امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(17-01-2026، 9:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 8:29)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رها چطوری؟
من سریال دیدم بعدش خوابیدم البته سردرد بدی دارم چند روزه و خوابیدم هم خوب نشد

سلام عزیزم. بد نیستم .
کدوم قسمت سرت درد میکنه؟
خداروشکر
قسمت پیشونیم درد می کنه و قشنگ حس می کنم مغزم تکون می خوره و پاهامم یخه
 سپاس شده توسط Faust
آگهی
vlesس://cc67ca7f-064e-4117-ac31-a66d5728a11c@fl-3-direct.djarbnet.ru:443?path=/getupdates&security=tls&encryption=none&type=ws&sni=fl-3-direct.djarbnet.ru#%F0%9F%87%AB%F0%9F%87%AE%5Bwww.v2nodes.com%5D%20V2Ray%20Vless​-FI-11636663
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
تلویزیون شاد و خرم واسه عید مبعث

@sober

نگا چی کشف کردم
تو اگ سوبر مامی باشی
این دیگ رسماااا سوبر ددیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=212726
 سپاس شده توسط sober ، Medusa
(17-01-2026، 10:09)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

vlesس://cc67ca7f-064e-4117-ac31-a66d5728a11c@fl-3-direct.djarbnet.ru:443?path=/getupdates&security=tls&encryption=none&type=ws&sni=fl-3-direct.djarbnet.ru#%F0%9F%87%AB%F0%9F%87%AE%5Bwww.v2nodes.com%5D%20V2Ray%20Vless​-FI-11636663

نمیاد
ناشناس
نقل قول: وصل شدن اینترنت بین المللی

خبر بد برای آقای صابر
(17-01-2026، 1:33)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 1:27)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صلوات بفرست بابا عارفه

الهم
جوجه زرد حرکتی بزنه
فرجی بشه واسه مرگ موشعلی
و آل
خوشبختی همه ایران
آمین
ايژالا ایژالا
چشم دژمن کور

(17-01-2026، 1:58)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:48)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این نسبت فامیلی که داری توصیف میکنی از معادله شرودینگر هم سخت تره سلطان

نههه امیر درجریانه براش راجته حضم
تی تی الان یعنی تینا؟

سپاس شده توسط Titiw
(17-01-2026، 10:17)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تلویزیون شاد و خرم واسه عید مبعث

نگا چی کشف کردم
تو اگ سوبر مامی باشی
این دیگ رسماااا سوبر ددیه
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=212726
اره دیدمش D:
ولی من واقعا به قیافم سنم نمی خوره نمی دونم دیدی یا نه
وضعیت اونقدرام ناامیدکننده بنظر نمی‌رسه... خبرایی هست انگار.
 سپاس شده توسط sober ، Faust
(17-01-2026، 10:44)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره
 سپاس شده توسط Faust
(17-01-2026، 10:44)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبرایی؟
احساس اصحاب کهفو دارم انگار از همه چی عقب افتاد هیچ خبری ندارم از هیچ جا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان