امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

حس میکنم دارم با یِ الف بچه 3 ساله بحث میکنم Telegh_01
 سپاس شده توسط ραтяιcια ، shghyegh ، _sehun_
آگهی
(22-10-2021، 14:40)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اشتباه بزرگی کردم که در یه زمان خاصی با شما ها بحث کردم
سهند فهمید شما از ال جی بی تی و فمنیست اینجور چرت و پرتا و عقاید خودتون دفاع میکنید اومد عقاید خودشو تغییر داد مثل خودتون
و تو هر بحثی نظر مطابق نظر خودتون نشون داد

اینارو از کجا فهمیدی
واسه چهار خط صحبت تو تاپیک فمینست ؟همین ؟با اینا همه عقاید مارو فهمیدی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Emmɑ ، shghyegh
(22-10-2021، 14:41)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:39)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما خر سهندیم هممنوم گاو و گوسفند سهندم روان شناس و دعا نویس
مام ازش طرفداری میکنیم
الان طرفداری ما چه فشاری به تو میاره؟

فقط میخوام بهتون بگم اون داره دروغ میگه
و انتقام دوستای قبلی خودمو بگیرم
تو و پوبون و حسام و همه دوستای قبلی من
تو دوست من نیستی
تو سهون نیستی
تو فاطمه نیستی

اوکی فهمیدیم ممنون
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
(22-10-2021، 14:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:40)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اشتباه بزرگی کردم که در یه زمان خاصی با شما ها بحث کردم
سهند فهمید شما از ال جی بی تی و فمنیست اینجور چرت و پرتا و عقاید خودتون دفاع میکنید اومد عقاید خودشو تغییر داد مثل خودتون
و تو هر بحثی نظر مطابق نظر خودتون نشون داد

اینارو از کجا فهمیدی

من هیچی از واقعیت شما رو نفهیمیدم اینکه شما شدین یه کپی از سهند و حرفاش تشخیص دادنش برام خیلی ساده بود و آسون(:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(22-10-2021، 14:41)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:39)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما خر سهندیم هممنوم گاو و گوسفند سهندم روان شناس و دعا نویس
مام ازش طرفداری میکنیم
الان طرفداری ما چه فشاری به تو میاره؟

تو دوست من نیستی
تو سهون نیستی
تو فاطمه نیستی

ینی واقعا تو فک میکنی که همه چی آروم بود
تا اینکه پسری از جنس شیطان به نام سهند ظهور کرد
و همه مارو تغییر داد
و اینجارو به بلاد کفر تبدیل کرد ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
فک کنم سهند ترسیده
بهش بگین که خیلی مشتاق صحبت کردن و دفاع کردنشم
(22-10-2021، 14:39)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:37)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا ک چی؟
من سھندو دم ب دم تگ کردم؟ چرا زر میزنی؟ سالی یبار اگ تگش کنم
بعدشم شوخی با گند زدن تو اعصاب و روان فرق دارہ
بیخیال داش
نتیجه اخلاقیش اینه که دفه بعد یچی گفتن دو دو تا چارتا کن ببین چیه قضیه
اون روزی هم که اونارو بت گفت حتی اسکرینشو هم بم داد
و فک میکردم اینقدری میتونی درک کنی که شوخیه :| وگرنه واست توضیح میدادم

تموم شد؟
اینک ھر شر و وری بگی میشہ شوخی؟ جالبہ
اینک گند بکشی و عذرخواھی نکنی ھم میشہ شوخی
آخہ یکی نیس بش بگہ با ھم قد و ھم وزن و ھم ھیکل خودت شوخی کن واس چی باید اینجوری با من شوخی کنہ؟ خیلی سادس چون عقدہ ایہ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(22-10-2021، 14:45)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دوست من نیستی
تو سهون نیستی
تو فاطمه نیستی

و همه مارو تغییر داد

چرا با کلمات بازی میکنی من فقط از یک کلمه استفاده کردم
(22-10-2021، 14:43)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:42)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینارو از کجا فهمیدی

من هیچی از واقعیت شما رو نفهیمیدم اینکه شما شدین یه کپی از سهند و حرفاش تشخیص دادنش برام خیلی ساده بود و آسون(:

سهند مگه چشه؟
من نمیفهمم
حرفای سهند چیه؟
ما چی گفتیم؟
از کی کپی سهند شدیم ؟
از کجا فهمیدی؟
از کدوم حرف بچه ها به این نتیجه رسیدی؟
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

(22-10-2021، 14:45)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دوست من نیستی
تو سهون نیستی
تو فاطمه نیستی

و همه مارو تغییر داد
پسری از جنس شیطان Telegh_01

ولی اگه ب یکی از عکسای سهند ک چن وقت پیش گذاشته بود با دقت نگاه کنین متوجه ی علامتایی توی عکس میشین ک ذهن ادمو درگیر و هیپنوتیزم میکنه
اون از ایلومناتی هاس
و احتمالا عکس بعدیش ی لباس قرمز تنش باشهههه
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان