امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(27-01-2026، 0:51)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کادو تولدت قراره امریکا اتیش بازی راه بندازه برات
انقدر که ما منتظریم مسلمونا منتظر امام زمانشون نیستن  Telegh_01
(27-01-2026، 0:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بابا
چندتا از فامیلای دور ما پناهندگی آلمانو گرفتن  همون چند سال اول سخت بود الان برای خودشون راحت رفت و آمد دارن
و از یک طرفی پناهندگی برای پسرا خیلی راحت تره تا دخترا میتونه گزینه ی خوبی برای آرش باشه
من یه دوست کردستانی داشتم، رفت انگلیس
تو کمپ برای خودش میچرخید باهم ویدیو کال میکردیم
کمپش توی ولز بود، هر چقدر از زیبایی اون لوکیشن بگم کم لطفیه
یه بار حوصلش سر رفت گوشیو داد به گارد کمپشون تا یه ده پونزده دقیقه با اون حرف بزنم (((:
یه گولااااااخِ کچل با ریشای بلند و پرررر از تتو. شبیه این هارلی سوارای تو فیلمای آمریکایی، ولی قلب اندازه گنجشک (((:
(27-01-2026، 1:09)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi 
داشی تو روز تولدش داره مشاعره با کلمات با نقطعه بی نقطعه میکنه ((: .چقدر مظلومی تو

حاجی فیکس چهار ساعته تنها نشستم دارم موزیک گوش میدم و سیگار میکشم
این مرحله مال ۶۰ به بعد بود خوارشو (((:
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ 46
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mr.Robot
آگهی
(27-01-2026، 0:13)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2026، 0:12)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi
تولدت مبارک لولوخان

مرسی مرسی
تا اینجا که گذشت، اما امیدوارم از اینجا به بعدش سلامت باشی و حالت عالی باشه

(27-01-2026، 0:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه میشه،یک روزی بالاخره میشه
چند ساله شدی حالا

سن فحشم کامل شد دیگه
بییییسه شیش ... تو بیسه شیش نفر از اعضای خانوادش
دارم کم کم کارای ثبت ناممو میکنم واسه 27 club، بریم واسه رقابت با آقای کرت کوبین

ایشالا برای همههه♡
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط esiesi
(27-01-2026، 1:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2026، 1:09)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@esiesi 
داشی تو روز تولدش داره مشاعره با کلمات با نقطعه بی نقطعه میکنه ((: .چقدر مظلومی تو

داشی من دزد اشنا دارم . میخوای بیان دزدی کننت ؟ 
دره هم‌تو شمال داریم میتونیم باهم‌بریم توش
 سپاس شده توسط esiesi
(27-01-2026، 1:26)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دره باهمو خوشم اومد حقیقتا 
یه بطر سلامتی خودم و خودت بریم بالا بعد دره ره باهم بریم پایین
البته اول بذار ببینیم لاشی کله زرد املاکی کادو میده یا نه
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ 46
 سپاس شده توسط Mr.Robot
و هرچه می‌کشتند تمام نمیشدیم
(27-01-2026، 1:30)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2026، 1:26)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دره باهمو خوشم اومد حقیقتا 
یه بطر سلامتی خودم و خودت بریم بالا بعد دره ره باهم بریم پایین
البته اول بذار ببینیم لاشی کله زرد املاکی کادو میده یا نه
((:
حله حاجی 
 یکی دو نفر هست تو مسیر باید زیر بگیریم یادت نره 
شبتون بخیر
 سپاس شده توسط esiesi
(27-01-2026، 1:33)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((:
حله حاجی 
 یکی دو نفر هست تو مسیر باید زیر بگیریم یادت نره 
شبتون بخیر

تو جیباته داداش، لب تر کن فقط (((:
میچینیم پس
شبت بخیر لوپزِ بزرگ
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ 46
(27-01-2026، 1:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2026، 0:51)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کادو تولدت قراره امریکا اتیش بازی راه بندازه برات
انقدر که ما منتظریم مسلمونا منتظر امام زمانشون نیستن  Telegh_01

(27-01-2026، 0:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بابا
چندتا از فامیلای دور ما پناهندگی آلمانو گرفتن  همون چند سال اول سخت بود الان برای خودشون راحت رفت و آمد دارن
و از یک طرفی پناهندگی برای پسرا خیلی راحت تره تا دخترا میتونه گزینه ی خوبی برای آرش باشه
من یه دوست کردستانی داشتم، رفت انگلیس
تو کمپ برای خودش میچرخید باهم ویدیو کال میکردیم
کمپش توی ولز بود، هر چقدر از زیبایی اون لوکیشن بگم کم لطفیه
یه بار حوصلش سر رفت گوشیو داد به گارد کمپشون تا یه ده پونزده دقیقه با اون حرف بزنم (((:
یه گولااااااخِ کچل با ریشای بلند و پرررر از تتو. شبیه این هارلی سوارای تو فیلمای آمریکایی، ولی قلب اندازه گنجشک (((:

@esiesi 

شب تولد بیسِ شیش سالگیت
26 ژانویه 26 بود  Smile

تولدت مبارک Heart
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط esiesi
3:13.
(27-01-2026، 0:30)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2026، 0:06)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Va chrahhhh

عنم گرف ناموسا

روبیکاییTelegh_44
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان