امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(17-01-2026، 18:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 18:46)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه نشر و ترجمه ای خوبه؟

واسه ۱۹۸۴؟ نمدونم والا من فایل پدفشو داشتم

چشمه و نیلوفرش معروفن. من چشمه داشتم خوب بود. کاوه میرعباسی
@Faust
 سپاس شده توسط Faust ، سهَ‌ند
آگهی
(17-01-2026، 18:47)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 18:44)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داوش خب اون موقع که اون کتاب رو نوشته بود که هنوز دیوار برلین سقوط نکرده بود.. آینده پژوه نبود که طرف مثل استاد متوهم نیا

استاد متوهم نیا کیه
قبلا هم یبار گفتی، شخص خاصی به فکرم نیومد
شاید نمیشناسمش

مطهرنیا Telegh_01 آینده پژوه ایران شناس
همون که میگفت نئوزیالیست هااااا
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(17-01-2026، 18:55)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 18:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه ۱۹۸۴؟ نمدونم والا من فایل پدفشو داشتم

چشمه و نیلوفرش معروفن. من چشمه داشتم خوب بود. کاوه میرعباسی

مرسی عزیزم ♡

(17-01-2026، 18:51)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 18:47)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Castbox نداری؟

مگ برات باز میشه ؟

اره
 سپاس شده توسط Medusa ، •ДmịrHoSsiŋ•
دیگه از فلشخور خسته شدم
 سپاس شده توسط Medusa ، shghyegh
(17-01-2026، 18:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 18:47)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد متوهم نیا کیه
قبلا هم یبار گفتی، شخص خاصی به فکرم نیومد
شاید نمیشناسمش

اسمش آشناست، ولی گوگل کار نمیکنه ببینم قیافشم آشناست یا نه
نئوزیالیسم چیه اصلا
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(17-01-2026، 19:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه از فلشخور خسته شدم

کاش می‌شد چند بار سپاس بدم 
 سپاس شده توسط Faust ، *Aɴѕel* ، shghyegh
(17-01-2026، 19:01)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 19:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه از فلشخور خسته شدم

یعنی میخوای بگی از من خسته شدی ؟
باشه ..
من میرم .. ike
 سپاس شده توسط Medusa
(17-01-2026، 19:01)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه از فلشخور خسته شدم

پلی لیستمو میخوام)))=نمیگم قبل این داستانا زندگی نرمالی داشتیم ولی حتی همون زندگی سخت رو هم میخوام
اصلا حتی پیاده روی های شهرداری و بعدش بازار گردی رو میخوام ولی هم شهرداری سوخته و هم بازارش
 سپاس شده توسط Medusa ، shghyegh
(17-01-2026، 19:01)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 18:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمش آشناست، ولی گوگل کار نمیکنه ببینم قیافشم آشناست یا نه
نئوزیالیسم چیه اصلا

عا تو اینستا ندیدی ینی؟
هیشکی نمیدونه Telegh_01
(17-01-2026، 14:40)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 14:38)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انرژی زنانه صرف نمیشه توش D:

دقیقا داشتم ب این فکر میکردم مناسب دعوا و کلکل ریدن ب اینو اونه((=
ترکی؟
 سپاس شده توسط Titiw

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان