امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(18-10-2021، 17:14)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2021، 10:49)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نیس چقد بالایی
مهم اینه که اون بالا لاشخوری یا عقاب
#دایی_بمولا_که_دایی
#گوربه_پلنگ
#بولدوزر

اصن در این حد گنگ ندیده بودم.

(18-10-2021، 12:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیزنه میخواد بدزده تورو Tongue

زنده ای؟

اره.
قرار بود بمیرم مگه؟ :v
#گانگ
#هثین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
آگهی
(18-10-2021، 18:19)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2021، 17:14)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره.
#گانگ
#هثین

بچه بیا پایین

@SABER بزرگسال برو بالا
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(18-10-2021، 13:47)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2021، 13:12)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نمیتونم بدزدمت؟هوم؟

اها باشه ديگه...(: خنده خبيث
مرسي كه خودت اومدي تو تلم ((:

(18-10-2021، 13:27)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو گونیت میکنه میبردت دیگه

مطمئنيي؟..
اره

(18-10-2021، 10:49)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نیس چقد بالایی
مهم اینه که اون بالا لاشخوری یا عقاب
#دایی_بمولا_که_دایی
#گوربه_پلنگ
#بولدوزر

(18-10-2021، 12:15)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیزنه میخواد بدزده تورو Tongue

زنده ای؟

اره.

نمیدونم
خبر نمیگیری گفتم شاید سقط شدی
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Prometheus ، شـــقآیــق
(18-10-2021، 19:45)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2021، 13:47)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئنيي؟..
اره

اره.

نمیدونم
من كه مطمئن نيستم((:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(18-10-2021، 19:47)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2021، 19:45)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

نمیدونم
من كه مطمئن نيستم((:
کاری نکن بگم با ون بیان خودتو و اون دوتای دیگتم ببرن
بفروشن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

مطمئنيي؟..
اره

اره.

نمیدونم

جون.نمیام زیاد...
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(18-10-2021، 19:48)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-10-2021، 19:47)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من كه مطمئن نيستم((:
کاری نکن بگم با ون بیان خودتو و اون دوتای دیگتم ببرن
بفروشن

جرعتشو نداري اخه بچه
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
باز کسی دلتنگ ما نشد اینجا):

https://harfeto.timefriend.net/16291148837322
خیلی وقته چیزی برام ننوشتید)):
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
Thumbsup 
(17-10-2021، 23:14)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:51)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تاحدي زياد مثل عشقاي دخترونه گفتيااا(: حواسم بوءد.
 من تو زندگينامش به سريع عمل كردن به نه اي زندگيش كه همسران متعددي انتخاب كرده تا بهتر روحيه بازيگري را تقويت كنه خيلي تو.جه دارم^‌_
خب کراشهههه  Big Grin
من دو بار از بیوگرافیش تو کلاس زبان انشا نوشتم Cool  Big Grin
ب نکته ریزی اشاره کردی  Telegh_01

ژوون من كاش پسرش مي بودم Heart Heart
 ايولا پة هواشو داري لامصب*عجب حمايتي./.

نكات هميشه ريز مي باشندૅ.ે
 سپاس شده توسط shghyegh
(18-10-2021، 20:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز کسی دلتنگ ما نشد اینجا):

https://harfeto.timefriend.net/16291148837322
خیلی وقته چیزی برام ننوشتید)):

سلام سلام((((:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان