امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(01-03-2026، 18:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 18:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیق نهفمیدم. ولی سمت یاسمی و سئول هم پادگانه هم بیمارستان ارتشه هم صدا و سیما توی ونکه و ...

خیلیم عالی
امیدوارم عقلشون رسیده باشه پادگانا خالی بوده باشه سرباز بدبخت نکشته باشن
دوستم داداشش تو یکی از پادگان نظامیلی شیراز بود
میگفت دیروز تخلیه کردن سربازارو ولی یسریا هم نرفته بودن
انقد موشک خورد بش کسایی کع بودن و هر چی اونجا بود‌ پودر شد
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(01-03-2026، 18:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا من همین الان هم فریک زدم که نکنه یکی رو بیان منحرف کنن بزنن تو جنگلای اطراف
صاف بزن وسط ویلا مارو بکشن :>

وای رها دقیقاً اینجاهم هی صدای باد شدید می‌آد و من توهم می‌زنم که نکنه موشکه...
 سپاس شده توسط Faust
(01-03-2026، 18:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 18:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیق نهفمیدم. ولی سمت یاسمی و سئول هم پادگانه هم بیمارستان ارتشه هم صدا و سیما توی ونکه و ...

خیلیم عالی
ی رفیقم سربازه هرچی بش پ دادیم جواب نداده=/
سربازا نمیتونن گوشی ببرن ؟ یا چیزیش شده؟
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(01-03-2026، 18:30)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیم عالی

تا هممونو نکشن ولکن نیستن

(01-03-2026، 18:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیم عالی

فکر کنم نمیتونن ببرن
یعنی ترجیح نیدم اینجوری فکر کنم
 سپاس شده توسط Mohlek ، shghyegh
(01-03-2026، 18:32)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 18:30)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا هممونو نکشن ولکن نیستن

(01-03-2026، 18:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم نمیتونن ببرن
یعنی ترجیح نیدم اینجوری فکر کنم

حالوم خراب
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

خیلیم عالی

بجز سربازای پُستی بقیه رو تا جایی ک من خبر دارم تعطیل کردن
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(01-03-2026، 18:24)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 18:18)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سمت لاهیجان
من کلاً چندوقته خیلی فریک میزنم
میگن آدم زمان مرگش بهش الهام میشه اونطوری شدم شاید؟
همش از رانندگی وحشت دارم یه صحنه تصادف تو ذهنم پلی میشه
یا مثلاً شب حس میکنم الان زیر آوار میمونم 
یا خودمو میبینم با یه کوله سرگردونم تو شهر مرده

cry girl

حقیقت اینه که شرایط واقعا همین‌قدر وحشتناکه که تعریف می‌کنی.
آرش حیدری می‌گه تروما وقتی شکل می‌گیره که آدم قصه‌هاش رو تعریف نکنه. یا چون کسی رو نداره براش تعریف کنه یا کلماتش رو نداره. تو جفتش رو داری. تعریف کن روایتت رو از روزهات. ذهنت کم‌کم آروم می‌شه.

من دوست داشتم یه تاپیک بزنیم اینجا به اسم خرده‌روایت‌ها. سری پیش توی جنگ ۱۲ روزه این کار رو با یه عده دیگه کرده بودیم. آدم‌ها روزنوشت‌هاشون رو می‌ذاشتند اونجا. از فکرها و احساساتشون.

فرنود ((((: چقدر زیبا گفتی "تو جفتش رو داری"
یه لحظه حس خیلی خوبی بهم دست داد و یه عده آدم بااا ارزش کنار خودم حس کردم ‌.
حتی اینجا بودن هم بهم دلگرمی میده خوشحالم از داشتنتون .. 

چقدر عالی میشه
من یه دفتر دارم که مینویسم .. از احساسم ، چیزایی که اذیتم میکنن و ...

واقعاً تاثیر داره.

تاپیک رو بزن فکر کنم حالا حالاها اینجا باشیم.
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa
(01-03-2026، 18:34)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیم عالی

بیچاره سربازای پستی
(01-03-2026، 18:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 18:34)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره سربازای پستی

سربازای پُستی هم اجازه ندارن گوشی استفاده کنن
مخصوصا تو شرایط جنگی
بعضی پادگانا حتی گوشی بردن تا دم در پادگان هم ممنوع میکنن
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست...
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود،
صحنه پیوسته بجاست...
Heart
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(01-03-2026، 18:30)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2026، 18:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا من همین الان هم فریک زدم که نکنه یکی رو بیان منحرف کنن بزنن تو جنگلای اطراف
صاف بزن وسط ویلا مارو بکشن :>

وای رها دقیقاً اینجاهم هی صدای باد شدید می‌آد و من توهم می‌زنم که نکنه موشکه...

کجایی؟
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان