امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [465]

(26-02-2022، 20:17)ᗩᐯᗩ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیحیحی قراره خودمو برای یه بحث آماده کنم(؟)
نمیشه که گفت لذت..به عنوان یکی از سرگرمی های روزانه در نظرش بگیر 0-0
رابطه دو تا پسر چه فرقی با استریتا داره؟ رابطه بین همه ی گرایشا یه چیز معمولیه

ما خیلی انیمه داریم که خط داستانی شون محور هنتای و به قول شما چیزای شرم آورو دنبال نمیکنن
تازه سید من دیگه بخوامم نمیتونم از اینا دست بکشم از بس خوبن T-T
اتفاقا الان چپتر 146 تموم شد تو خماری چپ بعدی موندم غمم گینه

+
تچکر بابت راهنمایی D:

بحث با مجادلہ و مراء فرق دارہ اگہ صرفا منظورت بحثہ آرع =) چون یچیز یاد میگیرم

سرگرمی روزانہ؟؟؟ یعنی تو بیکار میشی این مزخرفات رو میبینی؟ آخہ واسہ چی؟

استریتا چیہ؟ بابا دھنت سرویس
کجاش معمولیہ؟؟؟ الان اگہ یہ رفیق داشتہ باشی روت نظر داشتہ باشہ پس تو میگی معمولیہ؟ و بش میگی باشہ؟

درستہ محورشون کثافت کاری نیست چون اگہ محورشون بود کنار گذاشتہ میشد اما قطعا یہ تیکہ آروتیک دارہ

چرا نتونی برار؟ بابا کجاش خوبہ؟ آخہ لذتش بہ چیہ؟ دیدن دارہ آخہ؟

بخدا زشتہ نکن اینکارو

انجام وظیفہ بود (:

میگم حاجی تو چند سالت بود؟
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
آگهی
(26-02-2022، 23:48)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2022، 17:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ربطی نداره
بعد از روسیه کانادا بزرگ ترین کشوره ولی کانادا رو تو لیست ۲۰ قدرت برتر نظامی دیدی اصن؟

تو جنگ حرف اول رو قدرت نظامی میزنه

میبینی که

حتی ناتو هم جرئت نمیکنه مستقیما وارد جنگ بشه

بعد از روسیه چین نیست؟
نه

اگه بری نقشه رو ببینی یا تو وب جستجو کنی
بزرگترینا از نظر وسعت :
روسیه
کانادا
آمریکا
چین

بزرگ ترینا از نظر جمعیت :
چین
هند
آمریکا
اندونزی
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط _sehun_
(27-02-2022، 6:32)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2022، 20:17)ᗩᐯᗩ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیحیحی قراره خودمو برای یه بحث آماده کنم(؟)
نمیشه که گفت لذت..به عنوان یکی از سرگرمی های روزانه در نظرش بگیر 0-0
رابطه دو تا پسر چه فرقی با استریتا داره؟ رابطه بین همه ی گرایشا یه چیز معمولیه

ما خیلی انیمه داریم که خط داستانی شون محور هنتای و به قول شما چیزای شرم آورو دنبال نمیکنن
تازه سید من دیگه بخوامم نمیتونم از اینا دست بکشم از بس خوبن T-T
اتفاقا الان چپتر 146 تموم شد تو خماری چپ بعدی موندم غمم گینه

+
تچکر بابت راهنمایی D:

بحث با مجادلہ و مراء فرق دارہ اگہ صرفا منظورت بحثہ آرع =) چون یچیز یاد میگیرم

سرگرمی روزانہ؟؟؟ یعنی تو بیکار میشی این مزخرفات رو میبینی؟ آخہ واسہ چی؟

کجاش معمولیہ؟؟؟ الان اگہ یہ رفیق داشتہ باشی روت نظر داشتہ باشہ پس تو میگی معمولیہ؟ و بش میگی باشہ؟

درستہ محورشون کثافت کاری نیست چون اگہ محورشون بود کنار گذاشتہ میشد اما قطعا یہ تیکہ آروتیک دارہ

چرا نتونی برار؟ بابا کجاش خوبہ؟ آخہ لذتش بہ چیہ؟ دیدن دارہ آخہ؟

بخدا زشتہ نکن اینکارو

انجام وظیفہ بود (:

میگم حاجی تو چند سالت بود؟

بیسیار عالی 0-0

منظورم گرایش استریته سید، و محض رضای خدا به این معنی نیست که رفیقا رو هم نظر داشته باشن- یکم دربارش تحقیق کن، اگه خواستی برات توضیح میدم 0-0

منظورم از سرگرمی چیزاییه که من بعد انجام کارام زمان اضافه امو باهاشون میگذرونم
و اینکه طبیعیه تو خوشت نیاد، شاید از نظر منم سرگرمیای تو حوصله سر بر یا حتی عجیب باشه ولی خب این کاریه که تو رو سرگرم میکنه و تو بهش علاقه داری، به من مربوط نمیشه

و اگه از نظرت زشته بنظرم یکم نیازه اطلاعات بیشتری دربارش کسب کنی، حرفا و چیزای توهین آمیز این جامعه رو ضمیمه ذهنیت قرار نده..بهرحال اینا چیزایین که مردم نمیتونن به راحتی باهاش کنار بیان و شروع میکنن به هموفوب بودن(؟) با اینکه ما تو قرن 21 ایم.

مسیممسمیم اون موقعی که اومدم فلش فک کنم 12-13 سالم بود:}
الان..15؟0-0
 سپاس شده توسط shahid ، shghyegh
=)))))
گرایش استریت چیہ؟ والا چیزی گیرم نیومد و آرع برار توضیح بدہ ببینیم این چیہ

ناموصن واست تکراری نمیشہ؟ خستہ نمیشی؟

ی خوردہ بیشتر در اینبارہ توضیح میدی؟
کی گفتہ بہ تو ربطی ندارہ؟ الان یہ نفر سوار کشتی میشہ بعد جای خودشو سوراخ میکنہ بہ بقیہ ربطی دارہ یا ندارہ؟ طرف بگہ جای خودمہ دوس دارم سوراخش کنم منطقی بنظر میاد؟
بنظرت اینکہ سرگرمی آدم ھنتای باشہ بعدا خواستہ ھاش چی میشہ؟ اگہ آدم سرگرمیش ھنتای باشہ دغدغہ اش چی میشہ؟ اگہ لذت با ھنتای باشہ فکر بہ چی مشغول میشہ؟ نمخواد بگی فقط خودت قاضی باش چی میشہ؟
لازمہ بیشتر بازش کنم؟

حاجی پرام تو کہ یہ دختربچہ راھنمایی ھستی
حاجی بچہ کجایی؟
(26-02-2022، 19:45)ᗩᐯᗩ⁷ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2022، 18:30)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین کی اینجاست
سلطان انیمہ ھای مورد دار
چہ جالب
مھدی اونی چان رو ھم تگ کن بیاد مجلسو نورانی کنہ

انیمه های مورد دار ((: Telegh_01
حس میکنم باهام قهره، روم نمیشه 129f

سالاااام
نه قهر نیس بچه فعلا نمیاد اینجا aquarium
البته اینجوری گفت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
(27-02-2022، 6:32)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا سلام
دوما ببخشید دارم دخالت میکنم

شما الان میگید که مثلا یه رفیق روی اون یکی نظری داشته باشه معمولی نیست
من الان کاری به گرایش و جنسیتو و....ندارم
ولی به نظر شما اگه یه رفیقی رو اون یکی نظر داشته باشه معمولی نیست،صحیح
میشه توضیح بدید چرا؟
نآشناس
 سپاس شده توسط shahid
(27-02-2022، 16:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا سلام
دوما ببخشید دارم دخالت میکنم

شما الان میگید که مثلا یه رفیق روی اون یکی نظری داشته باشه معمولی نیست
من الان کاری به گرایش و جنسیتو و....ندارم
ولی به نظر شما اگه یه رفیقی رو اون یکی نظر داشته باشه معمولی نیست،صحیح
میشه توضیح بدید چرا؟

سلام
ن بابا این چہ حرفیہ مباحثہ کہ دخالت نیست
ببین ما یہ قاعدہ متواتر داریم کہ میگہ:
ھر چیزی کہ با فطرت انسان در تضاد باشہ فسادہ
جامعہ شناسا میگن فساد انسان شناسا میگن ضرر روانشناسا میگن خطر دین میگہ گناہ حالا کاری بہ اسمش نداریم
مثال میزنم: خود ارضایی با فطرت انسان در تضادہ پس یہ چیز معمولی نیست طبیعتو نگاہ کن ھیچ حیوانی ھمجنسگرا نیست (بہ استثنا سگ) خب اینا بلد نیستن یا نہ فطرتشون بھشون میفھمونہ؟
(26-02-2022، 21:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2022، 17:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ربطی نداره
بعد از روسیه کانادا بزرگ ترین کشوره ولی کانادا رو تو لیست ۲۰ قدرت برتر نظامی دیدی اصن؟

تو جنگ حرف اول رو قدرت نظامی میزنه

میبینی که

حتی ناتو هم جرئت نمیکنه مستقیما وارد جنگ بشه
@BIG-DARK چقدر غلط تایپی داشتم خ

نمیدونم
ولی ایالات متحده اولین کشور پرقدرت جهان بعد روسیه تازه کانادا هم توی 25 کشور برتره هست
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو آزاد | نُسخه [465] 50
 سپاس شده توسط ☪爪尺.山丨几几乇尺☪
یکی ناموسا بگه کی زدید اینو!!

https://harfeto.timefriend.net/16387048419043
باز بیکاررشدممم
نآشِنآسَم(:
(27-02-2022، 23:42)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2022، 21:23)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@BIG-DARK چقدر غلط تایپی داشتم خ

نمیدونم
ولی ایالات متحده اولین کشور پرقدرت جهان بعد روسیه تازه کانادا هم توی 25 کشور برتره هست

ایران چهاردهمیه ؛)
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط BIG-DARK

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان