امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

اونایی که اشراف اطلاعاتی دارن و در کنارش ...
آگهی
(27-01-2026، 23:13)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نشناختم ?

سلام فاطمه 11 ساله
(13-01-2026، 17:44)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uploadkon.ir/uploads/88a613_26Screenshot-۲۰۲۶۰۱۱۳-۱۸۱۹۳۹-Firefox-Beta.jpg

@_sehun_
۱۶ ساله(:

(27-01-2026، 23:15)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2026، 23:13)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا نشناختم ?

سلام فاطمه 11 ساله

سلااام
 سپاس شده توسط Prometheus ، _ƇRAƵƳ_
(27-01-2026، 23:21)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2026، 17:44)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uploadkon.ir/uploads/88a613_26Screenshot-۲۰۲۶۰۱۱۳-۱۸۱۹۳۹-Firefox-Beta.jpg

"_sehun_"  
                     ۱۶

وای پرام
واقعی هستی ؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(27-01-2026، 21:54)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عضو شدنِ اینجا...
یادش بخیر... 

میرفتم تو مرورگر میزدم بازی آنلاین، اینجا میومد بالا و کلی بازیای مختلف میکردم، ساعت‌ها مشغول میشدم، یه سونی اریکسون با سیمکارت ایرانسل کافی بود تا وصلش کنم به کامپیوتر و اینترنتم وصل بشه  Smile
آخه از دایل‌آپ گذر کرده بودم ولی هنوز نتونسته بودم پدر رو متقاعد کنم ک adsl بگیره برا خونه

گاها دستم خورده بود و تو محیط انجمن هم وارد شده بودم ولی چون برام ناشناخته بود اصن نمیخوندم ک بفهمم چخبره، یادمه جوین هم شده بودم ویه اکانت دیگه هم داشتم، ازین اسم عجق وجقا، تا یه روز بعد از اینکه خونمونو عوض کردیم و adsl 128 کیلوبیت مخابراتم وصل شد بطور جدی وارد انجمن شدم Smile

زیاد حرف نمیزدم اینجا و تو موضوعات مشارکت نمیکردم ولی کانسپت چیزی ب اسم انجمن خیلی بهم حال داده بود... بیستر تو وبلاگ این و اون پلاس بودم و یاهو مسنجر و نیمباز. 

این انجمن باعث شد تا عضو انجمن کی‌پاپ هم بشم... 
یادمه اونجا گرافیک خیییییلییییی خفن تری داشت نسبت ب محیط اینجا ک برام ساده بود و اونجا کلی دوستای خوب و خفن پیدا کردم ک اینجا هم اکانت داشتن  Big Grin

هیچی دیگ، وارد دنیای انجمن‌ها و چتروم‌ها شدم
از چتروم باران که تا خداااا پر ممبر بود و نمیفهمیدی چی داری میگی
تا چتروم پارسی چت ک دیگه برامون شد یه پاتوق

و دوستایی ک اون موقع اکثرا سنشون از من بیشتر بود

و انجمن سطحی از زندگی من رو پوشوند ک یادمه مسافرت هم که میرفتم با موبایل با دوستای مجازی داخل انجمنم اس ام اس بازی میکردم و کلی تلفنی حرف میزدیم یادش بخیر  Big Grin
اون موقع رو تلفنا نمیشد راحت مسنجر باز کرد، ته تهش با بدبختی نیمباز بالا میومد ک یواش یواش وارد دوره تلفن‌های هوشمند شدیم

حتی یادمه یبار رفتیم اصفهان مسافرت، بعد تا اتاقمون تو هتل اوکی بشه توی سالن انتظار نشسته بودیم و همه کله ها توی گوشی بود (تو سالن تابلو free wifi) زده بودن.
گوشی من وای فای نداشت ازین ساده ها بود    Big Grin
هیچی دیگ کنار سالن انتظار چنتا کامپیوتر هم گذاشته بودن ک اگ کسی کار اینترنتی داشت انجام بده و منم از اونجا لاگین کردم تو فلشخور  Big Grin
بعد بلد نبودم لاگ اوت کنم و نمیدونستم پسوردا هم رو سیستم سیو میشه
ولی از شانس خوبم اونجا بعد از اینکه خواستیم بریم توی اتاق داداش بزرگم فهمید لاگ‌اوت نکردم و فقط مرورگر رو بستم ک اومد بهم یاد داد و از به چوخ رفتن اکانتم جلوگیری کرد  Big Grin

راستی چتروما رو هست هنوز؟
من یه چتروم توش ناظم بودم Telegh_01
ناشناس
ute
??????
https://abzarek.ir/service-p/msg/3069664
(27-01-2026، 23:34)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2026، 23:21)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای پرام
واقعی هستی ؟

بله? کی بودی یادم نیست
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، ραтяιcια
(27-01-2026، 23:42)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله? کی بودی یادم نیست

صباnafas
نام کاربری قبلیمD:
یادت اومد؟
می خوام ابراز خوشحالی کنم
سلام به همه 
پروکسی برا ایرانسل دارید ؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان