امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(28-02-2026، 12:33)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها همتون ملی شدید؟پروکسیای من هی قطع و وصل میشه فک کنم هنوز کامل ملی نکردنن

برای من گوگل هم قطعه

(28-02-2026، 12:34)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازگشت همه به سوی اوست .. (فلشخور) ! ike

خوبی خانوم خانوما؟  157f
 سپاس شده توسط Faust
آگهی
(28-02-2026، 12:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:27)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هاا اینجااا غرب تهران پشتت هم صدا میادد(((:

من آخرین بار نیم ساعت پیش اینا شنیدم 

(28-02-2026، 12:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبود
یه دو سه باری آهنگاش ترند شده بود یکی نوبادی یکی هم مای لاو آل ماین

مای بیبییی مای بیبیی یور مای بیبیی سِی ایت تو مییی

اییی بت ان لوزینگ داگززز))))=
 سپاس شده توسط Medusa
(28-02-2026، 12:34)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداشم صادر کننده ی حکم طوفان 
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ 83
 سپاس شده توسط Faust
(28-02-2026، 12:37)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:33)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها همتون ملی شدید؟پروکسیای من هی قطع و وصل میشه فک کنم هنوز کامل ملی نکردنن

برای من گوگل هم قطعه

خوبی خانوم خانوما؟  157f

اره شد واسم منم(:
 سپاس شده توسط Medusa
(28-02-2026، 12:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم چرا با ملودی تبلیغ مای بیبی خوندمش
ولی اونجا فهمیدم حالم خیلی بده (((((:
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ 83
 سپاس شده توسط Medusa
(28-02-2026، 12:36)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چند دقیقه پیش شنیدمم ولی خب فقط صداش میاد فک کنم دارن شرق و جنوب تهرانو میزنن
کدوم سمتی؟

امیدوارم مسکونی نزنن
سعادت‌آباد

(28-02-2026، 12:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

....I'm losing by their side (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(28-02-2026، 12:45)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:36)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چند دقیقه پیش شنیدمم ولی خب فقط صداش میاد فک کنم دارن شرق و جنوب تهرانو میزنن
کدوم سمتی؟

امیدوارم مسکونی نزنن
سعادت‌آباد

(28-02-2026، 12:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

....I'm losing by their side (:

عهه نزدیکی پس تقریبا
من مرزدارانم
 سپاس شده توسط Medusa
(28-02-2026، 12:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایندفعه دیگه زود اومدی  dit

(28-02-2026، 12:47)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهه نزدیکی پس تقریبا
من مرزدارانم

عههه منم مرزداران بودم تا همین چند ماه پیش 
 سپاس شده توسط esiesi
(28-02-2026، 12:49)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی اینترنت هم خیلی زود قطع شد ))):
داشتم با دوستم حرف میزدم که دو تا تکست آخرم روی سندینگ گیر کرد دیگه کلا
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ 83
 سپاس شده توسط Medusa
(28-02-2026، 12:49)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2026، 12:47)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهه نزدیکی پس تقریبا
من مرزدارانم

عههه منم مرزداران بودم تا همین چند ماه پیش 

شتتت
شاید دیده باشمت اصن (((:
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان