09-03-2026، 22:48
(09-03-2026، 21:38)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-03-2026، 21:30)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه سری از دانش آموزا هستن به طرز وحشتناکی باهوش و قوین مثلا کلاس هشتمه ولی در حد یازدهم دوازدهم بلده یا مثلا برگه امتحان رو که پخش میکنی بعد ۲ دقیقه تموم میکنه همه هم درست
ولی یه سریا هم کلا درس نمیخوان بخونن و تو فاز درس نیستن
متاسفانه حوصله ندارم بشینم آمار بگیرم که چند درصد نابغن و چند درصد خنگ ولی تو مدارسی که کلا پدرمادراشون وضع مالی/تحصیلی/شغلی درست حسابی دارن آمار کسایی که نمرشون خیلی خوبه واقعا بالاعه و تو مدارسی که کلا خانواده ها ضعیفن دانش آموزا هم ضعیفن
بدبختی اینه که مدارس قوی تعداد دانش اموزاش زیاده و نمیشه درس خاصی داد هی باید نقش مبصر رو ایفا کنی و مدارسی که جمعیتشون کمه هم دانش آموزاش اصلا نمیخوان درس بخونن
تو آموزشگاها هم تقریبا همینه مثلا تو آموزشگاهای معروف و خفن سطح دانش آموزا نسبت به آموزشگاهای سطح پایین خیلی بهتره
ینی یه درصد خیلی زیادیش به وضع خونوادشون ربط داره چون تو خونه تاکید بیشتری رو درس و مسئولیت پذیری بچشون دارن
آره خونواده ها خیلییی تاثیر دارن
همون چندتا بچه ای که کار باهاشون آسونه با خونواده عه صحبت میکنی میفهمی چرا
ولی سهند
بنظر من مشکل اصلی اسکرینه
بچه ها خیلیییی زود گوشی دستشون میگیرن
همش یا بازی یا تیک تاک و اینستا
بابا آدم بالغشم ی ماه تو اکسپلور میگرده تمرکزش نصف میشه
حتی اون آماره که گفتم یارو تهش ربط داده بود به تکنولوژی که تو مدارس نباید بیاد و بچه ها باید از گوشی و تبلت تو سن کم دور بمونن
من یادمه ی مدت مدرسه غیر انتفاعیا خیلی پُزشون این بود ما اصلا دفتر و مداد نداریییمممم ما مدرن شدیم فقط با آیپد ازین قلمای الکترونیکیا استفاده میکنیم!
ولی واقعیت چیه؟ بچه هایی که اینطور یاد گرفتن دیکتشون همیشه بدتر از بچه هایی بوده که با دفتر و مداد یاد گرفتن
درکل با حرفت موافقم که خونواده تاثیر داره و حتی خیلی چیزای دیگه تاثیر گذار هستن ولی مشکل اصلی رو در رویی زود و اشتباه بچه ها با گوشی و تبلت و اینجور چیزاس
اره درسته ولی بازم اون خانواده هایی که بیشتر به تربیت بچشون اهمیت میدن تایم استفادشون از گوشی رو محدود میکنن یا خیلی روشون نظارت میکنن یا اصلا گوشی براشون نمیگیرن
کلا یه درصد زیادی برمیگرده به خانواده ها

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)