امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(08-10-2021، 20:18)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 20:14)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دوشنبه دارم برا امتحان میخونم خسته شدم دارم استراحت میکنم

رویال سفیر چرا؟
 چون دانشمند شدي در عرصه فلشخور(:

من دانشمند چراا؟-_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
آگهی
(08-10-2021، 20:27)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 20:07)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آري همه اندازه سهم خود برميدارن و ميرن سرجاشون&_

i told you
God Never let you take me
این جمله رو یه ادمی مثل من گفته بود

مثل آسمان آبي صاف و راست بيان شد(:
 حيف كه ماهيت فراموش شد&_

(08-10-2021، 20:28)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 20:18)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون دانشمند شدي در عرصه فلشخور(:

من دانشمند چراا؟-_-

چون سوال زياد ميپرسي و هعي ميگي "چرا"
 نشانه يك دانشمندTelegh_04Telegh_03
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(08-10-2021، 20:26)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 20:23)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ که چقدر دلم برای بارون تنگ شده
اشکال نداره داش پس هروقت درست شد منتظرت میمونم
میگم نظرت در مورد خوشبختی چیه؟

حتما اوكي ميكنم. توهم بي زحمت بيكار نبااش دعا كن گوشي درست شه(:

هركسي نظري دارد.
خوشبختي برخلاف اسمش دست يافتني و بايد اول دركش كني زيبايي ش رو بعد با درك خوشبختي و زيبايي هاش ميتوني هم خودت و بقيه رو خوشبخت ببيني يا بهش دعوت كني.

فدایی داری. خدایا نمیخوای گوشیش درست شه؟ آخه چه گناهی کرده؟

درسته قبول دارم
وااااااااااااااااوووووووووووو پسررررررررررر فکر میکردم فقط خودم میدونم خوشبختی چیه خیلی نزدیک بود دهنت سرویس
از کجا فهمیدی اینو؟
پس نظرت در مورد دنیا و آدماش چیه؟
(08-10-2021، 20:32)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 20:27)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

i told you
God Never let you take me
این جمله رو یه ادمی مثل من گفته بود

حيف كه ماهيت فراموش شد&_

اون ادم هنوز زندست
همه چیز فراموش میشه
Everything is Temporary(:
(08-10-2021، 20:37)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 20:26)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما اوكي ميكنم. توهم بي زحمت بيكار نبااش دعا كن گوشي درست شه(:

هركسي نظري دارد.
خوشبختي برخلاف اسمش دست يافتني و بايد اول دركش كني زيبايي ش رو بعد با درك خوشبختي و زيبايي هاش ميتوني هم خودت و بقيه رو خوشبخت ببيني يا بهش دعوت كني.

درسته قبول دارم
وااااااااااااااااوووووووووووو پسررررررررررر فکر میکردم فقط خودم میدونم خوشبختی چیه خیلی نزدیک بود دهنت سرویس
از کجا فهمیدی اینو؟

چند تا؟_؟ناوصا همين حقيقت
به قول ياكوزا.خوب هم پيدا ميشه تك و تو.ك
 سپاس شده توسط shahid
(08-10-2021، 20:39)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 20:37)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته قبول دارم
از کجا فهمیدی اینو؟

چند تا؟_؟ناوصا همين حقيقت
به قول ياكوزا.خوب هم پيدا ميشه تك و تو.ك

هوممممم بعله خوشم اومد
نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی؟
Thumbsup 
(08-10-2021، 20:38)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 20:32)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حيف كه ماهيت فراموش شد&_

اون ادم هنوز زندست
همه چیز فراموش میشه

خيلي ارزشمند چون مرده ها نميتونن ثابت كنن پس فراموش ميشه حرفااشون/:{چ بد}

به فرصت بلي ولي قشنگيش همون خاطره اي كه يادت مي مو نه(:
 سپاس شده توسط shahid ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
@ѕσℓιηα

داش دمت گرم
شب زیبایی ساختی
خداییش دوست دارم بشینیم باهات بحث کنم
Heart
(08-10-2021، 20:41)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 20:38)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون ادم هنوز زندست
همه چیز فراموش میشه

چیزایی که خودت هیچوقت فراموش نمیکنی بعد از فراموش شدنت فراموش میشن
Everything is Temporary(:
(08-10-2021، 20:47)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 20:41)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزایی که خودت هیچوقت فراموش نمیکنی بعد از فراموش شدنت فراموش میشن

چیزایی که خودت فراموش میکنی چی میشن؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان