امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(09-10-2021، 14:35)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2021، 14:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو فاطووو

فاطوووو ._.

جوووووون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، DarkLight ، Prometheus
آگهی
-_-
..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(09-10-2021، 7:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 22:34)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شک ندارم '-'

جادوگر ماه پادشاه خورشید و دکتر الیزه

قرار نیست یه ادم بی احساس بشم
قراره درست رفتار کنم(:
دکتر الیزه رو یادم رفته بود

(08-10-2021، 22:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا نرو تو اون سایتا Telegh_40 Telegh_01

منحرف سایت دان فیلم سینمایی بدون سانسور و زبان اصلی میخوام نه ازون سایتا

آره اره درسته
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
چراغِ سـبز چراغِ قــرمز
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(09-10-2021، 14:21)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2021، 12:32)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@لــــــــــⓘلی
ولی من میگم خوش به حال تو
هنوز جوونی من دیگه جسمی و ذهنی خسته شدم
من چندین ساله که افسرده م بهتره که خودتو زود درمان کنی
وگرنه مثل من بفکر خودکشی میوفتی
(ببخشید یکم دیر شد:) )
اگه یادت نیست چی گفته بودی
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=298154&pid=3823280#pid3823280
هیونگ منو تو شرایط همو نمیدونم اما خب هرکی شرایط سخت زندگی خودشو داره
من شاید نسبت ب قبل بهتر شده باشم اما ب فکر خودکشی افتادم حتی تا ی قدمیش رفتم اما خیلی چیزا باعث شدن پشیمون بشم
هنوزم دیر نیست تو میتونی بهتر بشی هیونگم (: همیشه امید داشته باش بعد از تاریکی شب سپیده صبح فرا میرسه هرچقدم شب طولانی باشه (: Heart
فدای سرت واسه چی عذر میخوای

میدونم ما نباید همدیگرو قضاوت کنیم
واسه تو هم دیر نشده
هر وقت مشکلی داشتی میتونی بهم بگی :)
:)
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(08-10-2021، 22:48)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 22:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دهه هفتادیا چرا انقد خوشگلن لامصبا

فقط دهه پنجاه
دهه پنجاه پچگیشم قشنگ نیس ور نزن
فقط 70
عوضیایِ مذکر/مونث کُش
ببین اگِ منم الان اگ 6 سال زود ب دنیا میومدم دهه هفتادی بودم
اه کثافط
 سپاس شده توسط DarkLight ، Prometheus
@THEDARKNESS
منم همین مشکل رو دارم
توی انجمن های رمانم عضو بودم یبار یه داستان کوتاه نوشتم
بیشتر ایرادام نگارشی بود
منم الان نمیدونم چجوری شروع کنم به نوشتن
مخصوصا که میخوام داستانم معمایی باشه
و باید یکم پیچ وخم داشته باشه
اگه واسم کاغذ بیارن واسه نوشتن انشا خیلی چیزا به ذهنم میاد
ولی واسه داستان احساس میکنم که باید قبلش خوب فکر کنم مثلا قبل خواب
قبلش بهش خوب فکر کن
خلاصه ای از داستانتو بنویس بعدش جزییاتشو
هر اتفاقی که تو داستان میوفته باید هدفی ازش داشته باشی
 سپاس شده توسط shghyegh ، THEDARKNESS
(09-10-2021، 15:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراغِ سـبز چراغِ قــرمز
اوه
Red light Green Light
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(09-10-2021، 15:28)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2021، 14:21)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیونگ منو تو شرایط همو نمیدونم اما خب هرکی شرایط سخت زندگی خودشو داره
من شاید نسبت ب قبل بهتر شده باشم اما ب فکر خودکشی افتادم حتی تا ی قدمیش رفتم اما خیلی چیزا باعث شدن پشیمون بشم
هنوزم دیر نیست تو میتونی بهتر بشی هیونگم (: همیشه امید داشته باش بعد از تاریکی شب سپیده صبح فرا میرسه هرچقدم شب طولانی باشه (: Heart
فدای سرت واسه چی عذر میخوای

میدونم ما نباید همدیگرو قضاوت کنیم
واسه تو هم دیر نشده
هر وقت مشکلی داشتی میتونی بهم بگی :)
:)

ممنونم هیونگ (: ت هم میتونی ب من اعتماد کنی ❤ ^^
Karlina
 سپاس شده توسط DarkLight
یعنی اگه کوروش کبیر زنده بود به ایرانی بودن خودش شک میکرد:/
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، DarkLight

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان