امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(17-10-2021، 21:51)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:48)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون ما بهمون نمیخوشه و دوسش نداریم
خب حالا
این از پشمک بودنتونه
ولی درکت میکنم -

مال ما خار داره
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
آگهی
(17-10-2021، 21:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 20:55)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بخواب دیگه

من درس دارم خودت بخواب بچه  پرو به من میگه چ کنم-_-

(17-10-2021، 21:12)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هورااا شنبه میریم مدرسهه

من امروز رفتم مدرسه هوراااTelegh_01
برو درستو بخون بچه پرو
+
من فقط اعصابم پریده امشب ارامش هیچ نداشتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
(17-10-2021، 21:55)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:47)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عررر

گرون برا یه لحظشه

من پول مدرسم 700 هزار شد عذاب وجدان گرفتم شما چطور عذاب وجدان نمیگیرید Telegh_01

بمولا که حقمه واهلاTelegh_01
عوضش درس بخون که نمرت کم نشه

(17-10-2021، 21:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:51)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب حالا
این از پشمک بودنتونه
ولی درکت میکنم -

مال ما خار داره

اوم پشمک خار دار نشنیده بودم مزه جدیده؟

(17-10-2021، 21:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من درس دارم خودت بخواب بچه  پرو به من میگه چ کنم-_-

من امروز رفتم مدرسه هوراااTelegh_01
برو درستو بخون بچه پرو
+

نمیخوام برم بچه پرو
-
برو پیداش کن صفت ببندش در نره و نپره
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق ، THEDARKNESS
the humans are suffering our faith
sometimes humans coming for kill these people
Everything is Temporary(:
Clocket 
پوتك را گوش كنيد ن بخاطر رپ بخاطر دردهايي كه شايد اسمش سنت نيست تحليل رفتن عقايدمان است.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
هعی لاxشی
کجاشی؟
لاپاشی؟
هع!
خوش باشی.
#گانگ
#گودرت
@Mohlek
ها دایی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، Mohlek
(17-10-2021، 21:51)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:47)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از نظر ظاهری کلا همه چیشو میپسندم  49
از لحاظ باطنیَم اخلاقشو جنتلمن بودنشو مهربون بودنو مظلوم بودنش  8 49
بازیشم ک حرف نداره

خب تاحدي زياد مثل عشقاي دخترونه گفتيااا(: حواسم بوءد.
 من تو زندگينامش به سريع عمل كردن به نه اي زندگيش كه همسران متعددي انتخاب كرده تا بهتر روحيه بازيگري را تقويت كنه خيلي تو.جه دارم^‌_
خب کراشهههه Big Grin
من دو بار از بیوگرافیش تو کلاس زبان انشا نوشتم Cool Big Grin
ب نکته ریزی اشاره کردی Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(17-10-2021، 22:02)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:55)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پول مدرسم 700 هزار شد عذاب وجدان گرفتم شما چطور عذاب وجدان نمیگیرید Telegh_01

(17-10-2021، 21:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال ما خار داره

(17-10-2021، 21:58)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو درستو بخون بچه پرو
+

نمیخوام برم بچه پرو
-    

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-10-2021، 22:35)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی لاxشی
کجاشی؟
لاپاشی؟
هع!
خوش باشی.
#گانگ
#گودرت
@Mohlek
ها دایی؟
دایی اونی که زنگ میزنی رد تماس میکنه 
واس با ما بودن التماس میکنه دایی 
#بمولا_گنگ
#حسین_گاد
#***
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(18-10-2021، 7:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 22:02)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام برم بچه پرو
-    

Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink  Wink

دستت گير كرد؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان