امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶

(03-03-2026، 23:08)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خندیدم. ((:

همیشه لبت خندون.

ولی جدی فلش وسط تصویر بود :>
آگهی
(03-03-2026، 23:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:39)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی اندرویده بیاد یهش DNS بدم

من ی am tunnel دانلود کردم همین dns باید بزنی توش ولی هیچکدوم کار نکرد

منطقه ایه اینم

واسه افراد کمی کار میکنه 
ممکنه با کلی بد بختیو تست فرکانس بتونی به یکی دو تاش کانکت شی بعد ببینی اونا هم دیتایی ردو بدل نمیکنن
یک بار بمیری برای زندگی کردن یا یک عمر بمیری برای زنده موندن؟
(03-03-2026، 23:08)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:07)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها معمولا از چه ساعت به بعد سرعت وی P انا بهتر میشه =)

شبایی ک حمله نشده ۲ ب بعد
ولی وقتی حمله میشه قطع میکنن

چهه عجیب نمیدونستمم
 سپاس شده توسط Titiw
(03-03-2026، 22:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نمیکنم ولی(((:

خودم بزارم؟چه کار سختی
باید بگردم نه اینکه عکس نداشته باشما از این یختگیری های دخترونه
پی وی میفرستم:>
کجا اپلود کنم

اع؟
اگه اینجوری بود که منم تو پی‌وی واسه امیر میفرستادم داستانو خاتمه میدادم زودتر (((:

مگه من قرار بود عکس بدم؟((((:
بعدشم امیر دیده بودتت 
(03-03-2026، 23:09)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:08)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ATM - FCB
اسم تیمارو نمیدونی نه ؟ ((:

معلوم شد؟ cry girl

حتی سرچم کردم که ببینم چی ان اسمشونو بگم
ولی به نتیجه نرسیدم ! cry girl
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، sober
(03-03-2026، 23:09)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:08)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا ما از دیروز قطعیم-_-

اخه دیشب اونایی ک قطع میشدن ساعت ۳/۴ وصل شده بودن گفتم شاید شبا اوکی میشه

نه بابا من از ۳ دیروز قطعم
معمولا دو به بعد قبلا بهتر بود
(03-03-2026، 23:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 22:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نمیکنم ولی(((:

خودم بزارم؟چه کار سختی
کجا اپلود کنم

برای منم بفرررست.

میفرستم اگه بفرستی(:
چرا ندیدیمت

(03-03-2026، 23:04)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نمیکنم ولی(((:

خودم بزارم؟چه کار سختی
کجا اپلود کنم

منم میخوام ):

میفرستم‌تو هم بفرس):
 سپاس شده توسط Faust ، saba 3
(03-03-2026، 23:08)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:07)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بوی همین بود کل شهر پخش شد
این بزرگترین انفجار این روزا بود

جانم عزیزم هو ار یو.-.
همونجور ک من شمارتو سیو نداشتم تو هم منو‌نشناختی

قربونت بشم عزیز دلم
چون ما تو گروه باهم دوست شدیم اسم فلشتو نمیدونستم
ولی الان بی حساب شدیم.-.
(03-03-2026، 23:07)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:00)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این بوی دود رو میگی من امروز هرجا رفتم بودش
ویدیو رو خودت گرفتی؟
یادگاری نگه میداره!
اره بوی همین بود کل شهر پخش شد
این بزرگترین انفجار این روزا بود

(03-03-2026، 23:01)KVYmVN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Titiw
حضرت عشق
جانم عزیزم هو ار یو.-.

همونجور ک من شمارتو سیو نداشتم تو هم منو‌نشناختی
(03-03-2026، 23:11)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:09)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه دیشب اونایی ک قطع میشدن ساعت ۳/۴ وصل شده بودن گفتم شاید شبا اوکی میشه

نه بابا من از ۳ دیروز قطعم
معمولا دو به بعد قبلا بهتر بود

اه چه بدبختی ای گیر کردیم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان