امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(17-01-2026، 2:11)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

14k

تو کی بودی؟
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
عجب شب عجیبیه
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-01-2026، 2:10)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:03)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگی خیلی ترسناک میشه گاهی اوقات
میفهمم چی میگی داداش
حسش نکردم ولی خب خیلی دور از ذهن نیست (:
خدا بت صبر بده

خیلی بده حسام
هرموقع احساس کردی به کسی حسی داری اول مطمئن شو دوستت داره
موندن تو رابطه‌ای که دوست داشتن متقابل باشه و هر طرف احساس اینکه طرفش بیشتر دوسش داره انگیزه بیشتری میده
رابطه ای که تو بیشتر طرفو دوست داری فقط اونو پرتوقع میکنه
البته رابطه ما دوطرفه بودو خیلی وابسته بودیم
خانواده اون اجبار به ازدواجش کردن اونم فامیلی و خب این برام سخته
شبای اول هندل کردن اینکه قراره با یکی دیگه باشه و.. خیلی بد بود
عجیب و غریب دیوونه میشدم هیچوقت نمی‌دیدم خودمو اونطوری ولی کاری ازم برنمیومد
همین داغون ترم میکرد، سرو صدا میکردم شبا مثه بچه ها اروم اروم زار میزدم
شب اولی که یادمه جدا شدیم انقد تو بغل مامانم گریه کرده بودم مثه بچه ها
۱۶سالو نیمم بود اون موقع
شتتت ((((:
الان سر خونه‌ زندگیشه اون ؟
واقعا اون سن زود بود برا شروع همچین چیزی
خیلیم زود
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(17-01-2026، 2:06)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:02)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجله ای ندارم داداش میدونی بحثم چیه
من ۲ ساله جدا شدم و خب داستان غم انگیز بعدش
مشکلی که برام پیش اومده انگار تموم احساساتم خراب شده
با خیلیا رفتم تو رابطه ولی هیچ احساس خاصی نداشتم
بوده شخصی که فکر میکردم دوسش دارم و وقتی رفتیم تو رابطه دیدم نه بابا هوس بوده و جدا میشدیم
یعنی بعد اون نمیدونم چیه که نمیتونم هیچ احساس توی این مورد داشته باشم

میدونی چه تغییری کردی؟
ناخودآگاه استانداردات بالارفته و هنوز بهش عادت نداری و حسِ فراموش نشده قبلیت هم داره سرکوبت میکنه
همچنان زمان حلش میکنه، یکم زمان بده ب خودت و سخت نگیر Heart

رو ورزش و پیشرفتِ خودت تمرکز کن، اینکه بتونی ناراحتیاتو دمبل بزنی و بجای زانوی غم بغل کردن فکرِ یه مسیر برای پیشرفت باشی شخصیت اصلی که قراره بهش تبدیل بشیو میسازه که متاسفانه تو این نرحله اکثر پسرا میوفتن تو چاهِ عمیقِ افسردگی... 

اتفاقی که بعدش افتاد برام این بود که من انگیزه خیلی چیزا رو از دست دادم
افتادم تو چاه تنبلی و خب دیگه مثه اون موقع تلاش نمیکنم برای چیزایی که میخوام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر2
(17-01-2026، 2:12)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:11)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

14k

تو کی بودی؟

من رو نمی شناسی
منم نمی شناسم شمارو
(17-01-2026، 2:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:10)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غم مستیم هرروز بهم‌زنگ میزنه خیالت راحت
الان خوبه خوبم پرفشنال

فعکک نکنم((=

ایناهاش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-b478c29ac8611.png
 سپاس شده توسط esiesi
(17-01-2026، 2:08)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم باهات
ولی کنترل شدش واقعا جوابه
۱ماه باید فقط بکشه
بعدش بره تو‌فابریک
بهترین حالته

بیتا از ۱ تا ۱۰ چقدر بالایی؟
+
آخه اونی که میگی اوکی اما کنترلش کار یه درصدیه واقعا
تو با این وضع زندگی تو ایران یه منبع دوپامین پیدا کنی مغزت تبدیل به یه بچ تمام عیار میشه که دائم دنبال دوپامینه
من تجویزم همون ماهی یه بار و نهایتا ماهی دو بار مورفینه (((((:
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ 38
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Titiw
(17-01-2026، 2:13)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:06)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی چه تغییری کردی؟
ناخودآگاه استانداردات بالارفته و هنوز بهش عادت نداری و حسِ فراموش نشده قبلیت هم داره سرکوبت میکنه
همچنان زمان حلش میکنه، یکم زمان بده ب خودت و سخت نگیر Heart

رو ورزش و پیشرفتِ خودت تمرکز کن، اینکه بتونی ناراحتیاتو دمبل بزنی و بجای زانوی غم بغل کردن فکرِ یه مسیر برای پیشرفت باشی شخصیت اصلی که قراره بهش تبدیل بشیو میسازه که متاسفانه تو این نرحله اکثر پسرا میوفتن تو چاهِ عمیقِ افسردگی... 

اتفاقی که بعدش افتاد برام این بود که من انگیزه خیلی چیزا رو از دست دادم
افتادم تو چاه تنبلی و خب دیگه مثه اون موقع تلاش نمیکنم برای چیزایی که میخوام

رفیق تو تنبل نشدی افسرده شدی
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
(17-01-2026، 2:14)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعکک نکنم((=

ایناهاش
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-b478c29ac8611.png

ریییدممم
 سپاس شده توسط Titiw
(17-01-2026، 2:11)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:09)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت سوپر مارکت بزن
سود پشم ریزون داذه
من سوپری میشناسم شبی ۴ میلیارد دخل میزنه

مطمئنی میلیارد؟

اره بابا حتی بیشتر
۵ شنبه ها ک فضاییه سود

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان