(09-10-2021، 20:51)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-10-2021، 20:48)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیخوام
خيخيخيخي كمك خواسي كمكت ميكنم
من فقط مشکلم وقته اگه میتونی برام یه ماشین زمان جو کنی که زمانو استپ بزنه این تنها راهشه کمکم کنی
ما نميتونم زماانو متوقف كنيم از نطر علمي مكان پذير نيست چون براي مثال تو ميري زمان دو سال قبل بدنيا اومدنت بعد زمان دستكاري ميشه چون و تو اون زمانو ساعت وجود خارجي نداشتي
هيچ وقت ماشين زمان ساخته نميشه-_-
(09-10-2021، 21:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-10-2021، 20:24)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دارم لواشک میخورم
نه حست اشتباه میگه عشگم
چیزی نشده
شیرینه ولی خیلی خوشمزست:>خونگی:>
(09-10-2021، 20:28)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام میرسونه
يس يس منم عاليم
درسا خوبه؟-_-
(09-10-2021، 21:00)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.......مممممممممممممممممممممم
سلااام
سلام مام بش برسون-_-
فردااا امتحان مستمر دارم -_-