امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(03-03-2026، 14:03)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER اقا زحمت بکش بعد بستن اینجا یه گروه تلگرامی بزن خودتم باش خبر همو داشته باشیم . 
قابل قبول نیست بعد این همه سال از هم فاصله بگیریم . 
با سپاس 
اره ایده خیلی خوبه.
نت وصل شد انجام می دیم.
با سپاس.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط Mohlek ، فرنودِ بن گیومرث ، ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ ، Mr.Robot ، Mohammad 77 ، Prometheus ، sober ، *Aɴѕel* ، Medusa ، saba 3 ، ραтяιcια ، shghyegh ، Faust ، shahid
آگهی
(03-03-2026، 14:04)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:03)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER اقا زحمت بکش بعد بستن اینجا یه گروه تلگرامی بزن خودتم باش خبر همو داشته باشیم . 
قابل قبول نیست بعد این همه سال از هم فاصله بگیریم . 
با سپاس 
اره ایده خیلی خوبه.
نت وصل شد انجام می دیم.
با سپاس.

البته ما عاشق رفرش کردن اینجا یا رنگ نوار شما یک پیام خصوصی جدید دارید هستیم ((:
ولی گروه تلگرامی هم خوبه.
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mohlek ، Prometheus ، *Aɴѕel* ، sober ، Medusa ، SABER ، ραтяιcια ، shghyegh
(03-03-2026، 14:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:01)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سید . چطوری . Alone boy , smook ام . 
ردیفی ؟ تو اکانت قبلی اینستام فالوت کردم بک ندادی ۳ سال پیش . 
Hero نمیدونم چیشی بود 

سلام داداش من شرمندم شاید متوجه نشدم تویی. ایشالله نت وصل بشه برات ایدیم رو توی پیام خصوصی مینویسم.
واقعا صحبت با قدیمیا خیلی عجیب و باحاله. دمتون گرم که کلی خاطره ساختید و ساختیم اون روزا
قربونت داشی .والا ما قدیمیا اکثرا همو تو اینستا و تلگرام داریم و ادامه دار بود دورانمون . 
چخبر ؟ چیکار میکنی الان
(03-03-2026، 14:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز از مغزمون خیلی کار کشیدی

خوش می‌گذره ها.

عروسک بخصوص و خاصی نبود
به جز یه باربی که توی مهد کودک بغلش میکردم و میخوابیدم
بذار این وسط یه چیز خنده دار بگم
یه باربی داشتم(هنوز دارمش)تو شکمش بچه بود بعد به یکی از هم مهدکودکیام گفته بودم و در جواب گفته بود بعد چندوقت اون بچه تو شکمش دوتا میشه و از اون تاریخ هر روز شکمشو باز میکردم ببینم دوتا شده یا نه(((((=
 سپاس شده توسط Medusa ، فرنودِ بن گیومرث ، shghyegh
(03-03-2026، 13:57)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک الی سه اسباب‌بازی موردعلاقه بچگیتون رو هم بگید.
اگر مثلا یه عروسکه توصیفش کنید و بگید چرا دوستش داشتید یا یه خاطره از روزی که خریدیدش یا هدیه گرفتید رو تعریف کنید. یا خاطره‌ای که باهاش بازی می‌کردید.

یکی بهم ی عروسک راسو هدیه داد اصلا یادم نیست کی بود 
اسم اینو راسوئَک گذاشته بودم و همه جا با خودم میبردمش
دلیل دوست داشتنشم این بود که چشماش زنده بود 
نمیدونم چطور توضیح بدم همه عروسکای دیگم چشمای غیر زنده داشتن ولی این انگاز چشماش زنده بود 
هنوزم دارمش
خودت چی؟(=
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، shghyegh
(03-03-2026، 14:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش می‌گذره ها.

عروسک بخصوص و خاصی نبود
به جز یه باربی که توی مهد کودک بغلش میکردم و میخوابیدم
بذار این وسط یه چیز خنده دار بگم
یه باربی داشتم(هنوز دارمش)تو شکمش بچه بود بعد به یکی از هم مهدکودکیام گفته بودم و در جواب گفته بود بعد چندوقت اون بچه تو شکمش دوتا میشه و از اون تاریخ هر روز شکمشو باز میکردم ببینم دوتا شده یا نه(((((=

اون باربی‌هایی که توی شکمش بچه بود رو دیدم (((: خیلی وحشتناک بود. شکمش درمیومد.
شاید زود به زود بازش می‌کردی نمی‌ذاشتی بجه دوم برسه...
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh
(03-03-2026، 13:58)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:41)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو صابر جواب منو ندادی): 
انجمن بسته بشه فقط نمیشه چیزی فرستاد یا کلا از دسترس خارج میشه..؟
سلام خوبی. می خواستم جواب بدم یکاری پیش اومد رفتم..
به احتمال زیاد همون حذف میشه. بعد پایان جنگ...
با سپاس.

سلام مرسی
ای بابا ناراحت شدیم):
هرجور صلاح میدونید 
اون پیشنهاد گروه امیر هم جالبه. از ناراحتی کم میکنه. مرسی بابت این انجمن خاطرات زیادی ساختیم توش
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، SABER ، Prometheus ، ραтяιcια ، shghyegh
(03-03-2026، 14:06)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 14:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش من شرمندم شاید متوجه نشدم تویی. ایشالله نت وصل بشه برات ایدیم رو توی پیام خصوصی مینویسم.
واقعا صحبت با قدیمیا خیلی عجیب و باحاله. دمتون گرم که کلی خاطره ساختید و ساختیم اون روزا
قربونت داشی .والا ما قدیمیا اکثرا همو تو اینستا و تلگرام داریم و ادامه دار بود دورانمون . 
چخبر ؟ چیکار میکنی الان

چقد خوب جدی. اینجا ما اینفلوئنسر گیمینگ هم بیرون دادیم. یکی از بچه ها تو کل ایران بین هم سن و سالا الان میشناسنش از همینجا شروع کرد سوشیال مدیاعشو.
من کارشناسیمو تموم کردم و الان برنامه نویس فرانتم. البته با این وضع نت برنامه نویس بودن تو ایران دیگه داره جوک میشه.
تو چطور چیکار میکنی؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(03-03-2026، 14:03)BIG-DAR  K نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:58)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبی. می خواستم جواب بدم یکاری پیش اومد رفتم..
به احتمال زیاد همون حذف میشه. بعد پایان جنگ...
با سپاس.

چرا ؟
علتش چیه حذف کنین؟

سلام. با پیشرفت فناوری دیگه انجمنها منسوخ شده...
دلیل دیگه هم این که هی نت رو به مدت طولانی قطع می کنن بازدید ها به شدت ریخته، فقط سایت های خودشون بازه از گوگل بازدیدها رو می گیره، بقیه رو به نابودی رفتن...

با سپاس.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، *Aɴѕel* ، فرنودِ بن گیومرث ، Mohammad 77 ، Prometheus ، Mr.Robot ، ραтяιcια ، امیر2 ، shghyegh
(03-03-2026، 14:00)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 13:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکام 
فقط یادمه ی مدت کوتاهی چت کردیم 
۲۰۱۶ یا ۱۷ بود فک کنم. و ازون چتا یادمه میگفتی آهنگ گوش نمیدی چون خوشت نمیاد. خیلی تعجب کرده بودم(=

خوشبختم از اشنایی باهات ملیکا
چقد جالب اون تایم نقطه نظر های عجیب همه زیاد داشتن.
الان خوبه دوست دارم هرچی بهم حال بده رو میتونم گوش بدم و ارتباط بگیرم.

خوبه خوبه(((: 
خوشحالم زنده ای و خوبی
 سپاس شده توسط Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان