امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

ولی عجب ساقی حلال خوری داری دمش گرم
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، shghyegh
آگهی
(10-10-2022، 23:00)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 22:56)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره همین بازرگانی مد نظرمه

رشته ی خیلی خوبیه از نظر کاری

اره
کارشناسی دارم کامپیوتر
کارشناسی ارشدو برم اونور
فقط منابع رو ندارم
نمیدونم از کجا شروع کنم خوندن که بتونم قبول بشم
 سپاس شده توسط sober
(10-10-2022، 23:01)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 22:59)HistoGeek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا این نتیجه رو گرفتی؟

چون همش نگاش میکنی تاپیکشو

یک بار بیشتر نگاه نکردم

بعدم این دلیل اصلا قابل قبول نیست
(10-10-2022، 23:02)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 23:00)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رشته ی خیلی خوبیه از نظر کاری

اره
کارشناسی دارم کامپیوتر
کارشناسی ارشدو برم اونور
فقط منابع رو ندارم

تو پیجای اینستا مصاحبه های رتبه های برتر موسساتو نگاه کن میگن چیا خوندن چون وقت کمه منبع اصلی نخون از کتابای موسسات استفاده کن
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(10-10-2022، 23:01)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 22:58)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چی ؟
دقیق بگو
نرخ مالیات یعنی باید درصد جمع کلُ بگیرم! مثلا تو جمع کل همشو جمع کردم اینبار میخوام درصدشو بگیرم
به زبان ساده
نحوه محاسبه درصد چطوریه؟

(کل / بخش) * 100 = درصد
 سپاس شده توسط Emmɑ
(10-10-2022، 23:01)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 22:58)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چی ؟
دقیق بگو
نرخ مالیات یعنی باید درصد جمع کلُ بگیرم! مثلا تو جمع کل همشو جمع کردم اینبار میخوام درصدشو بگیرم
به زبان ساده
نحوه محاسبه درصد چطوریه؟

یه تعداد مشخص تقسیم بر کل تعداد ضرب در صد

مثلا شما میخوای ببینی ۱۰ نفر از ۳۵ نفر میشه چن درصد
خب ۱۰ رو تقسیم بر ۳۵ میکنی و بعدش ضرب در ۱۰۰

(کل / بخش) * 100 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
(10-10-2022، 23:02)HistoGeek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 23:01)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون همش نگاش میکنی تاپیکشو

یک بار بیشتر نگاه نکردم

بعدم این دلیل اصلا قابل قبول نیست

همین که جواب منو نمیدی چون می دونی لو میری کافیه؟
بگو اسم من چیه؟
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(10-10-2022، 23:03)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 23:02)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
کارشناسی دارم کامپیوتر
کارشناسی ارشدو برم اونور
فقط منابع رو ندارم

تو پیجای اینستا مصاحبه های رتبه های برتر موسساتو نگاه کن میگن چیا خوندن چون وقت کمه منبع اصلی نخون از کتابای موسسات استفاده کن
واقعا این موسسات چرت میگن

چون کارشناسی نخوندمش حس میکنم سخت باشه قبول شدنش
 سپاس شده توسط sober
(10-10-2022، 23:04)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به زبان ساده
نحوه محاسبه درصد چطوریه؟

(کل / بخش) * 100 = درصد

ولی فک نکنم این ربطی به اکسل داشته باشه ها
بیشتر بحث ریاضی دونستنه
(10-10-2022، 23:06)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 23:03)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا این موسسات چرت میگن

چون کارشناسی نخوندمش حس میکنم سخت باشه قبول شدنش

من خودم اول رفتم دانشکده روانشناسی الزهرا اون موقع اونجا بودم بعد از چندتا از اساتید و دانشجویان ارشد پرسیدم چیا بگیرم
اره قطعا سخته مخصوصا برای تغییر رشته ای ها
 سپاس شده توسط امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان