امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(02-03-2026، 15:22)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 15:20)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هولی کرایس! کلانتری بوده اونجا؟

والا هنوز هیچ جا نگفته چی بوده منم از ترسم نرفتم از خونه بیرون ولی یه کلانتری هست دقیقا همون سمتا فک کنم همونه

آره احتمالا. برنامه امروز روی کلانتری‌هاست. مراقبت کن از سلامت روانت و نگران نباش همه چیز اوکیه.
 سپاس شده توسط TinaMk
آگهی
(02-03-2026، 15:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"چجوری شهد شهادت رو نوشیدن، مگه روزه نبودن؟"
(((((((((((((((((((((((((=

گور پدرشون ، اونا داشتن و روزه گرفتن
مردم نیازمند یه عمر از نداری روزه بودن ‌‌..
 سپاس شده توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ ، *Aɴѕel*
(02-03-2026، 15:23)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 15:22)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا هنوز هیچ جا نگفته چی بوده منم از ترسم نرفتم از خونه بیرون ولی یه کلانتری هست دقیقا همون سمتا فک کنم همونه

آره احتمالا. برنامه امروز روی کلانتری‌هاست. مراقبت کن از سلامت روانت و نگران نباش همه چیز اوکیه.

قربونت برم
?‌ ‌در تهران ۹۰ درصد کلانتری ها با خاک یکسان شده اند
⠀
?@Takhte_Khabar | تخت خبر
خبرا اینو میگن فعلا همه جا((:
 سپاس شده توسط ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ ، فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel* ، Medusa
(02-03-2026، 15:26)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 15:23)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت برم
⠀

وصلی هنوز؟
+
کرجم داره می‌زنه ولی نمیدونم دقیقا کجاهارو زدن
(02-03-2026، 15:26)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 15:23)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت برم
⠀

آره بهارستان هم زدند نزدیک خونه پدری ما بود. کل شیشه‌هاش ریخته.

+ این کانال کدوم پیامرسانه؟
 سپاس شده توسط shghyegh
فرنود یه کانفیگ فرستاده بودم
به اون وصل شو انقدر در به در دنبال خبر نباشی(((=
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، esiesi
(02-03-2026، 15:32)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تست کردم وصل نمی‌شه ((((: نسخ خبرم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(02-03-2026، 15:32)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 15:32)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با دیتا امتحان کردی؟
برو دیوار بزن خرید کانفیگ(((=مامانم همینطوری وصل شد منم وصل کرد((((=حس میکنم در جهان موازی زندگی میکنم
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Medusa
(02-03-2026، 15:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2026، 15:32)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با دیتا امتحان کردی؟
برو دیوار بزن خرید کانفیگ(((=مامانم همینطوری وصل شد منم وصل کرد((((=حس میکنم در جهان موازی زندگی میکنم

نه خونه خواهرمم اینجا فقط وایفای کار می‌کنه.
خیلی بامزه بود (((((: اوکی می‌کنم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

کانفیگه فیل میشد نمیومد بالا اصلا )):
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ 163
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel* ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان