امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(22-10-2021، 14:32)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:31)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررر بابا
غلط میکنہ با من شوخی میکنہ مگ من باباشم؟
اصن ب جھنم چرا ازم عذرخواھی نکرد؟
اعصاب و روان منو بہ گند کشیدہ بعد میگید شوخی کردہ؟
اصن تو کتت میرہ؟
بعد تو ب اختلاف انداختن میگی شوخی؟
بمولا که
وقتی هر جا دستت میرسه طرفو به عنوان رفیقت تگ میکنی
باید انتظار شوخی هم داشته باشی دیگه داداش من

بمولا ک چی؟
من سھندو دم ب دم تگ کردم؟ چرا زر میزنی؟ سالی یبار اگ تگش کنم
بعدشم شوخی با گند زدن تو اعصاب و روان فرق دارہ
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
وایی سهند باز رفتی پیشِ دعا نویس؟
ای بابا
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(22-10-2021، 14:35)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:30)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون همه شمارو نوچه خودش کرده
شما همتون از همونید
اون به بهانه مهربون بودن همه شما هارو خرید

گیرم هممونو خریده
تو چیکاره ای این وسط؟ اصلا سهند لات و ما نوچه
اصلا سهند فقط نشون مید خوبه
تو میخوای چیکار کنی؟
به این حس  حسادت میگن

حسادت؟
حسادت به چی؟برلیانس داره؟
پول تو جیبی داره؟
به ماه سفر کرده؟
سه چار نفر رو باس خودش خر کرده منم این بازیو تموم کنم کسی قرار نیست ازم طرفداری کنه
Everything is Temporary(:
(22-10-2021، 14:36)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:35)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا اونی که الان بیشتر از همه خارو خفیف شده تو و دوست گرامیت هستین
گولِ چی چرا کسشر میگی برادر

ن دیگه از کسی میپرسم ک خودش بحثو شروع کرد

فکر کردی چون مدیر گ.ا نمیتونم یه اخطار یا چیزی بهت بدم؟

وابسته به ادمای مزخرف جواب سوال شما

در چ مورد
مهم اینه ک حرفمو زدم ممکنه بدترشم بگم bathtime

باشه سعی می‌کنیم وابستت نشیم مرسی ک گفتی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
(22-10-2021، 14:37)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:32)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا که
وقتی هر جا دستت میرسه طرفو به عنوان رفیقت تگ میکنی
باید انتظار شوخی هم داشته باشی دیگه داداش من

بمولا ک چی؟
من سھندو دم ب دم تگ کردم؟ چرا زر میزنی؟ سالی یبار اگ تگش کنم
بعدشم شوخی با گند زدن تو اعصاب و روان فرق دارہ
بیخیال داش
نتیجه اخلاقیش اینه که دفه بعد یچی گفتن دو دو تا چارتا کن ببین چیه قضیه
اون روزی هم که اونارو بت گفت حتی اسکرینشو هم بم داد
و فک میکردم اینقدری میتونی درک کنی که شوخیه :| وگرنه واست توضیح میدادم
ناشناس
(22-10-2021، 14:38)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:35)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیرم هممونو خریده
تو چیکاره ای این وسط؟ اصلا سهند لات و ما نوچه
اصلا سهند فقط نشون مید خوبه
تو میخوای چیکار کنی؟
به این حس  حسادت میگن

حسادت؟
پول تو جیبی داره؟
به ماه سفر کرده؟
سه چار نفر رو باس خودش خر کرده منم این بازیو تموم کنم کسی قرار نیست ازم طرفداری کنه

ما خر سهندیم هممنوم گاو و گوسفند سهندم روان شناس و دعا نویس
مام ازش طرفداری میکنیم
الان طرفداری ما چه فشاری به تو میاره؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ραтяιcια ، Mohlek
من اشتباه بزرگی کردم که در یه زمان خاصی با شما ها بحث کردم
سهند فهمید شما از ال جی بی تی و فمنیست اینجور چرت و پرتا و عقاید خودتون دفاع میکنید اومد عقاید خودشو تغییر داد مثل خودتون
و تو هر بحثی نظر مطابق نظر خودتون نشون داد
(22-10-2021، 14:39)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:38)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسادت؟
پول تو جیبی داره؟
به ماه سفر کرده؟

مام ازش طرفداری میکنیم

اروم باش فاطمه (:
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط shghyegh ، Emmɑ
باز کم آورد رف رو ال جی بی تی Telegh_46 Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط _sehun_ ، ραтяιcια ، Prometheus ، Medusa
(22-10-2021، 14:39)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسادت؟
پول تو جیبی داره؟
به ماه سفر کرده؟

مام ازش طرفداری میکنیم

فقط میخوام بهتون بگم اون داره دروغ میگه
و انتقام دوستای قبلی خودمو بگیرم
تو و پوبون و حسام و همه دوستای قبلی من
تو دوست من نیستی
تو سهون نیستی
تو فاطمه نیستی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان