امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III

(13-01-2026، 23:06)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:00)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکس در جوی حقیری که به گودالی می‌ریزد؛ مرواریدی صید نخواهد کرد
بزا زن پسر عمه هامو که بقیه براشون پیدا کردن نشونت بدم . مستقیم سفارش دادن از خدا . ادمش باشه ردیف میکنه برات

مبارکش باشه ولی از فلش پیدا کرده مگه؟ =)
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(13-01-2026، 23:16)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:14)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفانه بهم خورد

چرا بهم خورد؟

توضیح بیشتری نداد متاسفانه
 سپاس شده توسط Faust
(13-01-2026، 23:16)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:14)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بچه ها
صداااا
صدا انفجار همین الان
جیسیز کرایست*____*حضرت مسیح وقتشه ظهور کنی فداتشم

دااااارنننننن میزنننننننن دن دن دددن دن دن ددن دددددددد دد دن

گیف باب اسفنجی تو بیکینی باتم
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، سهَ‌ند
(13-01-2026، 23:08)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:05)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اون موقع برای کنکور میخونم
هنوزم دوست دارم ولی اون شرایطی که من برای کارم تصور می کردم نیست
مثلا تو خارج فرق می کنه
اینجا واقعا هرکی به هرکیه
بدون چارچوب و حد و حدود
ممنونم عزیزم♡

چندسال اخیر برای مردم جا افتاده برن پیش روانشناس تراپیست ..
چطور شرایط کاری نیست 
به چه شکله؟

نگفتم شرایط کاری نیست میگم اون شرایطی که من تصور می کردم نیست
مثلا همه جا دنیا روانکاوی شیوه ش ثابته یا سی بی تی ثابته
پیش ده تا تراپیست بری هر ده تا یه چیز میگن
ولی اینجا میری پیش یه تراپیست یکی صحبتهای مامان بزرگشو میگه
یکی حرفهای روزنامه
یکی توصیه اینستاگرامی
اون عده کمی هم که خوب کار می کنن دیده نمیشن و مردم ترجیح میدن پیش کسی برن که اسمش دهن پرکن باشه
هنوزم رشتمو دوست دارم و پشیمون نیستم ولی دارن خرابش می کنن
 سپاس شده توسط Faust
(13-01-2026، 23:16)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:12)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کاری نمیخواد بکنی
خودم جای مناسب میزارمش (((:
حالا تو مسائل زناشوییتون دخالت نمیکنم ولی برو پروتکل باشه که نتیجه ی جاگذاریت ۹ماه دیگه حاصل نشه دلار تااون موقع ۲۰۰ میشه
کی به شما این اجازرو داده راجع به خانوم زیبای بنده اظهار نظر کنید ؟
(13-01-2026، 23:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:08)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یهو دلم خواست زن داشتم بغلش میکردم
نمیدونم‌چرا

منم یهویی زن میخوام بغلش کنم

ای بابا ):
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Đęąđ.ğïřł
(13-01-2026، 23:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:12)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میزنم تگتم میکنم ولی به نظرم‌تو گ.ا خوب میتونی پیدا کنی الان همه دارن چت میکنن ببین با کی میتونی اوکی شی:>
دستت بازه یکیو انتخاب کن تا نتا قطعه
تو مجازیحوصله سابق رو ندارم . تو پیدا کن گرم گرفتنش با من

اخ ک تو اگ بلد بودی گرم بگیری من اسم خودمو میذارم منوچهر
 سپاس شده توسط shghyegh ، Mr.Robot
(13-01-2026، 23:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:12)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میزنم تگتم میکنم ولی به نظرم‌تو گ.ا خوب میتونی پیدا کنی الان همه دارن چت میکنن ببین با کی میتونی اوکی شی:>
دستت بازه یکیو انتخاب کن تا نتا قطعه
تو مجازیحوصله سابق رو ندارم . تو پیدا کن گرم گرفتنش با من

خب پس تایپک بدردت نمیخوره رسما باید تو دیوار بزارمت همشهری گیر بیاری:>
(13-01-2026، 23:17)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:15)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟ کجا؟ 

ما ااصفهانیم
ی صدای بدی الان اومد از یکم دورتر
گفت:
پاااااااااااااااااااااااق

ایشالا که خیره
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(13-01-2026، 23:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:16)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بهم خورد؟

توضیح بیشتری نداد متاسفانه

کورد کرمانشاه بود یا سنندج؟
(13-01-2026، 23:17)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 23:15)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی؟ کجا؟ 

ما ااصفهانیم
ی صدای بدی الان اومد از یکم دورتر
گفت:
پاااااااااااااااااااااااق

خدایا لدفاااااااااا
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان