امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [461]

(22-10-2021، 14:45)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم سهند ترسیده
بهش بگین که خیلی مشتاق صحبت کردن و دفاع کردنشم

داش میشہ تمومش کنی؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(22-10-2021، 14:46)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:43)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچی از واقعیت شما رو نفهیمیدم اینکه شما شدین یه کپی از سهند و حرفاش تشخیص دادنش برام خیلی ساده بود و آسون(:

سهند مگه چشه؟
من نمیفهمم
حرفای سهند چیه؟
ما چی گفتیم؟
از کی کپی سهند شدیم ؟
از کجا فهمیدی؟
از کدوم حرف بچه ها به این نتیجه رسیدی؟

هر جوابی که بدم تو قبول نمیکنی پس برای چی میپرسی
یه نگاه به سهند بکن و جوابتو ببین
جوابات دقیقا برعکس جواب منه
Everything is Temporary(:
دوستان عزیز
هر وقت میام فلش حقیقتا تمام ذهنم درگیر میشه ((:
الانم نیم ساعته که پشت گوشی ام در حالی که باید درس میخوندم
این بحث به منم ربطی نداشت ولی ربطش دادین بم
عین همیشه
فعلا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، Emmɑ
(22-10-2021، 14:47)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:45)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم سهند ترسیده

داش میشہ تمومش کنی؟

نه!
برای چی باید تمومش کنم
این چه سوال ضایه ایه

(22-10-2021، 14:48)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان عزیز
عین همیشه
فعلا

گفتی که میخوای کمتر بیای
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، shahid
(22-10-2021، 14:49)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-10-2021، 14:47)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش میشہ تمومش کنی؟

نه!
برای چی باید تمومش کنم
این چه سوال ضایه ایه

(22-10-2021، 14:48)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان عزیز
عین همیشه
فعلا

گفتی که میخوای کمتر بیای
استراهی پیست شد متنش
تو کلیپ بورد بود

حالا بسیک از همون قبرستونی که ازش اومدی
شپ خوص
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh

فک کنم سهند ترسیده
واقعا حرفای خنده داری میزنیTelegh_01
سهند از چیه شما باید بترسه؟تو الان داری مشقاتو مینویسی اما اون یِ معلمه
 سپاس شده توسط shghyegh ، Prometheus
فلشخور چقدر خلوت شده...
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط Emmɑ
منننننننننن
 سپاس شده توسط Emmɑ
(21-10-2021، 23:03)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/upl/PicsArt-10-21-11-34-07.jpg
قطعا دوتا از قشنگ ترین موجودات خونمونن
منم دوتا سوسک دارم یکیش حسینِ یکیش حسام
 سپاس شده توسط Mohlek ، ραтяιcια ، Prometheus
(22-10-2021، 17:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2021، 23:03)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/upl/PicsArt-10-21-11-34-07.jpg
قطعا دوتا از قشنگ ترین موجودات خونمونن
منم دوتا سوسک دارم یکیش حسینِ یکیش حسام
ساقیمون خودش مصرف کرده گویا.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان