امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

(09-10-2022، 21:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:16)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من هنوزم دنبال ارامشم :>

اصلا هرچی تو‌بگی(:

واقعا؟ راضی ای :>
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، شـــقآیــق ، sober
آگهی
شماها خیلی گادین ولی
من اوج نزدیکیم به دختر پریروز تو تاکسی بود که ینفر جا داشت
دختره گفت تو میخوای بری یا من برم ؟
گفتم تو برو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، sober ، شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł ، *Aɴѕel*
(09-10-2022، 21:15)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:14)Sirvan10_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها فک کردم ریپلا میکنه میگه بیااااااا
نه داداش ریپلا رو نمیکنه
بنده رو میکنه در واقع
مقوله عجیبیه
اها حله فقط بگو اروم نصیحت کنه
 سپاس شده توسط Mohlek
@ѕααяeη
تو آناهیدی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ѕααяeη
(09-10-2022، 21:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همین الانشم پیرهن مردونه میپوشم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20221009-215315-Gallery.jpg
همچنین

امروز عکس گرفتما فقط قابل پخش نیس
..

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Snapchat-2099719648.jpg
میرفتم سرکار اینجا فک کنم
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، bOoOoOy ، *Aɴѕel* ، Đęąđ.ğïřł
(09-10-2022، 21:18)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:17)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا هرچی تو‌بگی(:

واقعا؟ راضی ای :>

اره بابا یه دختر جز ارامش و عشققق چی از پارتنرش میخاد؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، bOoOoOy
@ѕααяeη
زیرابی میری خانوم مدیر ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط sober ، شـــقآیــق ، ѕααяeη
(09-10-2022، 21:17)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان داری گی میخوری با ملاقه ؟
بده میخوام رستگار شی ؟
منکه میدونم همتون منو بخاطر بدنم میخواین
چو کامبه ت موس دله
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Đęąđ.ğïřł
(09-10-2022، 21:20)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20221009-215315-Gallery.jpg
همچنین

امروز عکس گرفتما فقط قابل پخش نیس
..

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Snapchat-2099719648.jpg
میرفتم سرکار اینجا فک کنم

پ خ بفرست زیبایی ببینم
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-10-2022، 21:22)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:17)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بده میخوام رستگار شی ؟
منکه میدونم همتون منو بخاطر بدنم میخواین
چو کامبه ت موس دله
همینکه فقط خودم و خودت میفهمیم اینو یدنیا ارزش داره
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان