امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

اینا همش به خاطر نبود منه من بیام باز درست میشه Big Grin
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
مسیر اشتباه بوده از اغازش =)
Information 
(15-10-2021، 22:53)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 22:26)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین
اقای خائن بیا منو برکنار کن
بیا منو برکنار کن حوصله این جماعت مزخرف رو ندارم
بزار به خواستشون برسن

دیگه حالم ازت بهم میخوره
دوستی ما دیگه تمومه خدافس شما

بخدا این جماعت انقدر بیکار نیستن که خواهان برکناری تو باشن
آره بد لج كردي با خودتآآ ب نظرم بركنار مانباش...دركنار ما باش|:
(15-10-2021، 22:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 22:37)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چت شده پرهام؟
بیا پ.خ کارت دارم
ول کن این جماعت زنده کش و مرده پرست رو
همش خورش کرفس میل کنید بعد توقعتونم زیاد باشه
نوشِ جان

مخاطبم پرهام بود
بعدشم خر چه داند قیمت نقل و نبات
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(15-10-2021، 22:54)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتری ارمی شدی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط TinaMk
(15-10-2021، 23:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 22:54)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتری ارمی شدی؟

نه من جنسام دست سازه خودم تولید میکنم Telegh_01
(15-10-2021، 23:07)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 23:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشتری ارمی شدی؟

خوبه خود کفایی رسیدی
 سپاس شده توسط TinaMk
(15-10-2021، 23:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 23:07)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه خود کفایی رسیدی

دیگه مصرف بالا بود چاره ای نداشتم
(15-10-2021، 23:01)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 22:47)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش خورش کرفس میل کنید بعد توقعتونم زیاد باشه
نوشِ جان

مخاطبم پرهام بود
بعدشم خر چه داند قیمت نقل و نبات
شاید من خر باشم
متاسفانه بعضیاتون از خرم کمترینD;
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، shahid
(15-10-2021، 22:03)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-10-2021، 21:57)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی دیدی دیدی نمیتونی دلیل بیاریی دیدیییی؟
-_-
هه هه هه

میخوای با من کل بندازی ن؟

من فقط سکوت میکنم و تو رو تو حال خودت رها میکنم =)

نه
ببین برای حرفی میزنی دلیل داشته باش
نه این که تا میپرسم بگی بیخیالش اوکی؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان