امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

(10-10-2022، 23:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 23:43)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با در نظر گرفتن همین گفتم

اره اونجوری چرا ، من دختر عموم میکروبیولوژی خونده بود با کلی پارتی و... تونست توی شرکت سیبون مسئول ازمایشگاه بخش کنسرو سازی بشه ..

ولی خب بقیه رشته ها خوبیش اینه خودت میتونی جدا ا شرکت های خصوصی و دولتی مشغول به کار بشی .. ولی بعضی رشته ها هستن که حتما باید دولتی کارکنی ، یا اگه خصوصیش هم بخوای کارکنی کلی پارتی باید داشته باشی که اونم باز افراد دیگه ای هم هستن کگه پارتی دارن ..

در هر صورت رشته های زیست رو نمیپسندم ..

بعضی رشته ها هستن اگه توی شرکتی نتونی شغل بگیری ، خودت میتونی یه دفتری باز کنی و کار کنی ، این نوع رشته هارو بیشتر میپسندم
درهرصورت باید برای هرکاری تو ایران پارتی داشته باشی بدون پارتی هیچی بهت نمیدن
اصلا تو ایران رشته مهم نیست
خیلی از پرستارا الان بیکارن چرا چون پول ندارن جذب کنن
از اونور خیلیا با مدرک بی ربط (واقعا بی ربطا) دارن جای پرستاراکار میکنن

میدونم
با در نظر گرفتن همه اینا گفتم ..

برا کارشناسی سراسری علوم مهندسی محیط زیست قبول شدم نرفتم ..

دلم میخواست یه رشته ای بخونم که هر اداره دولتی و خصوصی و ... همه بخوانش ..

من با رشته خودم
مخابرات کار میکردم
شرکت خصوصی کار میکنم
توی خونه کار میکنم
میتونم الان فردا مغازه بزنم با تخصصی که دارم کار کنم
فرمانداری کار بهم خورد پایان خدمت نداشتنم(مسئول آی تی)
آموزش و پرورش کار خورد(پایان خدمت نداشتم ، مسئول آی تی)
کلی از دفاتر پیشخوان و ... نیرو میخواستن برای مدیریت سیستم هاشون(فنی و نرم افزاری و شبکه سازی با روتر و...) نرفتم چون شرایط کاریش پسندم نبود

مثلا هفته پیش یه روتر کانفیگ کردم توی 20 دقیقه 800 تومن برام سود داشت .. 20 دقیقم برای مشکل نت بود .. این کوچیک ترین بخش از این حوزه هست که کسب کردم و خیلی جالب بود ، کمترین کار عمرم رو کردم بیشترین مزد رو گرفتم چی بهتر از این که با دوتا کلیک پول در بیاد؟

میدونم بازم افرادی هستن با پارتی جای من باشن این روتین تودیع و معارفه هر مسئول کشور ماست که اینجوری ، یک فرد بی تخصص رو با یک فرد بی تخصص تر جا میزنن .. ولی خب بازار کارش تا الان برام اینطوری بوده و کسب درامد داشتم
و دقیقا همونطوری بوده که فکرشو میکردم ..

برای ارشدم که میگم برم مدیریت بخونم برای اینه که وارد شرکت یا اداره ای شدم یه مدرک مدیریتی داشته باشم که راهم باز تر باشه...
آگهی
(10-10-2022، 23:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 23:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استثناهایی هم وجود داره که در سیستم رخنه میکنن بدون پارتی

دیگه داری میگی استثنا:>

من همین الان یه چیزی رو فهمیدم
(10-10-2022، 23:55)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 23:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درهرصورت باید برای هرکاری تو ایران پارتی داشته باشی بدون پارتی هیچی بهت نمیدن
اصلا تو ایران رشته مهم نیست
خیلی از پرستارا الان بیکارن چرا چون پول ندارن جذب کنن
از اونور خیلیا با مدرک بی ربط (واقعا بی ربطا) دارن جای پرستاراکار میکنن

میدونم

من با رشته خودم
مخابرات کار میکردم
شرکت خصوصی کار میکنم
توی خونه کار میکنم
کلی از دفاتر پیشخوان و ... نیرو میخواستن برای مدیریت سیستم هاشون(فنی و نرم افزاری و شبکه سازی با روتر و...) نرفتم چون شرایط کاریش پسندم نبود

مثلا هفته پیش یه روتر کانفیگ کردم توی 20 دقیقه 800 تومن برام سود داشت .. 20 دقیقم برای مشکل نت بود .. این کوچیک ترین بخش از این حوزه هست که کسب کردم و خیلی جالب بود ، کمترین کار عمرم رو کردم بیشتر مزد رو گرفتم چی بهتر از این که با دوتا کلیک پول در بیاد؟

میدونم بازم افرادی هستن با پارتی جای من باشن این روتین تودیع و معارفه هر مسئول کشور ماست که اینجوری ، یک فرد بی تخصص رو با یک فرد بی تخصص تر جا میزنن .. ولی خب بازار کارش تا الان برام اینطوری بوده و کسب درامد داشتم

۱.بیشتر رشته ها تو ایران هیچ کاربردی نداره پس انتخاب کردنشون اشتباهه
۲.برای ورود به یه رشته باید توش ایده داشته باشی واگرنه حتی اگه کار هم پیدا شه راهت نمیدن چون فایده ای براشون نداری
۳.چقدر شما فعالی:>>>

(10-10-2022، 23:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 23:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه داری میگی استثنا:>

چی
(10-10-2022، 23:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 23:55)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم

من با رشته خودم
مخابرات کار میکردم
شرکت خصوصی کار میکنم
توی خونه کار میکنم

مثلا هفته پیش یه روتر کانفیگ کردم توی 20 دقیقه 800 تومن برام سود داشت .. 20 دقیقم برای مشکل نت بود .. این کوچیک ترین بخش از این حوزه هست که کسب کردم و خیلی جالب بود ، کمترین کار عمرم رو کردم بیشتر مزد رو گرفتم چی بهتر از این که با دوتا کلیک پول در بیاد؟

۲.برای ورود به یه رشته باید توش ایده داشته باشی واگرنه حتی اگه کار هم پیدا شه راهت نمیدن چون فایده ای براشون نداری
1.اره ، نمونش همین محیط زیستی که دوستمون خوند(کارش اینه بهش پروژه میدن بره جنگل از حیوانات عکس بگیره ، ساعتی 200 تومن :/) عملا توی ایران چیزی به اسم جیو گرافی و محیط زیست و... نداریم انقدر بی ارزشه براشون
2.اینی که میگی پیش فرض همه چیزه ، هر مغازه یا اداره ای کارمند خلاق میخواد مخصوصا خصوصیاش ، درباره وسیع بودن بازار کارش منظورم بود که دست و بال آدم بازه ، گزینه های زیادی هست ...

3.به هر حال بحث پوله  خودت برای کسب درامد تلاش نمیکنی؟ در حد محک زدن خودت
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(10-10-2022، 23:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 23:57)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی

یادته چن ماه پیش بحث کردیم سر سقط جنین؟ درباره اینکه درسته یا نه و فلان.. الان داشتم بهش فکر میکردم و متوجه شدم که سقط کردن یه تناقضه کلا.. چون با سقط ما جلوی زندگی کردن یک فرد دیگه رو میگیریم و انگار فک میکنیم که صلاح اینه که اون فرد زندگی نکنه و ما بجای اون داریم واسش تصمیم میگیریم در حالی که نکته جالب اینه که ما خودمون هم داریم زندگی میکنیم که.. مثل این میمونه یه بازیگر بگه من اجازه نمیدم بچم بازیگر بشه.. خب اگه چیز بدیه پس چرا خودت بازیگری.. الانم اگه زندگی چیز بدیه و نمیخوایم یه نفر دیگه رو واردش کنیم پس چرا خودمون داریم زندگی میکنیم؟
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(11-10-2022، 0:02)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1.اره ، نمونش همین محیط زیستی که دوستمون خوند(کارش اینه بهش پروژه میدن بره جنگل از حیوانات عکس بگیره ، ساعتی 200 تومن :/) عملا توی ایران چیزی به اسم جیو گرافی و محیط زیست و... نداریم انقدر بی ارزشه براشون
2.اینی که میگی پیش فرض همه چیزه ، هر مغازه یا اداره ای کارمند خلاق میخواد مخصوصا خصوصیاش ، درباره وسیع بودن بازار کارش منظورم بود که دست و بال آدم بازه ، گزینه های زیادی هست ...

3.به هر حال بحث پوله  خودت برای کسب درامد تلاش نمیکنی؟ در حد محک زدن خودت
۱. خب این دوستت اشتباه کرد رفت .بعد ادم وقتی شانسش تو تجربی یه رشته خوب نمیگیذه دیگه باید بره سمت یه رشته ای که ببینه میتونه از عهدش بربیاد یا نه .۴سال عمر تلفی براچی اخه
۲.خب منم منظورم همه چیزه .اینکه یکی تو یه رشته موفقه دلیل بر این نمیشه اون رشتت بازار کار مناسب تری داره .نه فقط طرف علم و استعدادش تو این موضوع بوده
یکی ممکنه بگه مخابرات اصلا کار نداره ولی برق میشه فلان کاررو کرد .یا حتی تو رشته خودم یه سریا میگن اصلا بازار کار نداره ولی یه سری دیگه هرروزپیشرفت میکنن و درامد انچنانی دارن

۳.بله بله
(11-10-2022، 0:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی

یادته چن ماه پیش بحث کردیم سر سقط جنین؟ درباره اینکه درسته یا نه و فلان.. الان داشتم بهش فکر میکردم و متوجه شدم که سقط کردن یه تناقضه کلا.. چون با سقط ما جلوی زندگی کردن یک فرد دیگه رو میگیریم و انگار فک میکنیم که صلاح اینه که اون فرد زندگی نکنه و ما بجای اون داریم واسش تصمیم میگیریم در حالی که نکته جالب اینه که ما خودمون هم داریم زندگی میکنیم که.. مثل این میمونه یه بازیگر بگه من اجازه نمیدم بچم بازیگر بشه.. خب اگه چیز بدیه پس چرا خودت بازیگری.. الانم اگه زندگی چیز بدیه و نمیخوایم یه نفر دیگه رو واردش کنیم پس چرا خودمون داریم زندگی میکنیم؟

ولی عده ای واقعا تواناییش رو ندارن که از یه کودک محافظت کنن یا به دلایلی ناخواسته باردار میشن مثلا بهشون تجاوز میشه اونا باید چیکار کنن؟
در ضمن غربالگری هم که حذف شده بدتر شده کودکان اوتیستیک و... زیاد میشن
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Đęąđ.ğïřł ، امیر‌حسین
(11-10-2022، 0:08)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 0:06)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی عده ای واقعا تواناییش رو ندارن که از یه کودک محافظت کنن یا به دلایلی ناخواسته باردار میشن مثلا بهشون تجاوز میشه اونا باید چیکار کنن؟

اره متاسفانه تو واقعیت که میایم میبینیم همش همه چی زجر و بدبختیه و بچه هه باید بمیره

ای کاش میشد از خود بچه هه بپرسیم. اینجوری خیلی خوب میشد
 سپاس شده توسط sober
(11-10-2022، 0:11)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2022، 0:08)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره متاسفانه تو واقعیت که میایم میبینیم همش همه چی زجر و بدبختیه و بچه هه باید بمیره

ای کاش میشد از خود بچه هه بپرسیم. اینجوری خیلی خوب میشد
به نظر من به جای پرسیدن از بچه باید اموزش درست بدن درباره ی روابط و مسئولیتهاش بعد هم قانونهای نظارتی درست باشه که اگه کسی توانایی نداره که بچه رو بدنیا بیاره تصمیم گیری شه
 سپاس شده توسط امیر‌حسین

چی

ما راهی نداریم .نمیدونم واقعا خودکشی بده یا نه ولی اینو میدونم وقتی یه فیلم بد میبینی و گریه اوره یا وحشتناکه بالاخره تموم میشه و خب ادم با وجود اینکه داره عذاب میکشه دوست نداره پاشه بیاد بیرون وسط فیلم.دوست داره بدونه ته این فیلمی ک انقد وقتشو گرفت چی میشه
اینکه بچه رو بکشیم واقعا دخالته .تا قبلش دستت بود ک نزاری تشکیل شه .حالا که شد حق نداری دخالت کنی .شاید زندگی اون خوب بشه از کجا میدونی.همه مردم که زندگی دردناک ندارن
باید بهش فرصت انتخاب بدی اگه دسوت نداشت از وسط این فیلم بلند میشه میاد بیرون اگه دوست داشت که تا تهش میبینه
و در نهایت هرادم به یه دلیلی به دنیا میاد وقتی اثرشو تو این دنیا گذاشت وقتش تموم میشه و میره میخواد بچه دوماه باشه یا یه پیر ۱۰۰ ساله
 سپاس شده توسط سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان