امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 18:44)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:41)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحالم که خوبی تو این موقعیت هرکیو ک ببینم حالش خوبه و سالمه برام کافی
اره دو سه ماه اخر خیلی فشار کار زیاد میشه مخصوصا اگه کارت با اینترنت باشه اونم این اینترنت‌‌‌...
خوشحالم پرکاری و انقدر تو کارت داری قوی پیش میری^_^

میگذرونم بخوام یه خلاصه بدم از خودم اینه ک سال سوم ارشدم دارم رو پایان نامه کار میکنم و تو این مملکت بلاتکلیفم که چه پلنی برای بعد درس بریزم فعلا دوتا پلن دارم و دارم روش کار میکنم تا ببینم چی پیش میاد .تو قطعی نتم ک نشستم وصل شه .از هفته بعد اگ زمینو زمان بزارن برم ادامه پایان نامم
درست می‌گی. توی شرایط فعلی بقا و تمدد اعصاب الویته و هر کی داشته باشه خوشحال می‌شیم. :دی
قربونت! مرسی ازت.

پس در دوره گذار هستی. تقریبا همه اطرافیانم این موقع که از دانشگاه خارج شدند و فکر کردند که "حالا بعدش چی؟" دچار یاس‌های وجودی شدند. :دی
خیلی طبیعیه و امیدوارم خوب ازش گذر کنی.
نت کارهای پایان‌نامه‌ت رو مختل کرده درسته؟ موضوع پایان‌نامه‌ت چیه؟ چی می‌خوندی راستی؟
چرا گفتم سال سوم ..ترم سومم

♡♡.
دقیقا چون به اون روز نیفتم از الان دارم کاررو جمع میکنمD:
مرسی.
ن درگیری ها باعث شد خوابگاهو ببندن برگشتم شهرم
میکروبیولوژی میخونم
پایان نامم تو حیطه مقاومت انتی بیوتیکی
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(18-01-2026، 18:45)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام حسین! حالت چطوره؟

نه نترسیدم. ولی با دوست‌دخترم بیرون بودم و دهنم رو سرویس کرد که "ملیکا کیه؟"
حالی نمونده فرنود جان
تو این بی اینترنتی از متن هات اینجا بزار بخونیم (=

ای قربونت برم. حفظ روحیه کن. بی‌حالی ما هدفشونه.
کدوم متن‌ها؟ : )
 سپاس شده توسط Prometheus
(18-01-2026، 18:45)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:31)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام حسین! حالت چطوره؟

نه نترسیدم. ولی با دوست‌دخترم بیرون بودم و دهنم رو سرویس کرد که "ملیکا کیه؟"
حالی نمونده فرنود جان

دیدی فرنود بهم گفت(مهربون‌ترین کرکتر فلشخوری توی ذهنم همیشه.)
Telegh_30Telegh_30 میبنی الکی تهمت میزنی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، Prometheus
(18-01-2026، 18:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:44)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درست می‌گی. توی شرایط فعلی بقا و تمدد اعصاب الویته و هر کی داشته باشه خوشحال می‌شیم. :دی
قربونت! مرسی ازت.

پس در دوره گذار هستی. تقریبا همه اطرافیانم این موقع که از دانشگاه خارج شدند و فکر کردند که "حالا بعدش چی؟" دچار یاس‌های وجودی شدند. :دی
خیلی طبیعیه و امیدوارم خوب ازش گذر کنی.
نت کارهای پایان‌نامه‌ت رو مختل کرده درسته؟ موضوع پایان‌نامه‌ت چیه؟ چی می‌خوندی راستی؟

♡♡.
مرسی.
میکروبیولوژی میخونم
در کل اگر کار جمع نشد و به اون روز افتادی هم خیلی نگران نباش که از جهان عقبی و بیسار. دوره گذارت طبیعیه.

به به عالیه! خیلی سر در نمیارم ولی بنظر بامزه میاد.(حس می‌کنم این دیالوگ رو قبلا با هم داشتیم)
موفق باشی! حتما خوب پیش می‌ره.
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(18-01-2026، 18:48)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالی نمونده فرنود جان

از اینکه تو شرایط مجبورم اندیشه اسلامی بخونم حالم به هم میخوره
یادمه مینوشتی یه چیزایی
برام اشتباهیی آیین نذاشتن
امیدوارم هیچوقت مجبور نشم چنین درس چرتی رو بخونم
(18-01-2026، 18:48)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالی نمونده فرنود جان

دیدی فرنود بهم گفت(مهربون‌ترین کرکتر فلشخوری توی ذهنم همیشه.)
Telegh_30Telegh_30 میبنی الکی تهمت میزنی

حتی اگه مهربون ترین هم باشی همچنان اخلاقت بده Tongue Heart
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(18-01-2026، 18:44)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچها کسی با نتِ خاصی تونسته بره تو گوگل درایو؟
اگ تونستید حتما بهم بگید کارم خیلی گیره

برا من میاد
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
Wink 
(18-01-2026، 18:50)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

♡♡.
مرسی.
میکروبیولوژی میخونم
در کل اگر کار جمع نشد و به اون روز افتادی هم خیلی نگران نباش که از جهان عقبی و بیسار. دوره گذارت طبیعیه.

به به عالیه! خیلی سر در نمیارم ولی بنظر بامزه میاد.(حس می‌کنم این دیالوگ رو قبلا با هم داشتیم)
موفق باشی! حتما خوب پیش می‌ره.
فرسنگ ها عقب ک هستیم ولی چ میشه کرد

اره فکر کنم قبلا حرف زدیم راجبش D:
متشکرم♡♡
(18-01-2026، 18:50)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:48)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اینکه تو شرایط مجبورم اندیشه اسلامی بخونم حالم به هم میخوره
یادمه مینوشتی یه چیزایی

این امتحان‌ها هم خیلی اذیت کرد دانشجوها رو. اعصاب فولادینی دارین.
آره فکر کنم المپیادم تموم شده بود یه چیزهایی می‌نوشتم. : ) دیگه خیلی اون روحیه رو ندارم.
مرسی که یادت بود و یادآوری کردی. Heart
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان