امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(21-10-2021، 23:15)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 23:13)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از مبهم حرف زدن بدم میاد/:
چه ربطی به اعتماد داره
نمیفهمم چرا همچین سوالایی رو میپرسی/:
تو بد نیستی

u get the calm to me
you save the humans life
good night

مچکرممممم*-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
دوپس دوپس دوپس دوپس
ناشناس
(21-10-2021، 22:18)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 22:10)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواھر کوسہ نداشت بمولا
آرہ والا از تو ھیچ چیزی بعید نیس
آھان درسای مدرسہ اصن باھاش کیف نمیکردم و آخرش نفھمیدم خیلی چیزا بہ چہ دردی میخورہ
عہ چہ بد ببین ن میتونی جام باشی ن میتونی بام باشی گفتم در جریان باشی
راستی داش حسام تو ھم عینکی بودی؟
داشت دیگه
عه وا چرا آخه
تنها جایی که بدردت میخوره ۴ ساعت تو تیر ماهه ...
اصن اوففف تو چقد شاخی داش v:
والا داش جملت از ون بعد قابل تحمله دقیق بگو ببینم کدپم عینکو میگی

اون دوبلہ فارسیش بود
داش سھند ھمہ چیزو بم گفتہ
دقیقتر بگو داش
جررررر
کدپم دیگہ چیہ؟ داش دقیقتر بگو

(21-10-2021، 23:06)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 23:05)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟؟

This is a test
Did u Trust me?

منظورش اینہ فارسی بگو
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(21-10-2021، 23:49)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشہ بگی چیم عجیبہ؟
اوسکولللل خودمم انیمہ میبینم کی گفتہ حرامہ؟
اونی ک تو میبینی انیمہ س**ی عہ و نمیدونم دقیقا سودش چی و کجاش جذابہ
چون من دارم از حقیقت استفادہ میکنم
رک ھستم اما شوخ ن
رک بودن ک خیلی خوبہ و باور کن دوس ندارم دل بشکونم شماھا ب دل میگیرید کجام فرق دارہ؟
اتفاقا اصلا دوست ندارم عقایدمو ب کسی بدم اما دوست ندارم اشتباہ کنید
چون فرق دارم ن؟
جنگ؟ تقصیر خودشہ پسرہ ...
نمیشناسمت نظری ندارم

نمیدونم ولی از نظر من عجیبی
عمم، چمیدونم یکی بهم گفته بود منم مونده بودم گفتم شاید همه ی مذهبیا اینجوری فکر میکنن
عا محض اطلاعت من هنتای نمیبینم-=- فقط مانهوا و انیمه یایویی هم در کنار بقیه میبینم چون فوجوشیم خب
عه
ن نمیگم دل میشکونی میگم یکی دور و اطرافم بود اینجوری میگفت هر چیم میگفتی مث معلم دینیمون اخر به ایمان تقوا عمل صالح ختم میشد حرفاش
خب این میشه تحمیل کردن دیگه 0-0 باید ببینی طرفم دوست داره حرفاتو بشنوه یا ن چون هیچکس کامل نیست
شاید0-0 فک نکنم اتفاقا من از عجیب غریبا خوشم میاد، چون خودمم اوایل خیلی عجیب بودم، یکی ک حس کنم اینجوریه ببینم منم یکم عجیب میشم-
پسر؟سیریسلی؟!
?wait a minute...WHO ARE YOU
 سپاس شده توسط shahid
(22-10-2021، 0:03)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 23:06)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

This is a test
Did u Trust me?

منظورش اینہ فارسی بگو

وای واقعا؟
از کجا فهمیدی خیلی عجیبه هاBl8

جرعت داری لینکو بزن
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط shahid
خیلی خاکم.
 سپاس شده توسط shahid
(22-10-2021، 0:52)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 0:03)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورش اینہ فارسی بگو

وای واقعا؟
از کجا فهمیدی خیلی عجیبه ها:bl8:

جرعت داری لینکو بزن

ما اینم دیگ

(22-10-2021، 8:27)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خاکم.
خیلی عنتری
 سپاس شده توسط Prometheus ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(21-10-2021، 22:49)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 22:35)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای بگی میخوام برای همیشه از فلش برم
بعد من بگم نه پرهام نرو نروو

حسام با این قضیه که زنت بدم تو داستان مشکل داری؟
داداش تو منو بیار تو‌داستان
خدایی بچه دار هم میشم Telegh_01
Sad Tongue Big Grin Cool
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek
(22-10-2021، 8:28)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 0:52)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای واقعا؟
از کجا فهمیدی خیلی عجیبه هاBl8

جرعت داری لینکو بزن

ما اینم دیگ

(22-10-2021، 8:27)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خاکم.
خیلی عنتری

خیلی خاکم.

(21-10-2021، 22:18)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشت دیگه
عه وا چرا آخه
تنها جایی که بدردت میخوره ۴ ساعت تو تیر ماهه ...
اصن اوففف تو چقد شاخی داش v:
والا داش جملت از ون بعد قابل تحمله دقیق بگو ببینم کدپم عینکو میگی

اون دوبلہ فارسیش بود
داش سھند ھمہ چیزو بم گفتہ
دقیقتر بگو داش
جررررر
کدپم دیگہ چیہ؟ داش دقیقتر بگو

This is a test
Did u Trust me?

منظورش اینہ فارسی بگو
داش سهند بت چی گفته حاجی ؟
کنکور رو عرض کردم
ولش هیچی
ناشناس
 سپاس شده توسط shahid

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: