امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲

(18-01-2026، 23:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریموت چی؟ ._.

پیچیده ست بعد بپرس ((((:
 سپاس شده توسط Faust
آگهی
(18-01-2026، 23:08)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:06)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ss://YWVzLTI1Ni1nY206cXcyQndlcXdlM1A2OTdHMmVy@185.60.137.65:16541#%40mitivpn

اینم وصله ولی در همون حد که هر یه ساعت واتساپی پیام بره یا پیامهای جدید تلگرام بیاد

in braye kodom appe?

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s32.picofile.com/file/8478960076/Npv_432.apk.html
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(18-01-2026، 23:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:05)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو در چه حالی

خوب و مضطرب و اندکی افسرده ولی در کل خوبم

یادمه همیشه از اینکه روتین کاملی ندارم مینالیدم، ولی این اینترنت به همون روتین نیمه نصفمم گند زده
 سپاس شده توسط shghyegh ، Đęąđ.ğïřł
(18-01-2026، 23:08)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:02)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما ک همسن منیییی از ۱۰ سالگی با دنیای اینترنت آشنا بودی پس
چ جالب من تازه ۱۶سالگی اینا فهمیدم ک اینترنت چیه

وای.
خیلی یهویی این واقعیت رو کوبیدی تو صورتم که از ده سالگی اینجا بودم (((:
قلبم درد گرفت.
چه می‌فهمه آخه بچه 10 ساله؟ 
یادمه سرچ می‌کردم "بازی‌های دخترانه"
و مدتی که منتظر بودم بازیم لود بشه، می‌رفتم از لیست موضوعاتی که بالای صفحه بازی بود، اونایی که به نظرم جالب بودن رو باز می‌کردم... جوک و خبر و...
آه.

همین ک ۱۰ سالگی دسترسی ب اینترنت داشتی واقعا جالبهههه
من مامانم تا ۱۶ سالگی بهم اجازه دسترسی نمیداد کلا میگفت زودته و چیزایی ک مناسب سنت نیست رو میبینی
https://abzarek.ir/service-p/msg/3189842
 سپاس شده توسط Medusa
(18-01-2026، 23:07)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی انقدر پیرم؟cry girl
خانمی ها همیشه جوون و خوشگلن Big Grin

اونکه بله ولی همون موقع ک فک کردی نهایت ۱۰ ساله اینترنت اومده نباید ریپ میزدم انقدر هارتم بروکن نشه
(18-01-2026، 23:09)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:08)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

in braye kodom appe?

https://s32.picofile.com/file/8478960076/Npv_432.apk.html

من ios م
دارم ان پی وی ولی اینو تو کدوم قسمت پیست کنم؟
(18-01-2026، 23:09)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریموت چی؟ ._.

پیچیده ست بعد بپرس ((((:

یهو نت وصل میشه همه بدون خداحافظی غیب میشیم بخدا (((((:

باشه موفق باشی.

محمد خوبه؟
 سپاس شده توسط shghyegh ، ραтяιcια
(18-01-2026، 23:08)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 23:08)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
دارم میمیرم

بدتر از این عارفست
هی معذرت خواهی میکنه Telegh_01

آخ دارم میمیرم

خیلی سطحش بالا بود
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط Mohlek
خیلی خسته شدم
خیلی ازم حرف کشیدین واهآی تا دوروز میخابم
شبخیر هموطنان عزیزم از همه استان ها و قومیت ها
 سپاس شده توسط Prometheus ، Đęąđ.ğïřł ، ραтяιcια
(18-01-2026، 23:05)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه فیلم بازی میکردیم میگفتم
بنازم دیالوگ خفنی بود و یه تیر میزدم و میکشتمت دور ازجونت
ولی خب اره اونی که سلاحشو به رخ میکشه از ترسشه
من صرفا بخاطر اینه که جو رو نذارم متشنج شه

شل کن بابا جو متشنج چیه (((((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان