امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 462

(30-10-2021، 21:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:11)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع
سجادت چروک نیفته یوقت حاج آقا

سجاده ندارم تکه مهری شکسته کنج اتاق داریم
+
میترکونمت ها
داش والا تو فک کنم شبیه این آخوندایی که رو پیشونیشون جای مهر هست شدی
الان واس ما کراش میزنی ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
(30-10-2021، 21:10)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:07)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن باباTelegh_01 Telegh_01
همون لذتش بیشتره از هزارتا چرت و پرت مث شیک و نم چیچی و هزار کوفت بی درمون:|
آره دا
سما خر پولا تو کافه ها مشغول داف بازی
ما بچه پایینام باخت نمیدیم کف خیابون

@Prometheus
ها دایی ؟
به خدا من کجام خر پوله 2 میلیون پول دوساله ک جمع کردم :|
منم بچ پایینم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو آزاد | نسخه 462 110
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-10-2021، 21:09)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:04)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی انتظار داره Telegh_11
منم هیچ خوبم تازه برگشتم خونه
هچ كيTelegh_0145

خب شكرش(:
منم خوبم  Telegh_01

عه ببخشید  Telegh_01
چقدر عکس عوض میکنی در نصفه روز
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
@Mohlek
@Prometheus مال تو خفن تر شد
@shahid
اقا خوبه واسه سیزن یک؟
http://dl.akskhor.ir/uploads1/image-2021-10-30-220205.jpg
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، shahid
(30-10-2021، 21:14)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سجاده ندارم تکه مهری شکسته کنج اتاق داریم
+
میترکونمت ها
الان واس ما کراش میزنی ؟

من فک کنم باید تا اخر عمرم باکره بمونم تا بتون جادوگر بشم
تو ژاپن میگن مردایی که تا ۷۰ سالگی باکره بمونن قدرت جادویی بدست میارن
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-10-2021، 21:15)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:10)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره دا
سما خر پولا تو کافه ها مشغول داف بازی
ما بچه پایینام باخت نمیدیم کف خیابون

@Prometheus
ها دایی ؟
به خدا من کجام خر پوله 2 میلیون پول دوساله ک جمع کردم :|
منم بچ پایینم :|
برو برو با همون رفیقات بگرد
فقط اینو بدون بچه پایین باخت نمیده بمولا

تل داری بزرگوار ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(30-10-2021، 20:42)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 20:39)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا
باش قبول.......ولی از این به بعد حرف بزن هر چقدر دلت میخوادBl8

ديدي ديدي قبول كردي بدقولي؟

ديدي بايد هق بدي حس مزاحم وقتي بم دست ميده مجبورم بش دست بدم؟

بعله;-;

ببخشید تو مزاحم نیستی کیوتچه اصلا مزاحم نیستی
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-10-2021، 21:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:10)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چی میگن همه که اخلاق مهمه ؟خوش اخلاقم مننننن

من گرسنه باشم اخلاق ندارم. به همین خاطر خوشبخت نمیشیم
+
پول هم بعد اخلاق مهمه

بد شد ک ناراحت شدم
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(30-10-2021، 21:16)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek
@Prometheus مال تو خفن تر شد
@shahid
اقا خوبه واسه سیزن یک؟
http://dl.akskhor.ir/uploads1/image-2021-10-30-220205.jpg
مفهوم این در چیست یا سیلورمایند !؟
(30-10-2021، 21:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:14)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان واس ما کراش میزنی ؟

من فک کنم باید تا اخر عمرم باکره بمونم تا بتون جادوگر بشم
تو ژاپن میگن مردایی که تا ۷۰ سالگی باکره بمونن قدرت جادویی بدست میارن
من مودم جادو گرم دا
یه چوب دارم بزنمش کلا جادومیشه
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(30-10-2021، 21:17)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 21:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گرسنه باشم اخلاق ندارم. به همین خاطر خوشبخت نمیشیم
+
پول هم بعد اخلاق مهمه

بد شد ک ناراحت شدم
معلومه خیلی ناراحت شدی. 
عیب نداره حسین هست برات هنوز

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان