امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸

(08-03-2026، 18:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 18:02)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دختر قطعاً یک جایی از مسیرش متوجه می‌شه که "سرمایه‌گذاری"ش باید روی خودش می‌بود، نه پسر مردم. 

عزیزم این چه حرفیه میزنی؟!!

معلومه که آدم باید رو خودش هم سرمایه گذاری کنه !!

نه که تمام فکر و ذکرش همون رابطه باشه صرفاً !

به دنبال اهداف خودش هر دو طرف باید به اهداف شخصی و مشترکشون برسن !!!

چرا برداشت اشتباه میکنی و چنین حرفی میزنی؟!

سرمایه گذاری از جهت رابطه هدفمند باید روی طرف مقابل هم باشه ! (((:
نه یکی مثل دوست من که چندین ساله تو رابطه‌ای مونده که هنوز پسره شغل درست حسابی نداره
و دوست من دوتا شغل داره و بهترین امکانات !

برداشت اولم از لفظ سرمایه‌گذاری دقیقاً یه چیزی شبیه به همین دوستت بود که تعریف کردی؛ این که وقت و انرژی روی چیزی بذاری به این امید که یک روز تغییر بکنه و بتونه برات مناسب واقع بشه.

اما این سرمایه‌گذاری از جهت رابطه‌ی هدفمند که می‌گه احتمالاً با اون فرق داشته باشه... که من تجربه‌ای ندارم و خیلی متوجه مفهومش نمی‌شم متأسفانه ((:
 سپاس شده توسط Faust
آگهی
(08-03-2026، 18:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی اب نمک گذاشتن برای وقتیه که در یه زمان چند کیس هست و طرف تایم میخاد تک تک رو بررسی کنه نه اینکه فک کنین منتظره چندساد بعد طرف مثلا پولدار شه ک بره سمتش

اره با چندنفر همزمان همین رفاقت رو در پیش میگیرن
تا ببینن کی مسابقه رو برنده میشه D:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(08-03-2026، 18:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 18:14)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی اب نمک گذاشتن برای وقتیه که در یه زمان چند کیس هست و طرف تایم میخاد تک تک رو بررسی کنه نه اینکه فک کنین منتظره چندساد بعد طرف مثلا پولدار شه ک بره سمتش

مث اسپرم
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa
(08-03-2026، 17:39)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 17:36)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله‌ش سر رفته.
باید قاطعانه بهش بگی که این رفتار رو دوست نداری، یا سرد جوابش رو بدی/ کلاً جواب ندی. خودش بی‌خیال می‌شه. 
جالبه 
من‌‌ باج بهشون‌ نمیدم دیگه . 
ولی نمیدونم واقعا حوصلشون سر رفته یا نظرشون‌برگشته
واسه‌ همین تو‌ مخی‌میشه
Khodt chi fekr mikoni?!hamon doroste
(08-03-2026، 17:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 17:46)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی‌دوبار پرسیدم میگفتن همچنان نه . بعد میگفتم چرا پس‌اومدی میگن دوست دارم‌ حرف بزنیم‌و‌این داستانا . با یه دست میزدن‌با یه دست پس میگرفتن . 
منم‌دیگه کلا بیخیال این داستان شدم‌ اینجور مواقع سرد میشم طرف بره
ولی‌همچنان‌واسم‌عجیبه

پس اینی که میگی احتمالا دو حالت داره .
هر دو حالتشم همون آب نمکه.

یکیش اینه که از شرایط فعلیت خوششون نیومده برای آینده دارن سرمایه گذاری میکنن روت

رو اینکه الان با یکی تو رابطه‌ان میخوان تکلیف اونو مشخص کنن بعد این وسط تورو هم از دست ندن
اره . اینام‌امکانش هست . محتمل تر همون‌حرف شقایقه .
ولی جالبه که این‌توهم‌وجود داره که تو‌اب نمک بزارن طرف میمونه .
با فرض اینکه شرایط فعلیم‌خوب نباشه ، من الان طرفو انتخاب کردم .
بعد اینکه‌یک‌درصد شرایطم‌اوکی شد بخوام‌برم دنبال یکی‌ اون موقع اون *ون پاره شده ی من‌لیاقتش میره بالا و خود طرفم‌باید چیز خاصی باشه .
همچین‌ادمایی که‌ به اصطلاح‌مارو تو اب نمک میزارن هیچوقت عشقو تجربه‌نمیکنن
 سپاس شده توسط Faust
(08-03-2026، 18:15)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 18:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم این چه حرفیه میزنی؟!!

معلومه که آدم باید رو خودش هم سرمایه گذاری کنه !!

نه که تمام فکر و ذکرش همون رابطه باشه صرفاً !

به دنبال اهداف خودش هر دو طرف باید به اهداف شخصی و مشترکشون برسن !!!

چرا برداشت اشتباه میکنی و چنین حرفی میزنی؟!

سرمایه گذاری از جهت رابطه هدفمند باید روی طرف مقابل هم باشه ! (((:
نه یکی مثل دوست من که چندین ساله تو رابطه‌ای مونده که هنوز پسره شغل درست حسابی نداره
و دوست من دوتا شغل داره و بهترین امکانات !

برداشت اولم از لفظ سرمایه‌گذاری دقیقاً یه چیزی شبیه به همین دوستت بود که تعریف کردی؛ این که وقت و انرژی روی چیزی بذاری به این امید که یک روز تغییر بکنه و بتونه برات مناسب واقع بشه.

اما این سرمایه‌گذاری از جهت رابطه‌ی هدفمند که می‌گه احتمالاً با اون فرق داشته باشه... که من تجربه‌ای ندارم و خیلی متوجه مفهومش نمی‌شم متأسفانه ((:

آره ولی این سرمایه گذاری با اون سرمایه گذاری فرق داره.
من با دوستم بارها صحبت کردم که کارش اشتباهه
حالا کار خوبی که کرده زندگی خودش رو ول نکرده فقط به فکر پسره باشه ..
بعضیا متاسفانه کل زندگی خودشون رو فراموش میکنن و دست رو دست میذارن که ببینن چی میشه !

خیلی اشتباهه.

ولی اون سرمایه‌گذاری ای که به امیر گفتم
این دسته دخترا همزمان چند نفرو هندل میکنن تا تهش تصمیم بگیرن کدوم رو انتخاب کنن.

ولی دوستم بنده خدا چند ساله با همین یک نفره و حتی کسایی بودن با بهترین شرایط پسشون زده ((:

من مطمئنم کسی که در نهایت آسیب میبینه خودشه ولی کاری از دستمم برنمیاد ..

(08-03-2026، 18:18)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 17:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس اینی که میگی احتمالا دو حالت داره .
هر دو حالتشم همون آب نمکه.

یکیش اینه که از شرایط فعلیت خوششون نیومده برای آینده دارن سرمایه گذاری میکنن روت

رو اینکه الان با یکی تو رابطه‌ان میخوان تکلیف اونو مشخص کنن بعد این وسط تورو هم از دست ندن
اره . اینام‌امکانش هست . محتمل تر همون‌حرف شقایقه .
ولی جالبه که این‌توهم‌وجود داره که تو‌اب نمک بزارن طرف میمونه .
با فرض اینکه شرایط فعلیم‌خوب نباشه ، من الان طرفو انتخاب کردم .
بعد اینکه‌یک‌درصد شرایطم‌اوکی شد بخوام‌برم دنبال یکی‌ اون موقع اون *ون پاره شده ی من‌لیاقتش میره بالا و خود طرفم‌باید چیز خاصی باشه .
همچین‌ادمایی که‌ به اصطلاح‌مارو تو اب نمک میزارن هیچوقت عشقو تجربه‌نمیکنن

خب اینطوری که با عوض شدن شرایطت انتخابات هم بخوان تغییر کنن معیارهای خودتو زیر سوال نمیبری؟

بنظرم کاری نداشته باش که الان شرایطش رو داری یا نه ،
حتی یک درصدم از معیارهات پایین نیا ؛ که چون فعلاً شرایط مد نظر خودتو نداری ، بخوای با یه آدم لول پایین تر باشی.

اینطوری هم اذیت میشی هم اینکه وقتتو تلف میکنی .

متاسفانه تهش همینا یه آدم با شرایط فوق العاده جذبشون میشه (((:
یعنی انقدر اطرافم دیدم که بخوام تعریف کنم تا صبح باید بگم.

اما خلاصه بگم
خیلی بازی روانی زیاد شده مواظب باش
بها نده بهشون .
این دسته یسری هارو میخوان مدام بیوفته دنبالشون
تا حس کردی طرف انرماله حذفش کن.
 سپاس شده توسط Medusa ، Mr.Robot
حس و حالم شده شبیه بروس ویلیس تو فیلم حس ششم

یه روح که داره تعاملاتش با بقیه رو از دست میدهIdeaConfused Dodgy
(08-03-2026، 15:04)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 14:52)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بهترین توصیه ای که میتونم بهت بکنم اینه از ی سنی بعد (۱۸-۱۹-۲۰) نیازه که خانواده رو بابت آزادی عمل خودت تراماتایز کنی. وگرنه تا ابد افسارت دستشونه. نیازی به بی احترامی نیست ولی باید جای پای خودتو به عنوان ی آدمی که آمادگی در دست گرفتن زندگی خودشو داره محکم کنی. 
به نظر و نصیحتشون اهمیت بده و احترام بزار ولی مهمه که خودتم بتونی برای زندگیت تصمیم بگیری
من دخترایی رو میشناسم که بالای ۲۵ ۲۴ سال سن دارن ولی هنوز مثل تینیجرای ۱۷ ساله منتظرن ببینن مامان چی میگه بابا چی دستور میده داداش چی صلاح میدونه. نه کاری نه هدفی برای خودشون ندارن. بعد عمیق تر وارد زندگیشون میشم میبینم اون موقع که نیاز بود خودشونو به عنوان آدمی که آمادس تصمیم بگیره نشون بدن، نشون ندادن و نتیجش شده این

سنت که به ۲۶ ۲۷ میرسه میفهمی باید به حرف خانواده بیشتر گوش میدادی

تقریبا رسیدم 
وقتی منطقی بود حرفشون گوش کردم
ولی وقتی منطقی نبود گوش نکردم و راسش پشیمون هم نشدم تاحالا 
هونطور که گفتم به نصیحتشون باید اهمیت داد و گوش داد 
ولی افسار نباید دستشون باشه دیگه
ینی تو میگی هرررررچی گفتن بگیم چشم؟ خب مگه یابو ایم؟ .-. 
الان مثلا تو خودت باید دنبال رو عاغا باشی اگه قرار بود کاملا مطیع خونواده باشی. البته من نمیدونم خونواده درجه یکتم اینطوری هستن یا نه راجب فامیلات اینو گفته بودی. اگه اینطوری نیستن که هیچی این دو خطو بیخیال <:

(08-03-2026، 15:14)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر بجا گفتی
دقیقا خیلی دارن سوسول بار میارن ،حالا میگفت نه جایی ک مرد هست نرو کار :|
البته سر همین امثال نیما حق میدم ولی خب دیگه کصخل نیستم ک گولشونو بخورم
از شما هم بابت راهنمایی تشکر میکنممم

دقیقا بخدا خودمونم تا حدی شعور داریم(= 
امیدوارم ی جای خوب پیدا کنی 
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Emmɑ
(08-03-2026، 18:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 18:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث اسپرم

تو همیشه سمی فرفری 25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(08-03-2026، 18:16)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث اسپرم

خدا نکشتت شقایق عالی بود(((((=
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان