امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

ساكت تر شديد(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
آگهی
(09-10-2021، 19:40)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2021، 19:28)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بیشتر
یه لحظه وایسا ببینم تو منو از کجا میبینی؟
بعدشم این دلبری بودBd1

من همه چیو میدونم14k
اونم میدونم
من عمق دلبری رو نگاه کردم.-.شد اون
ژوون این حجم از دلبری از گلوم پایین نمیره:v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!!!!

(09-10-2021، 19:42)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساكت تر شديد(:
عزیزم):
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، ραтяιcια
(09-10-2021، 18:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2021، 16:42)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ :دی
تلاش برای به دست اوردن اون ۲ درصد

(09-10-2021، 16:51)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*
تو را چه شده است که در زوال و تنهایی هستی و ترک گ.آ کردی ؟

خواستم از بس تنهاتون بزارم که فسیل شید
اما خودم یهو دلتنگ شدم ای حاجی

@*VENUS*
اینجا قلب ملیکا رو میبینید که خیلی دلش برای بهار تنگ شده

ای بابا ...
اینجوری نکن با ما (:
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(09-10-2021، 19:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2021، 19:40)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همه چیو میدونم14k
اونم میدونم
!!!!

(09-10-2021، 19:42)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساكت تر شديد(:
عزیزم):
جانم؟(:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
Set you free
me:let the the lgbt's free.you not a devil
me:no.i cant control myself.you see me by a white horse in the hell
me:why?kill the normal people?!let them free
me:kill the people?kill all is the real freedom..
Everything is Temporary(:
@جاویدم
اقا مبارکه Telegh_01

(09-10-2021، 20:01)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم؟(:

جانت بی بلا|=
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(09-10-2021، 20:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@جاویدم
اقا مبارکه Telegh_01

(09-10-2021، 20:01)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم؟(:

جانت بی بلا|=

(:
خوبي؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(09-10-2021، 20:07)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
خوبي؟
ممنون
تو خوبی
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(09-10-2021، 19:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همه چیو میدونم14k
اونم میدونم
!!!!
میدووووووونم .-.
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Emmɑ
cold
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان