امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 21:37)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:35)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عادی سازی lgbt . کل قشنگی داستان سریال رو با اون سکانش برام از بین رفت

هولی شت
من فصل چهارم و هنوز کامل ندیدمش بزار بعد بهم درموردش 

پایانش مثل گات چرت و‌پرت بود .ذوق نکن خیلی
 سپاس شده توسط Prometheus ، *Aɴѕel*
آگهی
(18-01-2026، 21:40)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:38)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشینید مث من فیلم ترکی ببینید vvv:

حسام من و تو قرار بود باهم دشمنارو شکست بدیم پیوستی بهشون
حتما پس فرداهم میخوای حریم سلطان ببینی
مشتی من حریم سلطانو کلاس چارم پنجم تو جم تیوی دیدم ((((((:
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh
(18-01-2026، 21:41)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:37)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هولی شت
من فصل چهارم و هنوز کامل ندیدمش بزار بعد بهم درموردش 

وای نه
امیدوارم اینطور که میگی نباشه
خیلی الان دارم با داستانش حال میکنم (=
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(18-01-2026، 21:39)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:38)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرههه خیلی کار هیجان انگیزیه(: تو کارش بری و رو حنجره ات کار کنی کارای جذابی میتونی بکنی

آره یادم اومدددددددTelegh_01 واقعا خوش به سعادتت
ولی اصلا یادم نمیاد چرا لفت دادم.
هومممم اینم حرفیه (:

Telegh_01Telegh_01 بازم بیاااا

ان شالله یه روزی...
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-01-2026، 21:38)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:35)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای من
با
چیزهای عجیب غریب
بزرگ شدم رسما
از ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۵ من درگیر اینم فصل ب فصل
الان ک کامل شد باز ریواچ کردم
و قلبم شکست(:

من وقتی فصل سومش تازه اومده بود باهاش اشنا شدم و منتظر بودم که فصل اخرش بیاد و بعد ببینمش (=

منم همچین زجری‌میکشیدم
فصل ب فصل منتظر میشدم کامل بشه فصلش بعد ببینم
تازه مثلا ی سالم صبر کرده بودم ک کلا فصل جدید بیاد
 سپاس شده توسط Prometheus
(18-01-2026، 21:39)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:35)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا بهت توضیح میدم

قبولم نیست
التماس کن

اخه اونجور ک فکر میکنی نیست
 سپاس شده توسط Prometheus
(18-01-2026، 21:42)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:41)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای نه
امیدوارم اینطور که میگی نباشه
خیلی الان دارم با داستانش حال میکنم (=
بنظرم قسمت اخر نبین تو اوج بزار برات تموم شه
 سپاس شده توسط Prometheus
(18-01-2026، 21:40)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:26)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبر خاصی نیستD: کار و زندگی و درس

میخوام جزومو بخونم ولی اراده ای درش نیست

چی میخونی؟
(18-01-2026، 21:40)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:39)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این وضع یکم دیگه ادامه پیدا کنه منم می‌شینم مثل تو اکبر و لیلا می‌بینم جدی
اکبر و لیلا چیه مومن
اشرف و رویا vvv:
امیدوارم تهش نفهمم اینا خواهر برادر بودن همین

(18-01-2026، 21:39)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه
چی میبینی Big Grin

Esref roya

از دختره بشدت بدم میاد
قیافش و بازیش
ولی بخاطر خود اشرف (چاتای) دارم میبنیم
واهااااای میپرستمش
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-01-2026، 21:41)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:40)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسام من و تو قرار بود باهم دشمنارو شکست بدیم پیوستی بهشون
حتما پس فرداهم میخوای حریم سلطان ببینی
مشتی من حریم سلطانو کلاس چارم پنجم تو جم تیوی دیدم ((((((:

دهنتو حسام (:
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان