امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 21:45)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:44)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکمی هم ترکی یاد گرفتم از سریالا
اینا به هر چی که بخوان منفیش کنن یه سیز اضافه میکنن
مثلا شرف سیز میشه بیشرف v:
ناپیورسون vvv:

منم میفمم چی میگن
فق خودم نمیتونم حرف بزنم
اگ ن کامل  میفممTelegh_01
آتاتورک نبود نصف دیگه حرفاشونم فارسی میگفتن
آگهی
(18-01-2026، 21:38)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون سال ک اومد هی دیدم هی دیدم هی نشد کامل کنم از بس سگ مصب طولانیه
آخرشم کامل نکردم دیگه زدع شدم

اگرم ببینی لذت نمیبری
کلا اگر فاز یک hobby رو نداری، انجامش ندی بهتره

من خودم ژانرم اصلا بایوگرافی و تاریخی نیست
ولی خب این روزا می‌شینم می‌بینم چون سبک مورد علاقم که ساینس فیکشن باشه رو دستم نمیره بهش
(18-01-2026، 21:45)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:42)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همچین زجری‌میکشیدم
فصل ب فصل منتظر میشدم کامل بشه فصلش بعد ببینم
تازه مثلا ی سالم صبر کرده بودم ک کلا فصل جدید بیاد
وای من این داستانو با اتک داشتم
هروقت فصل جدیدش میومد میرفتم باز از اول میدیدم تا فصل جدیدشو ببینم (=

من اینو ۳بار دیدم
فک کنم اگه واسه بار چهارم هم ببینم مشکلی نداشته باشم
حاجی داستان کلی یادم هست
ولی قسمت ب قسمت هرسری شوک میشم سکانسارو هرسری ک میبینم
 سپاس شده توسط Prometheus ، shghyegh
(18-01-2026، 21:45)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:43)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میخونی؟

قطعات موبایل

چه سخت ، متاسفانه کمکی هم نمیتونم بهت بکنم):
(18-01-2026، 21:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:37)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقشم، شاهکاره

جدی خیلی اندرریتده،ناراحت میشم
از وقتی نت قطع شد شروع کردم
تو سه روز تموم شد

تو سه روز؟ عالی (=
امیدوارم اخرشو گند نزنن و کلی سوال بی جواب بزارن
البته تو فصل سه به یه سری جواب رسیدیم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(18-01-2026، 21:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:41)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پایانش مثل گات چرت و‌پرت بود .ذوق نکن خیلی
پایان استرنجر تینگز که آشغال بود
ولی خدایی پایان گات منطقی بود
ریت قسمت اخر شد ۴.۵ . فاجعه بود . ۹ سال منتظر بودیم زمستون بیاد اومد یدونه شخصیت فیلمو نزد . فاجعه ترین پایان بندی رو داشت . 
این میشه وقتی کتاب تموم نشده زود زود فیلمو میسازن 
(18-01-2026، 21:47)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی خیلی اندرریتده،ناراحت میشم
از وقتی نت قطع شد شروع کردم
تو سه روز تموم شد

تو سه روز؟ عالی (=
امیدوارم اخرشو گند نزنن و کلی سوال بی جواب بزارن
البته تو فصل سه به یه سری جواب رسیدیم
واقعا منم امیدوارم
سورنس رو دیدی؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(18-01-2026، 21:46)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:45)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میفمم چی میگن
فق خودم نمیتونم حرف بزنم
اگ ن کامل  میفممTelegh_01
آتاتورک نبود نصف دیگه حرفاشونم فارسی میگفتن

داشمی
صدتا نقطه مشترک
اینم اضاف شد بزن قدش
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-01-2026، 21:47)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:45)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای من این داستانو با اتک داشتم
هروقت فصل جدیدش میومد میرفتم باز از اول میدیدم تا فصل جدیدشو ببینم (=

من اینو ۳بار دیدم
فک کنم اگه واسه بار چهارم هم ببینم مشکلی نداشته باشم
حاجی داستان کلی یادم هست
ولی قسمت ب قسمت هرسری شوک میشم سکانسارو هرسری ک میبینم

سریال تمیزیه
مستر ربات میگه اخرشو خراب کردن
منکه هنوز ندیدم
توهم همین نظرو داری؟
(18-01-2026، 21:48)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 21:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پایان استرنجر تینگز که آشغال بود
ولی خدایی پایان گات منطقی بود
ریت قسمت اخر شد ۴.۵ . فاجعه بود . ۹ سال منتظر بودیم زمستون بیاد اومد یدونه شخصیت فیلمو نزد . فاجعه ترین پایان بندی رو داشت . 
این میشه وقتی کتاب تموم نشده زود زود فیلمو میسازن 

مگه پایانش تو کتاب چیه
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان