امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

(09-10-2022، 21:06)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:03)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دخترا شصتا پیج دارن ://

با یه پیج نمیشه زندگی نمی گذره
بعد هم پیج دوستامونم گاهی دستمونه که رصد کنیم پسرا رو
یه پیج پسر می زنم میرم فالوش می کنم زیرش می نویسم ستونی داداش بعد امارشو درمیارم D:

عجب جاکشایی هستید :/
 سپاس شده توسط sober ، Đęąđ.ğïřł ، شـــقآیــق
آگهی
(09-10-2022، 21:06)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:05)Sirvan10_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید یه چیز باش خرشی دیگه وگرنه نمیشه زندگی کرد.

این درصورتی صدق میکنه که خودت خر نباشی
اه حیف شد چون از خودم خر تر تا حالا ندیدم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، bOoOoOy
(09-10-2022، 21:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:06)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه پیج پسر می زنم میرم فالوش می کنم زیرش می نویسم ستونی داداش بعد امارشو درمیارم D:

دخترا چند تا پیج دارن
شنیدنم پسرا چندتا گوشی دارنTelegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، شـــقآیــق ، sober
(09-10-2022، 21:08)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرگان گلستانه

راست میگی اون مازندارن بود ساری داشت اونجا هم خوبه

نه دیگه بزرگوار گفتن گلستانو گیلان:>
پاشو به مازندران وا نکن:>>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-10-2022، 21:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا یجوری میگی جاکش
انگار نه انگار تا دیروز پیوی دخترا میگفتین عکس کوسیتا به من نیشان بده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł
(09-10-2022، 21:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:02)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی چارتا عکس خوب بفرستید ادم لذت ببره :>
زن زندگی ازادی

http://dl.akskhor.ir/uploads1/20221008-125613.jpg
عکس خوب فقط این

بده بزنیم :/
این کجاش ازادیه
گفتم الان با بیکینی یکی وایساده بغل شعار
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
پیج پسرونه زدم اکس عزیزمو فالو کنم ک اصن قبول نکرد ضایع شدمelec
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، bOoOoOy ، Đęąđ.ğïřł
(09-10-2022، 21:07)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:06)Sirvan10_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اون میندازم گردن بابم خودم‌ خالی میکنم اون پر میکنه
ماشالله
بنازم داش
راه خودتو پیدا کردی
حاجی نباید باخت بدی
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(09-10-2022، 21:10)Sirvan10_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:07)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشالله
بنازم داش
راه خودتو پیدا کردی
حاجی نباید باخت بدی

داداش این فرمون که تو پیش میری باخت نیست
این حمله ست
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Đęąđ.ğïřł
:| من یدونه گوشی دارم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان