(08-03-2026، 18:15)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-03-2026، 18:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عزیزم این چه حرفیه میزنی؟!!
معلومه که آدم باید رو خودش هم سرمایه گذاری کنه !!
نه که تمام فکر و ذکرش همون رابطه باشه صرفاً !
به دنبال اهداف خودش هر دو طرف باید به اهداف شخصی و مشترکشون برسن !!!
چرا برداشت اشتباه میکنی و چنین حرفی میزنی؟!
سرمایه گذاری از جهت رابطه هدفمند باید روی طرف مقابل هم باشه ! (((:
نه یکی مثل دوست من که چندین ساله تو رابطهای مونده که هنوز پسره شغل درست حسابی نداره
و دوست من دوتا شغل داره و بهترین امکانات !
برداشت اولم از لفظ سرمایهگذاری دقیقاً یه چیزی شبیه به همین دوستت بود که تعریف کردی؛ این که وقت و انرژی روی چیزی بذاری به این امید که یک روز تغییر بکنه و بتونه برات مناسب واقع بشه.
اما این سرمایهگذاری از جهت رابطهی هدفمند که میگه احتمالاً با اون فرق داشته باشه... که من تجربهای ندارم و خیلی متوجه مفهومش نمیشم متأسفانه ((:
آره ولی این سرمایه گذاری با اون سرمایه گذاری فرق داره.
من با دوستم بارها صحبت کردم که کارش اشتباهه
حالا کار خوبی که کرده زندگی خودش رو ول نکرده فقط به فکر پسره باشه ..
بعضیا متاسفانه کل زندگی خودشون رو فراموش میکنن و دست رو دست میذارن که ببینن چی میشه !
خیلی اشتباهه.
ولی اون سرمایهگذاری ای که به امیر گفتم
این دسته دخترا همزمان چند نفرو هندل میکنن تا تهش تصمیم بگیرن کدوم رو انتخاب کنن.
ولی دوستم بنده خدا چند ساله با همین یک نفره و حتی کسایی بودن با بهترین شرایط پسشون زده ((:
من مطمئنم کسی که در نهایت آسیب میبینه خودشه ولی کاری از دستمم برنمیاد ..
(08-03-2026، 18:18)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-03-2026، 17:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پس اینی که میگی احتمالا دو حالت داره .
هر دو حالتشم همون آب نمکه.
یکیش اینه که از شرایط فعلیت خوششون نیومده برای آینده دارن سرمایه گذاری میکنن روت
رو اینکه الان با یکی تو رابطهان میخوان تکلیف اونو مشخص کنن بعد این وسط تورو هم از دست ندن
اره . اینامامکانش هست . محتمل تر همونحرف شقایقه .
ولی جالبه که اینتوهموجود داره که تواب نمک بزارن طرف میمونه .
با فرض اینکه شرایط فعلیمخوب نباشه ، من الان طرفو انتخاب کردم .
بعد اینکهیکدرصد شرایطماوکی شد بخوامبرم دنبال یکی اون موقع اون *ون پاره شده ی منلیاقتش میره بالا و خود طرفمباید چیز خاصی باشه .
همچینادمایی که به اصطلاحمارو تو اب نمک میزارن هیچوقت عشقو تجربهنمیکنن
خب اینطوری که با عوض شدن شرایطت انتخابات هم بخوان تغییر کنن معیارهای خودتو زیر سوال نمیبری؟
بنظرم کاری نداشته باش که الان شرایطش رو داری یا نه ،
حتی یک درصدم از معیارهات پایین نیا ؛ که چون فعلاً شرایط مد نظر خودتو نداری ، بخوای با یه آدم لول پایین تر باشی.
اینطوری هم اذیت میشی هم اینکه وقتتو تلف میکنی .
متاسفانه تهش همینا یه آدم با شرایط فوق العاده جذبشون میشه (((:
یعنی انقدر اطرافم دیدم که بخوام تعریف کنم تا صبح باید بگم.
اما خلاصه بگم
خیلی بازی روانی زیاد شده مواظب باش
بها نده بهشون .
این دسته یسری هارو میخوان مدام بیوفته دنبالشون
تا حس کردی طرف انرماله حذفش کن.