(22-10-2021، 17:42)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-10-2021، 17:39)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه مادر، دیگه واقعنی پیر و کمحوصله شدم. در همین حد ازم برمیاد. میدونو میدم دست شما جوونا. ):
هعی
حالا دیگه واس کی بعضی از حرفام اعصاب خورد کن باشه ؟ )))):
مگه میشه کسی جز مدوسای بزرگ ))):
واسه لشکریان کفر. )):
اعصاب من که دیگه ضد ضربه شده. حتی پرهامم راه نفوذ نداره. تو که دیگه مهلک دلهایی اصلاً حسابت جداست. ):
( مهلک دلها از موزالیک دلها بامسمیتره چقدر. )
22-10-2021، 17:55 (آخرین ویرایش در این ارسال: 22-10-2021، 18:09، توسط Emmɑ.)
(22-10-2021، 17:47)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-10-2021، 17:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم دوتا سوسک دارم یکیش حسینِ یکیش حسام
ارمییییی
عه زشته
..
(22-10-2021، 17:51)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-10-2021، 17:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صدامو داری؟ هه
خوشبحالت
بعضیا حسرتشو دارن
نه صداتو ندارم. :v
رو همه خوبیام؛ بستی چطور چشاتو؟
هیس! هیچی نگو… فقط ببُر صداتو!
(22-10-2021، 17:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-10-2021، 17:51)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-10-2021، 17:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-10-2021، 17:47)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ارمییییی
عه زشته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)
(22-10-2021، 17:59)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-10-2021، 17:54)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-10-2021، 17:42)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هعی
حالا دیگه واس کی بعضی از حرفام اعصاب خورد کن باشه ؟ )))):
مگه میشه کسی جز مدوسای بزرگ ))):
واسه لشکریان کفر. )):
اعصاب من که دیگه ضد ضربه شده. حتی پرهامم راه نفوذ نداره. تو که دیگه مهلک دلهایی اصلاً حسابت جداست. ):
( مهلک دلها از موزالیک دلها بامسمیتره چقدر. )
تشکر از شما بانوی پر عطوفت و مهر افکن .
موزالیک و مهلک همه بنده تو اند ...
کاش من همه بودم با همه بودم و آنگاه ... تو را صدا میزدم ...
ارمییییی
عه زشته
همه ساکت عشقم میخواد بخنده
همه ساکت عشقم دلش گرفته باز
دوباره من موندمو این تنهاییام
با بغض توی گلوم زخمای نیمه باز
منم بلدما
(22-10-2021، 18:05)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همه ساکت عشقم میخواد بخنده
همه ساکت عشقم دلش گرفته باز
دوباره من موندمو این تنهاییام
با بغض توی گلوم زخمای نیمه باز
منم بلدما
(22-10-2021، 18:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-10-2021، 17:59)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو با اون بخواب، من با قرص خواب.
(صرفاً جهت باز کردن سر صحبت با شما دلبر نیکوخوی.)
مثلا روم زوم کنی بوم بوم کنه قلبم
چطوری بانو
ای وای نکنه صبح بشه
متوسط رو به بالا. تو چطوری قشنگم؟
(22-10-2021، 18:08)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-10-2021، 18:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مثلا روم زوم کنی بوم بوم کنه قلبم
چطوری بانو
ای وای نکنه صبح بشه
متوسط رو به بالا. تو چطوری قشنگم؟
ژون:v
الحمدالله اگه شما خوب باشی ما هم خوبیم شک نداشته باش
کی نسخه میزنن؟