امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 462

(25-10-2021، 22:50)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2021، 22:15)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم برات سوخت
اونوقم بیتربین نیستم اما اگه میخواستم بگم مستقیم میگفتم'-'

نسوزه دلت
دارم یه بار دیگه میخونم
خودت گفتیاااا
اورین بخون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
(25-10-2021، 22:54)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2021، 22:53)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی ؟ هشت هزار تومن؟
به روی چشممم

ولش حاجی این بحث پولو
خودت چطوری؟

خودم که خوبم.
تو چطوری خوبه؟سلام برسون
(25-10-2021، 21:38)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2021، 20:56)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS
اره جدیا.میدونم که خودت اسپانسرمون میشی.

+

@Mohlek
امروز دبیر فیزیکمون به یکی از بچه ها که داشت چرت و پرت میگفت درمورد یه فرمول گفت بچه بیا پایین سرمون درد گرفت :|
نمیتونم هضمش کنم لعنتی
من در حد هزارش میتونم اسپانیر بشم

(25-10-2021، 21:09)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسي از راهنماييت حتما ازش استفاده ميكنم
حس خفه شو ازش گرفتم

(25-10-2021، 21:12)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه باشه پس دمت گرم

یادش بخیر من تو راهنمایی یه عالمه دیدم
حواست باشه زندگیت تباه نشه
اعتیاد اوره
البته معتاد شدی بگو چند تا سریال بهت بگم دیگه کلا سمت سریال کره ای نری

وای من حوصله ندارم تایپ کنم جواب بدم
(25-10-2021، 20:56)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS
اره جدیا.میدونم که خودت اسپانسرمون میشی.

+

@Mohlek
امروز دبیر فیزیکمون به یکی از بچه ها که داشت چرت و پرت میگفت درمورد یه فرمول گفت بچه بیا پایین سرمون درد گرفت :|
نمیتونم هضمش کنم لعنتی

منم امروز تو گروه مشاوره کنکورمون فقط به یارو داشتم میگفتم حاجی باید کتاب تست بگیری و بدون کتاب تست نمیشه کنکورو پیش برد
مدیرمون اومد از بین 12 نفر که داشتن صحبت میکردن اد گیر داد به من ((((':
ینی شاشیدم تو سر در مدرسه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
حواستون هست ۸سال از عضویت منم گذشته؟خیلی بی ادبید
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(25-10-2021، 11:02)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2021، 8:32)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب جواب هایی با این محتوا رو نمیپسندیم برادر

ولی من میپسندم اگه نمیپسندی برا چی زدی پس
حالا این یبارو گفتی
ولی دیگه نگو داداش
نمیخوام این بحثا به اونجا کشیده شه
(25-10-2021، 18:53)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek

https://s4.uupload.ir/files/چقدر_زیباست_dtpr.jpg

داش نیگا هنوز اینارو دارماااااااااا
اما نمیدونم چرا هرچی میخونم بیشتر گیج میشم
تو هم مث منی دیگ ن؟
احسنننت بر تو
اینارو میخوای شور بندازی ؟ :| حذف کن دیگه Telegh_01

(25-10-2021، 23:00)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلللللللبر
ناشناس
 سپاس شده توسط shahid ، Prometheus
(25-10-2021، 23:00)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محتوای پیام شما توسط خداداد گرسنه میل شد
Everything is Temporary(:
یو هَو م.ر.ض؟

@shahid
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط shahid
(25-10-2021، 23:01)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محتوای پیام شما توسط خداداد گرسنه میل شد

پرهااامم سلامممم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(25-10-2021، 23:00)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2021، 11:02)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من میپسندم اگه نمیپسندی برا چی زدی پس
حالا این یبارو گفتی
ولی دیگه نگو داداش
نمیخوام این بحثا به اونجا کشیده شه

چشم دابش ببخشید
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان