امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 19:21)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 19:18)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا چرا دوباره محدود کردن؟

اصلا محدودیتش برداشته نشد عملا
فقط گوگل و سرچش بازه که خب مسخرست چون هیچ لینکی به جز سرورای داخلی باز نمیشه
حتی تصویر هم سرچ کنی ۹ تا نتیجه اولت فقط تصویر داره، بقیش باز نمیشه

باورم نمیشه
 سپاس شده توسط shghyegh ، *Aɴѕel* ، esiesi
آگهی
(18-01-2026، 19:20)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 19:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

16

اره والا
بعد وقتی آدم حسش اینه نمیتونه کار دیگه ایَم بکنه
فقط نشستم جلو تلوزیون اخبار میبینم و بافتنی میکنمute

عه خدایی؟ پس ما هم سنیم تقریبا
نمیدونستم

من ولی دارم کار می‌کنم همچنان :دی

منم نمی‌دونستم هیچ‌وقت که تو چند سالته : )
خوش‌وقتم بسیار!

عه چیکار

وایی تو با یکی از بچه ها حرف میزدی ک از من کوچیک تر بود بعد من فک میکردم شما هم سنینTelegh_01Telegh_34

منم همینطور 46
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(18-01-2026، 18:22)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:17)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی وی‌ تو ری پیست کردم ارور میده

تو nوp tunnel بزن

ندارمش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(18-01-2026، 19:22)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمیشه

مملکتمون لیترالی یه سیرک بزرگه (((:

و نات ایون فانی
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ 226
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Titiw ، shghyegh
دوست دارم غر بزنم ولی دیگه حتی غرمم نمیاد
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، shghyegh
(18-01-2026، 19:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 19:20)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ولی دارم کار می‌کنم همچنان :دی

منم نمی‌دونستم هیچ‌وقت که تو چند سالته : )
خوش‌وقتم بسیار!

عه چیکار

وایی تو با یکی از بچه ها حرف میزدی ک از من کوچیک تر بود بعد من فک میکردم شما هم سنینTelegh_01Telegh_34

منم همینطور 46
برنامه‌نویس وبم. چندتا پروژه سایت و یه پروژه ماشین حساب برای محاسبه قیمت یه شرکت چاپ و بسته‌بندی دارم این روزها که ددلاینش خیلی وقته گذشته و حتما باید امسال تموم بشه.

یادم نیست کی رو می‌گی ولی من تقریبا با همه سنی صحبت می‌کنم اینجا. :دی همه بامزه و دوست‌داشتنی هستند.

امیدوارم این روزها برات خوب بگذره و بافتنیت هم به سرانجام برسه!
 سپاس شده توسط shghyegh
(18-01-2026، 19:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 19:22)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمیشه

مملکتمون لیترالی یه سیرک بزرگه (((:

و نات ایون فانی

کلافه شدم من
ترام ندارم خونه بیشتر رو مغزمه
 سپاس شده توسط shghyegh ، esiesi
(18-01-2026، 19:28)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 19:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چیکار

منم همینطور 46
برنامه‌نویس وبم. چندتا پروژه سایت و یه پروژه ماشین حساب برای محاسبه قیمت یه شرکت چاپ و بسته‌بندی دارم این روزها که ددلاینش خیلی وقته گذشته و حتما باید امسال تموم بشه.

یادم نیست کی رو می‌گی ولی من تقریبا با همه سنی صحبت می‌کنم اینجا. :دی همه بامزه و دوست‌داشتنی هستند.

امیدوارم این روزها برات خوب بگذره و بافتنیت هم به سرانجام برسه!
اوه اوه
این کارا واسه من خیلی سخته اصن حالیم نیس Telegh_39
وقتی نت نباشه نمیشه انجامش داد ؟
موفق باشی حسابییی

منم یادم نیس
اره ارهههه

مرسی برا توامممم
یکیش تموم شده ولی بلد نیستم چجوری ببندمش6
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
(18-01-2026، 19:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکیش تموم شده ولی بلد نیستم چجوری ببندمش6
تو آپارت بزن نحوه کور کردن بافت
 سپاس شده توسط shghyegh ، ραтяιcια
(18-01-2026، 19:23)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 18:22)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو nوp tunnel بزن

ندارمش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://sdl.storage.iran.liara.space/Npv.apk
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان