امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴

(27-12-2021، 13:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2021، 13:17)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک میکنی کارت خوبه بیا جامنو بگیر

چی میگی
میرنمتا

(27-12-2021، 13:18)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek
کجا بودی؟

تو خونمون
برو بزنش هواتو دارم
+
تو خونتون ؟
ماشاالله
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Mohlek ، βάરãɲ
آگهی
Question 
(27-12-2021، 14:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2021، 13:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی
میرنمتا

تو خونمون
برو بزنش هواتو دارم
+
تو خونتون ؟
ماشاالله
 -ಠ_ಠ
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(27-12-2021، 13:45)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی
میرنمتا
س*ش شوميزني يا ت*ش Huh

تو خونمون
پشتشو
صد تومنم میدم

(27-12-2021، 14:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی
میرنمتا

تو خونمون
برو بزنش هواتو دارم
+
تو خونتون ؟
ماشاالله
هر چی دارم از داشیامه بمولا Heart

آره دا
قربونت
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، βάરãɲ
(27-12-2021، 14:07)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشتشو
صد تومنم میدم

برو بزنش هواتو دارم
+
تو خونتون ؟
ماشاالله

آره دا
قربونت

دیگه چه خبرا؟ امتحانی که داشتی قهوه ای شد یا به خیر گذشت؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، βάરãɲ
(27-12-2021، 14:09)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2021، 14:07)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشتشو
صد تومنم میدم

آره دا
قربونت

هعب دا سلامتیت
قهوه ای؟ بعیده از ما این حرفا بابا
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، THEDARKNESS
Shocked 

پشتشو
صد تومنم میدم

لامصب يه جور حرف ميزني فك كنم پرفسوري/:
 از **ز خودتم عمويي مي ترسي
برو **ز تو بچسب.
 سپاس شده توسط Mohlek
(27-12-2021، 10:26)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2021، 9:41)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه تنکس دد(آمریکایی اصیل._.)

خا باشه ( مازندرانی اصیل v: )

بزار معنیش کنم میشه خب باشه
عررررررر من چقد بلدم
مرسی بشینید همون نشسته برام دست بزنید._.

(27-12-2021، 11:28)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2021، 9:39)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما ادامه بدید به مسخره کردن و تیکه پروندن و هر چی .... اونا روز به روز در حال پیشرفتن Telegh_01

مسخره گان خود دلیلی برای عقب ماندن دارند 
من دیدم خندیدم و شادکام شدم 

احسنت
Nashenas(:
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Mohlek
Thumbsup 
(27-12-2021، 14:35)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2021، 10:26)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عررررررر من چقد بلدم

(27-12-2021، 11:28)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسنت

تبارك الله الحسن الخالقين
 سپاس شده توسط моои
(27-12-2021، 14:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-12-2021، 14:09)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعب دا سلامتیت
قهوه ای؟ بعیده از ما این حرفا بابا

ایولا. خوبه
(27-12-2021، 14:27)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشتشو
صد تومنم میدم

لامصب يه جور حرف ميزني فك كنم پرفسوري/:
 از **ز خودتم عمويي مي ترسي
برو **ز تو بچسب.
تو هم یجور حرف میزنی همش فک میکنم بچه پنج ساله ای
عمویی خوابیده جیگر بیدارش نکن

(27-12-2021، 14:35)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عررررررر من چقد بلدم

احسنت
ن بابا
شما چقد باهوشی بانو v:
امضا نمیدی ؟,

(27-12-2021، 15:01)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اگه عربا به ایران حمله کنن تو طرفدار عربایی
خیر طرفدار هیچکی نمیشم خودمو نجات میدم._.

اینو من ننوشتم اشتباه نشه :|
ناشناس
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، моои

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان