امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(11-01-2026، 13:14)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 13:12)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدتر از همه اینه که امروز رفتم بیرون دیدم همه چی عادیه مردم دارن زندگیشونو میکنن
مجبورن بخدا
مجبور
داش . طرف امروز ازم ادرس تعویض پلاک گرفت ‌. حداقل نصفشون مجبور نیستن ‌. نمیخوان
آگهی
(11-01-2026، 13:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 13:09)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه پرس حلیم بادمجون تا دیروز 260 امروز 340، عالیه  Heart
بازم خوبه ‌. اگه پروتئین داره اینو جایگزین تخم مرغ کنیم بعد باشگاه

برگر مرغ درست کنید برای بعد باشگاه.
یدونه مرغ رو کامل میکس کنید با ادویه ها قالب بزنید فریز کنید
هم خوشمزست هم سریع آماده میشه
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Medusa
(11-01-2026، 13:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 13:07)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشالااا *-*
منم خیلی وقته می‌خوام برم ورزش اما تنبلی می‌کنم هی 

من تاحالااا نرفته بودم باشگاه
یعنی چندین سال رزمی کار میکردم فقط خیلی سال پیش
بدنسازی حدوداً ۳ ماهه برای اولین بار دارم میرم و خیلی خوشم اومده
همه جلساتمو میرم و بچه‌ی خوبیم ): خیلییی ذوق دارم چون *^_^*
توام برو بچه

آره حتماً باید برم
حس می‌کنم‌ بدنم خیلی ضعیف شده، یه عالمه وزن کم کردم و زیر چشمام همه گود رفته و...
من کلاس رقص هم دوست دارم ^_^ با یکی از همکلاسیام قرار گذاشتیم باهم بریم اگه بشه
خدا خیرش بده همه‌ش منو می‌کشونه اینور اونور وگرنه به خودم باشه حتی کلاسای دانشگاهمم نمی‌رم  Telegh_34
 سپاس شده توسط Faust ، sober
(11-01-2026، 13:17)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 13:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما ظاهرا متوجه نشدی من چرا گفتم جایگزین تخم مرغ کنیم 
 سپاس شده توسط Faust
(11-01-2026، 13:16)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 13:12)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای دختر
این عتیقه رو از کجا پیدا کردی؟ دمت گرممم

بیخیال بحث فایده نداره با کسایی که یه عمررر عقیده‌‌ی دیگه ای داشتن نمیشه بحث کرد و نظرشونو تغییر داد

25r30 ♡♡♡
گوگل ایرانی D:
Zarebin.ir
البته اکثر سایتایی که میاره مال عهد قارقارکه
نه متاسفانه نمیشه

برای همون پس اینو پیدا کردی
الان ترجمه هاش خوب نیس جدیدا
اینم موجودیش رو پیدا نمیکردم از سی بوک و ایران کتاب

(11-01-2026، 13:19)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 13:17)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه متوجه شدم
الان خود مرغ بصرفه تر از تخم مرغه p343

البته قیمت جدید مرغ هم یحتمل بالا رفته باشه
 سپاس شده توسط sober ، Mr.Robot ، Medusa
(11-01-2026، 12:51)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 12:15)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تصادف چی میگه این وسط
زدی یا زدن
۸۰ تا دور داشتم از فرعی طرف بدون دیدن خیابون پیچید جلوم ‌. خواستم نزنم بهش زدم جدول. ولی خب سرعتمو کم کردم اسیب انچنان ندید ماشین 

ای وای
خب بازم خوبه
چقدر خرج برداشت؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(11-01-2026، 13:18)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 13:10)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تاحالااا نرفته بودم باشگاه
یعنی چندین سال رزمی کار میکردم فقط خیلی سال پیش
بدنسازی حدوداً ۳ ماهه برای اولین بار دارم میرم و خیلی خوشم اومده
همه جلساتمو میرم و بچه‌ی خوبیم ): خیلییی ذوق دارم چون *^_^*
توام برو بچه

آره حتماً باید برم
حس می‌کنم‌ بدنم خیلی ضعیف شده، یه عالمه وزن کم کردم و زیر چشمام همه گود رفته و...
من کلاس رقص هم دوست دارم ^_^ با یکی از همکلاسیام قرار گذاشتیم باهم بریم اگه بشه
خدا خیرش بده همه‌ش منو می‌کشونه اینور اونور وگرنه به خودم باشه حتی کلاسای دانشگاهمم نمی‌رم  Telegh_34

به تو رقص باله خیلی میاد ^_^
اگه پیدا کردی اونو برو حتماً

آخی بچگی ..
آره واقعاً خدا نگه داره اینجور دوستای خوبو
 سپاس شده توسط sober ، Medusa
(11-01-2026، 13:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 13:16)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30 ♡♡♡
گوگل ایرانی D:
Zarebin.ir
البته اکثر سایتایی که میاره مال عهد قارقارکه
نه متاسفانه نمیشه

برای همون پس اینو پیدا کردی
الان ترجمه هاش خوب نیس جدیدا
اینم موجودیش رو پیدا نمیکردم از سی بوک و ایران کتاب

آره آهنگ جدید سرچ کنی توش مال سال ۹۰ رو میاره D:
ترجمه های جدید خوب نیستن سانSورهای مسخره و اشتباه های عجیب غریب انجام میدن
 سپاس شده توسط Medusa ، Faust ، M.barselona

(11-01-2026، 13:09)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه پرس حلیم بادمجون تا دیروز 260 امروز 340، عالیه  Heart

فعک نکنم-
فقط بادمجونه و یکم گوشت ریش ریش شده
تخم مرغ چند شده؟ 
 سپاس شده توسط Faust ، Mr.Robot
(11-01-2026، 13:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 13:19)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه متوجه شدم
الان خود مرغ بصرفه تر از تخم مرغه p343

البته قیمت جدید مرغ هم یحتمل بالا رفته باشه
امروز مرغ خریدیم واسه خونه یه مرغ تقریبا ۴ کیلویی یه تومن دراومده 

(11-01-2026، 13:20)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2026، 12:51)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۸۰ تا دور داشتم از فرعی طرف بدون دیدن خیابون پیچید جلوم ‌. خواستم نزنم بهش زدم جدول. ولی خب سرعتمو کم کردم اسیب انچنان ندید ماشین 

ای وای
خب بازم خوبه
چقدر خرج برداشت؟
نمیدونم . دو سه تا قطعه پلاستیکی شکسته که خیلی قیمت نداره ‌. رادیاتورم سوراخ شده که اگه قابل جوش نباشه فقط ۷ ۸ تومن رادیاتوره . میره بالا ده تومن با دستمزد و اینا ‌. 
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان