امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

(09-10-2022، 19:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 18:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@
سلام صنم
تو صنم خودمونی یا ی صنم دیگه؟!Telegh_49Telegh_01

@"bOoO oOy"
عهههههه بوووووووی سلاممم
میدونم منو یادتان نمیاد ولی من شمارم یادم میاد bathtimeTelegh_01

آره اینستاتو داشتم بعد ی مدت بلاک آنبلاک کردی :/
اسم ما بد در رفته بود :/
مننن؟
کسی رو مخم بره بلاک میکنم ، ما اصن حرفی نزدیک ک بلاک کنم:ngh:
اصن اون اکانتو کاری کردم
ی پیج دیگه زدم:ngh:
بخدا من نکردم cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط sober ، bOoOoOy
آگهی
(09-10-2022، 19:18)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 19:14)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سید تو این مدتی که نبودی عادتشون دادم
الان اونجا یه حکومت مستقل بر پایه آزادی بیان بنا کردیم

:| اون‌ موقع چند نفر اومدن گفتن اینجا همه پایینه سنشون ی چیزایی به اینا نشون نده
من واقعا :||||
فلش قدیمش خیلی فرق میکرد :/
خلاصه اینکه الان حاجی فرق کرده
اون موقع یچیزاییو نباید نشون میدادی
الان مثلا پریشب یکم غفلت میکردم چیزشونو دهنم میکردن
اوضاع غریبیه ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، bOoOoOy
(09-10-2022، 19:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 19:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مننن؟
اصن اون اکانتو کاری کردم
بخدا من نکردم cry girl

اره راست میگه بچه
منم از اونجا انفالو ریموو کرده بود
نآشناس
 سپاس شده توسط sober ، شـــقآیــق ، bOoOoOy
(09-10-2022، 19:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مننن؟
اصن اون اکانتو کاری کردم
بخدا من نکردم cry girl

تایید می کنم یه پیج دیگه زدی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، bOoOoOy
(09-10-2022، 19:19)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 19:18)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| اون‌ موقع چند نفر اومدن گفتن اینجا همه پایینه سنشون ی چیزایی به اینا نشون نده
اوضاع غریبیه ...

خا من نیستم چ کارا میکننBc3
(((:
 سپاس شده توسط bOoOoOy
من تکذیب میکنم.. زده بلاکت کرده
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، bOoOoOy
(09-10-2022، 19:21)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 19:19)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوضاع غریبیه ...

خا من نیستم چ کارا میکننBc3
شما خودت در راس کاری
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-10-2022، 19:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مننن؟
اصن اون اکانتو کاری کردم
بخدا من نکردم cry girl

اره راست میگه بچه
منم از اونجا انفالو ریموو کرده بود
هووو هیییی بچه خودتیاcof
ب پیر ب پیغمبر الکی نمیکنمcry girl
هییی همرو کردم فقط پیجایی ک مربوط ب خیاطی بود داشتم
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، bOoOoOy
خیلی رندوم
آخرین پست شقایق>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نآشناس
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، شـــقآیــق

اوضاع غریبیه ...

:| به بلوغ رسیدن الان؟ یا ادماش عوض شده
اهان یادمه چندتا اسکرین فرستادم داشتم با ی خانوم محترم حرف میزدم
بچه ها دیگه فک کنم ریمموم کردن :/
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان