امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(15-10-2021، 21:44)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 21:43)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بدی ای فاطمه ۱۳ ساله از ایران ؟

چون که زیرا درس هاکمرم را شکسته اند

بزرگتر بشی همه بدنت را میشکند تازه 23 روز گذشته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(15-10-2021، 21:48)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 21:46)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چخبر داداش؟
خوبی؟
چکارا میکنی؟
از زندگی چخبر؟

نخواستیم اصن

بی جنبه شدی چقد
بیخیالش دا ما به هیچ دردی نمیخوریم
تو هم الکی تو فاز باش
راستی خوشحال شدم دوباره بات صحبت کردم =)
(15-10-2021، 21:47)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 21:44)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون که زیرا درس هاکمرم را شکسته اند
عسیس دلم
اینایی که الان میخونی تحت هیچ شرایطی به کارت نمیاد

تازه ازین ماهه هم حضوری میشه
غمت نباشه

آخه پایین 14 تجدیدم):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Mohlek
(15-10-2021، 21:26)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه اوسکولو ابلح رو ببینم تا بفهمم دختره یا پسره آخر -_-
و اونایی که درکم میکنن  Heart
اونایی که میشه باهاشون بحث کرد =)
اونایی که علم به درد بخور دارن و میتونن کمکم کنن Smile)))
اونایی که جذابن  Cool
اونایی که کمکت میکنن (هیچکسی دست به سمتم دراز نکرد)
و خیلیا دیگه

از اولیه منظورت من که نیستم-_-
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid
(15-10-2021، 21:50)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 21:47)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم -_-

دهنت.

هوووی

ایشششششش سی مخفف سید هر مخفف هرسیس مون هم که میشه ماه دیدی چقد خفنه؟

من کوچیک شدم و یادم موند

بمولا حوصلشو ندارم
بعدشم اگه کسی ترجمش کنه چی؟

هرسیس چیه¿

اشکال نداره که
 سپاس شده توسط shahid
(15-10-2021، 21:44)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدای رعد و برق.

چقدر زیبا
اما به قول بهرام اینجوری که همه چی مشخص میشه
مشکلی نداری؟

(15-10-2021، 21:49)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 21:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اشتباه نمیکنم اینو مطمعنم چون به نتیجه رسیدم و این تویی که تو اشتباهی و خوب اگه دوس داشته باشی میتونم برات اثباتش کنم
مرسی
ابلح اون دنیا کاملتر از این دنیاست
ثابت کن اگر قانعم نکردی دیگه حق نداری بگی ناراحتیی خوبه
((:
بزغاله تا وقتی هستی زندگی کن!

بیخیالش
._.
باشه فقط چون تو گفتی
 سپاس شده توسط Prometheus ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
...
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط shahid
(15-10-2021، 21:54)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 21:44)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدای رعد و برق.

چقدر زیبا
مشکلی نداری؟

نه.
صورت غریبه ها روشن میشه...خوبه که
 سپاس شده توسط shahid
(15-10-2021، 21:54)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدای رعد و برق.

چقدر زیبا
مشکلی نداری؟

(15-10-2021، 21:49)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ثابت کن اگر قانعم نکردی دیگه حق نداری بگی ناراحتیی خوبه
((:
بزغاله تا وقتی هستی زندگی کن!

بیخیالش
._.
باشه فقط چون تو گفتی
دیدی دیدی دیدی نمیتونی دلیل بیاریی دیدیییی؟
-_-
هه هه هه
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid
(15-10-2021، 21:53)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 21:50)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشششششش سی مخفف سید هر مخفف هرسیس مون هم که میشه ماه دیدی چقد خفنه؟

من کوچیک شدم و یادم موند

بمولا حوصلشو ندارم
بعدشم اگه کسی ترجمش کنه چی؟

هرسیس چیه¿

اشکال نداره که

متاسفانه در اینباره جوابی نمیدهم .-.

بیخیالش دا
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان