امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(14-10-2021، 14:22)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 14:19)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه اشناست :/ کیه؟!
عا پس دو سال از جین کوچیکتره

شیومین/:
آره یه سالم از جیمین بزرگتره

اها بله :/ روم سیا
بله بله
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_ ، DarkLight
آگهی
(14-10-2021، 19:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 14:33)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارای بد بد میکنیم

چون پولدارن v:

باشه دارن میان v:

=')اخ آخ فوتبال زیر بارون

h Confused Exclamation Dodgy Undecided
اعصاب یوخت؟

هیه یوخ
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، DarkLight
leave us alone
to kill this people
world is on the fire and its your fault
leave and go is peace
or resist and we must kill you
god is watching
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط DarkLight
(14-10-2021، 19:40)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 14:22)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیومین/:
آره یه سالم از جیمین بزرگتره

بله بله

متاسفم برات/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط DarkLight ، لــــــــــⓘلی
از این مهمونا متنفرم
کی میرن خونشون ؟:/
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، لــــــــــⓘلی
(14-10-2021، 22:07)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این مهمونا متنفرم

کلا هروقت باید برن نمیرن هروقتم بهت خوش میگذره که نرن زود پا میشن میرن
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط DarkLight
(14-10-2021، 22:18)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 22:07)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این مهمونا متنفرم

ازشون متنفرم
خاله م با بچه های نق نقو ی کمبود محبتی های اعصاب خوردکن اومده
هر وقت دلش میخواد میاد تو
کلا وقتی که درس زیاد دارم میان
هر وقت اینا میان تا چند روز درسای عقب مونده رو دارم میخونم
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(14-10-2021، 22:24)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 22:18)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازشون متنفرم
فک کنم همه یه خاله بچه های رو مخ دارن.
نه من انقدر بد اخلاقم که کلا سمتم نمیان خودشون نیدونم بخوان اذیت کنن تیکه بزرگشون گوششونه Tongue
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، DarkLight
(14-10-2021، 23:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 22:24)DarkLight نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازشون متنفرم
فک کنم همه یه خاله بچه های رو مخ دارن.
نه من انقدر بد اخلاقم که کلا سمتم نمیان خودشون نیدونم بخوان اذیت کنن تیکه بزرگشون گوششونه Tongue

فکرت غلطه'-'
پسرخاله های من همشون از دم پشمکن
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(14-10-2021، 21:23)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-10-2021، 19:40)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله

متاسفم برات/:

ببخشیییید
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان