امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(15-10-2021، 19:02)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب چون حالا خیلی اصرار میکنی نمیرمcof
گوزلD:
نقل قول: من مستم مثِ خر
 سپاس شده توسط ραтяιcια
آگهی
(15-10-2021، 19:03)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 19:02)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی عزیزم البته دومین لیسانسمه .-.
هنوزم میگی مدیر بدی بودم؟ ._.*

به به چه دختر درسخونی
نه من دختر بدی بودم ):::

می دونی گاهی ادم می بینه به هدفش نمی رسه بخاطر همین مجبوره یه راه دیگه بره
نه بابا تازه اومده بودی گیج کننده بود حق میدم بهت
از بقیه چه خبر؟
 سپاس شده توسط _sehun_
(15-10-2021، 18:25)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 18:22)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونستید حرف منو درست متوجه نشدید و زود قضاوت کردید؟
من چی گفتم؟ گفتم تفکر غلط مارکسیست کجا در مورد شما حرف زدم؟
تفکر مارکسیست هم طولانی تر از این حرفاس که الان واستون توضیح بدم و من اصن نگفتم که دخترا حق انتخاب ندارن
پس دقیقا چرا یهو وسط اون حرفم گفتی؟ربطش چی بود؟/:
حرف پرهامو رد کردی؟

چون مساله مارکسیست متفاوت از مساله فیمینیست هستش و دو مساله جدان حرفاشون فرق باهم
والا هرچی خوندم نفهمیدم پرهام داره چی میگه

(15-10-2021، 18:27)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 18:25)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااااو
یادم اومد
از اعضای گروه زد بازی
حال نمیکنم راستش

سلطانه سلطان
شعراش پر از مفهومه.
ادم لذت میبره.

ترجیح میدم سکوت کنم
من رپ هارو شخصیتی گوش نمیدم
دیگ چخبر؟
 سپاس شده توسط Prometheus ، ραтяιcια
(15-10-2021، 19:05)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 19:03)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه دختر درسخونی
نه من دختر بدی بودم ):::

از بقیه چه خبر؟

من بهت ایمان دارم که به هدفت میرسی
ولی انقد خز بازی چرا؟
مهسا یه نفسی میکشه <:
آیسان دیگه نمیاد
اینم منم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط sober
(15-10-2021، 19:12)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 19:05)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بقیه چه خبر؟

ولی انقد خز بازی چرا؟
مهسا یه نفسی میکشه <:
آیسان دیگه نمیاد
اینم منم
اهان
آناهید می دونم کیه ولی دقیقا یادم نمیاد کیه :|
اره دیدم هست
آیسان رو تو لیست دوستام دیدم
مهسا مگه قبلا نفس نمی کشید؟ D:
 سپاس شده توسط _sehun_
(15-10-2021، 19:15)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 19:12)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی انقد خز بازی چرا؟
مهسا یه نفسی میکشه <:
آیسان دیگه نمیاد
اینم منم
اهان
اره دیدم هست

الان اسمش آنسِلِ
نه متاسفانه <: اکسییژن بهش وصل بود<:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط sober
(15-10-2021، 18:58)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 18:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه ببینید فمنیست واقعی این نیست که شما میبینین

من میدونم فمینیسم ۳ تا موج داره
بعد جنگ جهانی اول شروع شد
همه اینا رو می دونم
اینکه تاریخچه شه اصولش هم می دونم
از شما هم بهتر می دونم چون من لیسانس جامعه شناسی دارم و لیسانس روانشناسیم دارم می گیرم
می دونمم راجع برابریه و هدفش هم می دونم اما متاسفانه یه عده سوگیری دارن چون توی جامعه مردسالاری مثل ایران یا اکثر جوامع مردسالار فمینیسمو یه اهرم برای تحقیر مرد می دونن ولی ال جی بی تی واقعا به این موضوع ربط نداره
درسته که توی نظریات فمینیست بهش پرداخته شده اما توی نظریات فروید هم بهش پرداخته شده
یونگ هم راجعش حرف زده پس یعنی این ادمها هم فمینیست بودن؟خیر این طور نیست

من با حرف شما به صورت کلی موافق هستم اما در جزئیات متاسفانه شما هم تحت تاثیر تعریف های کلی این جریان مسموم شکست خورده قرار گرفته اید. در مبنا اول باید در نظر داشت که هر شخصی که وارد این جریان شده به صورت خود به خود یک سری جملات رو طوطی وار در شبکه های مجازی خوندن و حفظ کردن و این مسئله باعث شده که هر فرد بدون اینکه تفکر جدیدی وارد کنه مصرف کننده ی تفکرات بقیه باشه. و هر شخصی در این راه خودش رو یک پیام رسان و رسانه میدونه که صرفا به دنبال منتقل کردن همون تفکرات کلی هستش. و این باعث میشه که تعداد زیادی فرد منفعل معترض به همه چی بوجود بیاد.
ناشناس
(15-10-2021، 19:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 19:15)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان
اره دیدم هست

الان اسمش آنسِلِ

اهان اره یادم اومد
ای بابا بهش بگو اکسیژنش (من) اومدم *-*
 سپاس شده توسط _sehun_
(15-10-2021، 19:19)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 19:17)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اسمش آنسِلِ

اهان اره یادم اومد

عشخت اومد
@Ɗєя_Mσηɗ
 سپاس شده توسط sober ، Ɗєя_Mσηɗ
(15-10-2021، 19:23)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 19:19)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان اره یادم اومد

عشخت اومد
"Ɗєя_Mσηɗ"
من دلیل نفس کشیدنشم ^_^
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان