؟ شاید همش یه تظاهر باشه
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

به تو چه که ازش پرسیدی؟

آره
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
@shahid
هعی با دوستام درس حرف بزن
تو فک کن اصلا زبون منن /=
خیلی بی ادبی واقعا انتظارشو نداشتم

(08-10-2021، 17:22)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره

من معدرت میخوام از طرف اون
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط _sehun_ ، shghyegh ، shahid
(07-10-2021، 23:29)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2021، 23:12)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکی نیست اعتبار ساخته ارزش شو داره100%

بیت کوین می باشد.

از زندگی ساقط (درسته؟) شدم

خير هنوزهم با تلنگر سرازراه در مي آوري(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
Tongue 
(07-10-2021، 23:28)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2021، 23:12)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکی نیست اعتبار ساخته ارزش شو داره100%

بیت کوین می باشد.

آه مجید

اوووف برتو &_
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان