امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(09-10-2021، 9:34)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2021، 9:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم لابد انگیزه ندارن دیگه/
یا سرشون شلوغه
من برام عبرت شده يه چپتري ها رو دان نميكنم

من میخوام خودم داستان بنویسم ولی خب نمیدونم باید از کجا شروع کنم ایده ای نداری؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، DarkLight
آگهی
(09-10-2021، 11:18)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2021، 9:34)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه داستاني؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(09-10-2021، 11:47)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2021، 11:18)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه داستاني؟

داستان دیگه هر ژانری
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(09-10-2021، 12:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2021، 11:47)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه داستاني؟

داستان دیگه هر ژانری

نمد من نميتونم ايده هامو بگم يا تايژ كنم-_-
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
@لــــــــــⓘلی
ولی من میگم خوش به حال تو
هنوز جوونی من دیگه جسمی و ذهنی خسته شدم
من چندین ساله که افسرده م بهتره که خودتو زود درمان کنی
وگرنه مثل من بفکر خودکشی میوفتی
(ببخشید یکم دیر شد:) )
اگه یادت نیست چی گفته بودی
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=298154&pid=3823280#pid3823280

سعی کن زیاد داستان و رمان بخونی
هم خارجی هم ایرانی
منظورم رمان های انلاین نیست
بهتره کتاب های چاپ شده بخونی
واسه شروع هم میتونم کمکت کنم
خودم از بچگی داستان مینوشتم و تو مسابقه های مدرسه هم اول میشدم
با اینکه از اون موقع تا حالا چیزایی زیادی یاد گرفتم ولی هنوز فکر میکنم اماده نیستم
که رمان بنویسم
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، لــــــــــⓘلی
u think god always are happy for humans?
always so happy for sinners?
always so happy for lgbt's?
no
God's methods are even more dangerous than mine
Everything is Temporary(:
@فرنودِ بن گیومرث
میمونننن
نآشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(08-10-2021، 23:00)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2021، 20:56)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"^t!ana^"
تی تی چرا نیست؟

اینجوری میکنی که دلبری کنی؟

اون ک به خاطرش رو رگ دستتون جای زخم هست اومده(:

اره دیگه
(09-10-2021، 13:10)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 23:00)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجوری میکنی که دلبری کنی؟

اون ک به خاطرش رو رگ دستتون جای زخم هست اومده(:

اره دیگه

شهلا و شهین و اقدس بس نبودن؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus
(09-10-2021، 13:11)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2021، 13:10)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دیگه

شهلا و شهین و اقدس بس نبودن؟

کمم بود بازم میخوام
کلا هرچی چیزی زیادش خوبه
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان