امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(21-10-2021، 14:01)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 13:57)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/ خیلی حرف میزنی

از تو کمتر حرف میزنم

مشکلی داری؟:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid
آگهی
(21-10-2021، 14:03)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 14:01)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از تو کمتر حرف میزنم

آره
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-10-2021، 14:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 14:03)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره

با خودت حلش کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=280241&pid=3834535#pid3834535

بیااااااااااااااااااااید دیگه

(21-10-2021، 14:09)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 14:05)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره
با خودت حلش کن

تو حرف میزنی من باید با خودم حلش کنم؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(21-10-2021، 14:09)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=280241&pid=3834535#pid3834535

بیااااااااااااااااااااید دیگه

(21-10-2021، 14:09)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با خودت حلش کن

مشکل توعه من مشکلی ندارم خودتو قانع کن
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid
(21-10-2021، 14:21)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 14:09)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت نگاه کن خداییش
یه صفحه فقط داری چرت و پرت میگی
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
Be1
Everything is Temporary(:
(21-10-2021، 14:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 14:21)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت نگاه کن خداییش
یه صفحه فقط داری چرت و پرت میگی

میشه ببندی؟
حرف نزنی چیزی نمیشه
نآشِنآسَم(:
(21-10-2021، 12:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-10-2021، 22:12)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش احیانا این حرفت نمیلنگه یه طرفش ؟ بالا فرزندتم پایین برادرت ؟

این یه مجموعه منظمی از بی نظمی هاست =)

چخبرا؟

(20-10-2021، 21:39)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه هفته عجیب ندارم =(
کارم شده تست فیزیک شیمی فیزیک شیمی =((((((
به نام خدا.بنده بی دین هستم.

هوممم چه عجب =)
چه خوبببببب اینا خیلی به دردت میخوره
پس باید بری تموم نظرات رو بخونی

اینا اصلا به دردم نمیخورهههه.
 سپاس شده توسط shahid
(21-10-2021، 16:44)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 12:17)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یه مجموعه منظمی از بی نظمی هاست =)

چخبرا؟

هوممم چه عجب =)
چه خوبببببب اینا خیلی به دردت میخوره
پس باید بری تموم نظرات رو بخونی

اینا اصلا به دردم نمیخورهههه.

اوسکول پس واسہ چی انتخابش کردی؟
دوما بہ دردنخوری وجود ندارہ
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان