امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

(12-10-2022، 20:52)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mutemit
حسام؟

(12-10-2022، 20:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوگل بالا نمیاد تا برم سرچ کنم و شات بدم
ولی سر کلاس زیست معلممون داشت میگفت

سلام زیبارو

عام
شما ملیکایی یا اناهید؟؟

مهدی هستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://t.me/mutemit_daily
 سپاس شده توسط BIG-DARK
آگهی
مارو تو یخچال کردن گفتن از سرما نترسید :|
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، shghyegh
(12-10-2022، 20:53)صنمآ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 20:50)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقوله
خشD:

به چه زبانی سخن می‌گویی؟ ):

(12-10-2022، 20:50)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما نمیخوای زکات پر.کسیو تو پ.خ پرداخت کنی؟

من خودم از مستضعفینم.

خش=خوش امدید
زبون بچه های روبیکاD:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو آزاد | نُسخه [466] 139
(12-10-2022، 20:35)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 19:45)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی برا من هنوز پابرجاست. گودرتتتتتت
شما یه انشا قرار بود بفرستی!_!

انشا؟ چه انشایییی
 سپاس شده توسط BIG-DARK
همش صدای بوق میاد
*لبخندی از روی خوشحالی و رضایت
نآشناس
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، Mutemit ، صنمآ ، shghyegh
(12-10-2022، 20:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 20:52)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام
شما ملیکایی یا اناهید؟؟
ملیکام

باه باه
چه خبرا ملیکا خانوم؟
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(12-10-2022، 20:53)صنمآ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 20:50)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقوله
خشD:

به چه زبانی سخن می‌گویی؟ ):

(12-10-2022، 20:50)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما نمیخوای زکات پر.کسیو تو پ.خ پرداخت کنی؟

من خودم از مستضعفینم.
در درگاه V.PN تمام بندگان یکسانند
https://t.me/mutemit_daily
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، صنمآ
(12-10-2022، 20:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 20:48)صنمآ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fly2

سلام زیبارو

سلام خکشلم
دلم برات یه‌ذره شده بود  fs10
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، *Aɴѕel* ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-10-2022، 20:53)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mutemit
حسام؟

عام
شما ملیکایی یا اناهید؟؟

مهدی هستم

مهدی؟؟
یه اصل بده یادم بیاد
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط Mutemit
(12-10-2022، 20:55)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 20:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکام

باه باه
چه خبرا ملیکا خانوم؟

والا خبرا که مشخصه
منم درگیر مدرسه ام
از شما چه خبر
نآشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان