امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴

Star 
(12-12-2021، 13:16)ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2021، 12:36)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميگم ما خسته شديم....
اين قصه سر دراز دارد اگه بخوان تحليلش كنن||:

....هنوز به بلوغ شخصيتي نرسيدن...

شايد؛البته اين بحث ها هميشه هست ولي بهتر به بحث هاي موفق تري برن تا وقت شون تباه نشه
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(12-12-2021، 13:21)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2021، 13:17)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01اینکه دو تا امتحان دادم و دیشب نخوابیدمم بهش اضافه کن

این بده 17
من امت نداشتم ولی ی استاد نامرد دارم بخاطرش تا ۵ بیدار بودم ولی ۳ ساعتو خوابیدم خدا رو شکر
دیدی انقد خسته میشی دیگه نمیتونی بخوابی؟ خیلی حس بدیه

آخ دلم لک زده واسه همون سه ساعت ):
دقیقا منم شقایق D: , دقیقااا همین الانمه
 سپاس شده توسط shghyegh
(12-12-2021، 13:21)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2021، 13:16)ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شايد؛البته اين بحث ها هميشه هست ولي بهتر به بحث هاي موفق تري برن تا وقت شون تباه نشه

ههيم..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(12-12-2021، 13:24)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2021، 13:21)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بده 17
من امت نداشتم ولی ی استاد نامرد دارم بخاطرش تا ۵ بیدار بودم ولی ۳ ساعتو خوابیدم خدا رو شکر
دیدی انقد خسته میشی دیگه نمیتونی بخوابی؟ خیلی حس بدیه

خواب واقعا ادمو اوکی میکنه
میفهمم=")
بنظرم اگه میتونی تا شب نخواب ک شب راحت بخوابی خوابت بهم نریزه

(12-12-2021، 12:36)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميگم ما خسته شديم....
اين قصه سر دراز دارد اگه بخوان تحليلش كنن||:

حاجی منو ک نمیگی ن؟ Telegh_59 Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(12-12-2021، 13:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2021، 13:24)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میفهمم=")

آره همینکارو میکنم
خوبی بلا ؟
 سپاس شده توسط shghyegh
(12-12-2021، 13:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میفهمم=")

حاجی منو ک نمیگی ن؟ Telegh_59 Telegh_01

حاج خانوم ._.
ترجيح ميدم سكوت كنم مامان گلم Telegh_01
نآشِنآسَم(:
پرهام باز بن شد؟ Telegh_01
يمير مگه مردههههههههههههههه Telegh_59
نآشِنآسَم(:
(12-12-2021، 12:50)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-12-2021، 12:45)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووون چہ پسری .-.
این حرفت خفن بود این بدہ

آری بعد از رفتن مسی از ھم پاشید
اھوم بلہ حق با شماست ._.
 دوست دارريا :D
 واقعيت خفن حال آدم و عوض ميكنه.

خب مسي مي تونسنت نره نمي شد؟اصلا چرا و كي گفت!به اين جا به جايي كمي فكر كن فقط مختص مسي نيست|:

كاش دست همه بود.

آقا آقا اعھھہ
زرشک

خوب خودش گف میخاد برہ مسی اسطورہ بود عا پس بخاطر چی بارسا اینقد افت کردہ؟

فقط کاش دست تو نبود
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(12-12-2021، 13:48)ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يمير مگه مردههههههههههههههه Telegh_59

بستگی داره کدوم یمیرو میگی
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان