امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

ینفر با دوستاش بیرون بوده و الان ک رسیده خونه، هیچکس تو هیچ پلتفرمی آنلاین نیس...  38
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
آگهی
(28-01-2026، 22:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در چه حالید؟

۳شنبه آخرین امتحان ارشدمو دادم انتقام گرفته بود ۸ صفحه نوشتم
شبا هم سخت خوابم می بره ولی صبح زود بیدار میشم به هرحال من هنوز به شرایط عادی برنگشتم ولی اخبار نگران کننده ست و هنوز هم زیاد چک نمی کنم
اصلا تمرکز ندارم
خودت چطوری؟
 سپاس شده توسط Faust
(29-01-2026، 0:22)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2026، 0:09)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه زیبا بود
خوشمان آمد v:

اینمه تو هم مث من تو دام نشریه های دانشگاهی افتادی و دارن ازت بیگاری میکشن هم برام جالب بود (:

قربونتت Heart
آرهه من یه زمانی دیوونه ی انجمن و نوشتن نشریه بودم Telegh_01
بیکار بودی بفرست برام توام نشریه هاتوو
Heart Heart

نه نشریه ما یکمی محتواش چیزیه من روم نمیشه اصن بفرستم Telegh_01 البته نشریه شمام تقریبا همونه تا جای که دیدم
(29-01-2026، 8:46)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2026، 0:22)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونتت Heart
آرهه من یه زمانی دیوونه ی انجمن و نوشتن نشریه بودم Telegh_01
بیکار بودی بفرست برام توام نشریه هاتوو
Heart Heart

نه نشریه ما یکمی محتواش چیزیه من روم نمیشه اصن بفرستم Telegh_01 البته نشریه شمام تقریبا همونه تا جای که دیدم

Telegh_01 Telegh_01
خب پس‌خودم تصور میکنم چی میتونه باشه
 سپاس شده توسط Mohlek
(29-01-2026، 0:05)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2026، 22:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در چه حالید؟

امروز برگشتم سر کار. مثل بقیه منتظرم ببینم چی می‌شه اوضاع...

تو در چه حالی؟

خب خداروشکر حالا کارت اوکی شد .

منم امروز بهترم دیشب یه برنامه‌ ریزی کردم به کارام برسم .

فکر میکنی چی میشه؟ p329

(29-01-2026، 8:13)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در چه حالید؟

۳شنبه آخرین امتحان ارشدمو دادم انتقام گرفته بود ۸ صفحه نوشتم
شبا هم سخت خوابم می بره ولی صبح زود بیدار میشم به هرحال من هنوز به شرایط عادی برنگشتم ولی اخبار نگران کننده ست و هنوز هم زیاد چک نمی کنم
اصلا تمرکز ندارم
خودت چطوری؟

۸ صفحههه؟ (((: خسته نباشی.

من موفق شدم خوابمو میزون کنم ، اگه شبا تا دیروقت بیداری سعی کن یبار صبح زود بیدار شی دیگه نخوابی
شب از خستگی خوابت میبره ..

چی میگه اخبار؟ به منم بوگو ):
 سپاس شده توسط sober
 1 سکه امامی :

224,995,000 toman
$1,383.988 dollar

1404/11/09 | 11:57:26
1 دلار آمریکا :

162,570 toman
$1 dollar

1404/11/09 | 11:57:27

الله برکت 
 سپاس شده توسط Prometheus
(29-01-2026، 10:17)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2026، 8:46)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart  Heart

Telegh_01 Telegh_01
خب پس‌خودم تصور میکنم چی میتونه باشه
عالی و قوی v:
 سپاس شده توسط TinaMk
جدیی چجوری میگن اینترنتا بین المللی شده وقتی هیچ فرقی نکرده Telegh_59
 سپاس شده توسط B I N A M ، Prometheus
(29-01-2026، 11:35)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اوکی شده الان 
(29-01-2026، 11:40)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2026، 11:35)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اوکی شده الان 

من نشدممم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان